Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για αγορα τηλεόρασης με κύρια χρήση ταινιες και σειρες. Budget 650-700 ( Με προτίμηση να μείνω στα 650).

Επίσης να αναφέρω ότι το smart κομμάτι δεν με απασχολεί γιατί θα μπεί σίγουρα android box και steam link για σύνδεση με υπολογιστη. 

Μου κάνει κλικ αυτή : 

https://www.skroutz.gr/s/12959659/Philips-55PUS6262.html 

Ψαρωτικό ambilight, Va panel (edit τελικά έχει ΙPS έκανα λάθος). Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να την αποφύγω? 

Μετά σαν εναλλακτικές κοίταζα τις εξής.

1) https://www.skroutz.gr/s/12609065/Samsung-UE55MU6120.html?from=account_favorites 

Ήταν πρώτη επιλογή αλλα είδα ότι έχει Pls panel. Δεν ξέρω πόσο με ενοχλεί αυτό βεβαια, θα πρέπει να την δω κ απο κοντά. 

2) https://www.skroutz.gr/s/11675821/Samsung-UE55MU6200.html?from=account_favorites

Το curved αδερφάκι της παραπάνω με Va panel. Δεν ξέρω κατα πόσο θέλω curved βέβαια. Μάλλον προτιμώ flat. 

3) https://www.skroutz.gr/s/11524396/Samsung-UE55MU6400.html?from=account_favorites

To μεγαλύτερο αδερφάκι που δυστυχώς είναι σε πιο ψηλή τιμή. Έιναι καλύτερο απο τις άλλες σε ορατό βαθμό? Αξίζει η υπέρβαση? 

Επίσης μήπως είναι καλύτερο να πέσω λίγο σε ιντσες και να ανέβω σε ποιότητα? 

Παρακαλώ τις γνώμες σας καθότι άσχετος με τηλεοράσεις. 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από denis_kos
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η 55 philips ειναι ips.

Η 50αρα της ειναι va και θα την εχω σημερα σπιτι μου.

οι samsung καινε τα αντερα τους.

Τσεκαρε εδω οτι θες.

https://www.displayspecifications.com

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greed είπε

η philips ειναι ips.

Ωχ έχεις δίκιο. Γαμώ τη στραβωμάρα μου. Σε ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η οποια ομως ηταν μια χαρα τουμπανο σεσυγκριση με τις αλλες διπλα της. Ο μονος λογος  να μη παρεις philips ειναι το smart της.

Εκει τρωει ξυλο λογικα ακομα και απο hisense. Η lg ειναι η καλυτερη σε αυτο το κομματι.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
Στις 23/3/2018 στις 10:57 ΠΜ, greed είπε

https://www.skroutz.gr/s/12959618/Philips-50PUS6262.html?keyphrase=50PUS6262

Πόσο την είχες κλείσει στα 564€ ? 

Αν θέλεις όταν την σετάρεις καλά , κάνε έναν κόπο να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες ( από ERT HD και από ταινία με 4Κ υλικό , γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον η περίπτωση της ) και βέβαια μια γνώμη για ήχο και συνολικά .

Το smart κομμάτι δεν είναι λόγος απόρριψης, πόσο μάλλον όταν σε αυτά τα λεφτά όλο και κάτι έχουν οι περισσότερες και μάλιστα δεν μπορείς να το διορθώσεις! Πχ  έλλειψη hdr κτλ-κτλ.

Οπότε περιμένουμε νέα σου.  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τοσο.. Αν και περιμενα ενα μηνα σχεδόν γιατι ηταν μη διαθέσιμο.

Βασικα η tv φτιάχτηκε πριν λιγες ημέρες. Φρεσκαδουρα.

Στο smart ειναι για τα βασικά youtube netflix miracast email browsing κλπ. Εχει και καποια παιχνιδάκια αλλα δεν θα ασχοληθώ. Παίζει flash player αποτι ειδα μεσω browser. Αλλα εχω συνδέσει το Windows tablet οπότε το smart το αφηνω στην ακρη.

Η tv τραβαει απο 37watt το χαμηλοτερο και περιπου 50- watt κατα μεσω όρο. Μαξ αν θυμαμαι καλα 118watt ολα στο φουλ ππυ ακομα και ημερα να ειναι δεν μπορεις να δεις απο την φωτεινότητα.. Οποτε κανενα θεμα και στο φως του ηλίου.

Στο ίντερνετ διαβαζα για προβλήματα input lag κλπ. Τίποτα απο αυτα δεν ισχύει τελικά. Εκανα ακομα και το τελευταίο update κανενα πρόβλημα ουτε κολληματα που διαβαζα ουτε τίποτα.

Στα κανάλια δεν εχω τρομερη αποψη μιας και μολις τωρα που σε διαβασα την συνδεσα με εσωτερική κεραία (ο θεος να τη κανει).

Η εναλλαγή των καναλιών ειναι μαλλον γρήγορη 2 δευτερόλεπτα που λογικα με καλο σημα θα πέφτει και αλλο καθως σε καποια μου τα αλλαζει πιο γρήγορα. Οποτε γιαυτους που θα βλέπουν tv δεν θα εχουν θεμα με το ζάπινγκ.

Η εικόνα δείχνει μια χαρα οπως τα βλεπω στη full hd 22αρα μου δηλαδή ετσι και εδω. Τα γράμματα τα οριζόντια με κίνηση παιζουν καθαρα διχως θολούρα ή τρέμουλο.

