Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ARX FATALIS ΜΕ ΑΤΙ 9600!

perris25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ! ΣΤΟ ARX FATALIS ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ LOGO Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΩΝΙΕΣ!!!! ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΧΩ ΤΟΥΣ CATALYST 4.1. P4 2.4 1GB RAM. OPOIOS ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ D3D!

Δημοσ.

Απ'το Control Panel της ATI θα πας 3D -> Προσαρμοσμένες -> Εφφε SmartShader και θα το γυρίσεις σε "Κανένα Εφφε"... Κάποια στιγμή το πείραξες και δεν το θυμάσαι. Η διαδικασία να γίνει και στο Direct3D και στο OpenGL.

Όλα αυτά με την προυπόθεση πως στο κάνει και στα άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Η επιλογή "SmartShader" εμφανίζεται αν έχει εγκατασταθεί μόνο ο Display Driver και ΟΧΙ το Control Panel?? Στο site της ATI υπαρχει επιλογή για ξεχωριστό download των δύο πακέτων, και ο peris έχει κατεβάσει μόνο τον display driver.

Direct3D και OpenGL tabs υπάρχουν πράγματι, αλλά SmartShader πουθενά.. :?

Δημοσ.

Τι έκδοση driver χρησιμοποιεί? Κατ'εμε, δεν νοείται να μην εγκαθιστά κάποιος και το ATI Control Panel. Αλλά αν δεν το χρησιμοποιεί, τότε δεν οφείλεται εκεί το πρόβλημά του, μιας και εφε αυτο είναι διαθέσιμο μέσω του ATI Control Panel, αν δεν απατόμαι από την έκδοση Catalyst 3.9 και μετα (και πάντα να είναι ίδια έκδοση ο driver και το panel)...

Θα ξαναρωτήσω: από τα tab Direct3D και OpenGL (αντι 3D μιας και έχετε παλιότερο driver) ακολουθήσατε την διαδρομή που δίνω στην πρώτη απάντηση?

Δημοσ.

Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τη διαδρομή .. Στο direct3D η επιλογή "Προσαρμοσμένες" είναι checkbox και όχι κουμπί.

Θα πω στον perri να κατεβάσει το control panel για την 4.1, γιατί δεν το έχει. Πριν κατεβάσει τους catalyst display drivers 4.1, είχε τους 3.8, πάλι χωρίς control panel, και η εγκατάσταση των 4.1 έγινε πάνω από τους 3.8 χωρίς να προηγηθεί απεγκατάσταση των παλιών drivers. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό..

Δημοσ.

Λοιπόν, θα σβήσετε ό,τι driver έχετε τώρα πάνω. Θα πάτε από το Add/remove programs και θα σβήσετε ό,τι έχει την λέξη ATI.

Κατόπιν κατεβάζετε και εγκαθιστάτε με αυτή την σειρα: Catalyst 4.1 (μονο driver!), Restart, ΑΤΙ Control Panel 4.1, Restart. Μετά θα τα βρείτε όλα.

Χωρίς το Panel δεν θα βρείτε τίποτα.

Δημοσ.

τελικά κάναμε απεγκατάσταση κάθε ATI driver, restart, εγκατάσταση 3.8 με control panel, restart και .. tab 3D βέβαια δεν είδαμε, ούτε SmartShader effects πουθενά, αλλά τουλάχιστον οι ρυθμίσεις επανήλθαν στο default και τα games τρέχουν κανονικά..

thanks for the help πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...