Ο ηχος ειναι καθαρός δεν φαντάζει σιδερένιος ή τσιπικος.. Εχει το βαθος του τα μπασα του και την ενταση που πρεπει για μια tv. Ακους μουσικη σαν άνθρωπος μποτες, μπάσο μεσαίες λεπτές. Ακομα δηλαδη δεν μπηκα στο κόπο να συνδέσω τα 2.1 που εχω. Τον εχω φτάσει μέχρι το 30 λογικα στο 60 τερματίζει.

Το ambilight για μενα ειναι μια νεα εμπειρία. Δίνει αλλη αίσθηση σε οτι παρακολουθείς. Με πολλες ρυθμίσεις για τα πάντα. Το ειχα δει πριν 7-8  σε πράξη μου αρεσε.. Τωρα το αγάπησα και δεν θα υπαρξει επιστροφή για μενα.

Το πανελ. Ολα σουπερ μαυρα αντίθεση χρώμα ανάλυση, κίνηση. Hdr δεν εχω δοκιμάσει ακόμα μιας και δεν εχω περιεχόμενο.

Κανενα προβλημα με input lag σε gaming mode. To switch δείχνει τα δοντια του σε στην tv.

Γωνίες θεασης σουπερ για va panel που φοραει η 50αρα.

Γενικα μια σουπερ tv. Δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω χρώματα κλπ για να παρω αυτο που πρεπει και θελω. Δεν ειμαι ομως και κανένας γκουρού πανω στο κομμάτι. Αλλα ακομα και γιαυτους υπαρχουν ολες οι επιλογές προς ρύθμιση.

Το μονο που με προβλημάτισε ειναι πως υπάρχει το γνωστο verical banding και και φαίνεται μονο στο fifa οταν κανεις μακρινή πασα και παει γρηγορα η καμερα και σε γκρι χρώμα. Στο δικο μου πανελ εχει δεξια ενα που μου αποσπάσει τη προσοχη Ενω δηλαδη ειναι εκει μονο σε αυτα τα δυο σημεια το παρατήρησα. Θα επικοινωνήσω με κοτσοβολο αυριο και ελπιζω να βγαλω άκρη. 

Ειμαι ψειρας με το banding ειχα πουλήσει κινητό την ιδια μερα 60€ λιγότερα για να παρω το ιδιο την επομενη μέρα.

Ισως απο το service menu να μπορεις να κανεις dim αλλα αποτι μπηκα και εψαξα τα εχουν βαλει ολα με κωδικούς νουμερα και δεν καταλαβαινεις τι κανει το ενα και τι το αλλο.. Οποτε δεν το πειραζω.  Φωτο θα ανεβασω σύντομα. 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Μια χαρά τότε.

Ας μπορείς ανέβασε όποτε θες μερικές φωτογραφίες ως δείγμα ( εφόσον πήρες ένα αξιόλογο μοντελάκι ) γιατί έχεις δει ότι ο κόσμος δεν έχει παραστάσεις και στο τέλος κάνει ξεστοκαρίσματα στα ίδια και στα ίδια , σε φθηνές vestel επειδή τα κουτιά  ''λένε'' χωρίς να έχουμε κανένα δείγμα ικανοτήτων ούτε και αξιοπιστίας.

Άλλη περίπτωση η philips και χωρίς κανένα θέμα απ' ότι είδες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα ειναι σε ολα. Μονο το banding μου τα χαλαει και αυτο γιατι ειναι dled. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε μενα ετσι και αν αξιζει να παω σε αλλαγη αντικατάσταση. Αποτι διαβαζω και βλεπω στο νετ ειναι γενικο πρόβλημα.. Καποιοι μπορει να μη το δουν και ποτε βέβαια. Να παρω κοτσοβολο ή την Philips?

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greed είπε

Μια χαρα ειναι σε ολα. Μονο το banding μου τα χαλαει και αυτο γιατι ειναι dled. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε μενα ετσι και αν αξιζει να παω σε αλλαγη αντικατάσταση. Αποτι διαβαζω και βλεπω στο νετ ειναι γενικο πρόβλημα.. Καποιοι μπορει να μη το δουν και ποτε βέβαια. Να παρω κοτσοβολο ή την Philips?

Μίλα πρώτα με kotsovolo που έχεις doa (αγοράς) .... αλλά είναι ρίσκο γιατί θα πρέπει και αυτήν που θα πάρεις κάπως να την testάρεις ότι δεν είναι στον  ίδιο ή χειρότερο βαθμό . βέβαια αν δεν είναι τραγικό (εσύ το ξέρεις αυτό ) υπάρχει και η λύση να την κρατήσεις ως έχει .  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα κοτσοβολο μου ειπαν πως ειναι κατασκευαστικό λαθος.Ανοιξαν έτοιμα στη Philips και θα με καλέσουν. Ρωτησα για doa μου ειπε πως πρεπει να το δει η εταιρία. Αν ειναι κατασκευαστικό το λάθος και οχι ελάττωμα μπορω να ζητησω ακομα και τα χρηματα μου πισω σωστα; 

Ελπιζω να ειναι ελάττωμα πάντως ωστε να γινει αντικατάσταση γιατι την γουσταρω πολύ.

Τραγικό ειναι στο fifa καθως το ματι μου κανει φοκους εκει..

Επεξ/σία από greed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...