Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αν και εχω λιγο καιρο να ασχοληθω και δε θυμαμαι καλα της ρυθμισεις αν θες δοκιμασε και κατι αλλο.

καταρχας αν ειναι ανοιχτο το turbo boost κλειστο μεσω του bios της μητρικης οπως επισης και καποιες επιλογες ενεργειας 

αν θυμαμαι καλα ειναι c1e και eist ...οπως επισης και μεσα στα windows στης επιλογες ενεργειας κοιτα να απενεργοποιησεις τους δισκους να μη μπενουν σε sleep mode και να ειναι τα settings στη παροχη ενεργειας του επεξεργαστη στο 100%....

υπαρχει μια περιπτωση κατι απο αυτα να σου προκαλει το προβλημα...αμα εχεις ορεξη και αντοχη ψαχτο λιγο..

α επισης τωρα που το θυμηθηκα...τσεκαρε τη χρηση της ραμ εντος και εκτος παιχνιδιου...ανα διαστηματα ιδικα το paged και non paged pool 

μηπως υπαρχει κανα leak ...ιδικα στα windows 10 υπαρχει ενα θεμα ...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαξε για βραχυκυκλωμα στο κουτι. καπου ισως ακουμπαει η μητρικη και στα κανει αυτα. ισως καποιο ντιμακι. ραμ δε καθεται καλα και εχει προβλημα το ντιμ σλοτ, ο επεξεργαστης πολυ δυσκολο να εχει προβλημα εκτως και αν τον εχεις σπασει στο οβερκλοκ που παλι δυσκολα να χαλασει.

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντι να αλλάζεις τα πάντα στο pc καλύτερα να βγάλεις τον cpu και να τον δοκιμασεις σε αλλο σύστημα 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, taxudromos69 είπε

νομιζα πως επειδη ειπα εχω δοκιμασει τα παντα θα γινομουν κατανοητος .

ας πω την ιστορια και εδω :D

to pc εχει παει σε 3 τεχνικους τρεχοντας οτι στρες τεστ υπαρχει δωρεαν και μη.

0 σφαλμα .

αλλαχτηκαν  ραμ , μητρικη , τροφοδοτικο , σκληρος .

αλλαχτηκε μπριζα στο σπιτι , αλλαχτηκε ups και περιφερειακα .

δεν εχει αλλαχτει  κουτι και επεξεργαστης .

επειδη το δουλευα με την onboard , εβαλα και καρτα γραφικων και απενεργοποιηθηκε η on board .

παλι το ιδιο .

επειδη ειναι λιγο ψυχοφθορο να συνεχισω να το ψαχνω κι αλλο  , λεω να αλλαξω και τον επεξεργαστη .

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δοκιμαστεί άλλο επεξεργαστής στην μητρική σου.

Δημοσ.

Η παλια γενιά τρφοφοδοτικών cx οπως αυτή που έχεις όταν το φορτιο είναι πολύ χαμηλό (πχ idle χωρις ξεχωριστή κάρτα γραφικών), η γραμμή 3,3v βγαίνει εκτός προδιαγραφών. Τα προβληματα φαίνονται όταν μπαινει ενας m.2 ssd που ειναι πιο ευαισθητος

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την ψύξη του επεξεργαστή.

Είχα ένα τέτοιο πρόβλημα παλιά και ανακάλυψα, ότι η ψυκτρα είχε μαζέψει τόσο σκόνη, που δεν ψύχοντας σωστά ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και πιο πολυ για τον χρονο που ξοδεψατε .

μου δωσατε πολλες ιδεες και λυσεις και τωρα πια ειναι στο χερι μου για το τι θα κανω.

καλο απογευμα σε ολους .

Δημοσ.

καλησπερα και καλο μηνα παιδια .

τελικα μετα απο πολυ σκεψη τον υπολογιστη θα τον δωσω στον μικρο μου αδερφο και θα παω σε νεο συστημα εγω.

αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι με εναν i3 6100 θα μπορει να παιζει  fortnite ? ( μονο αυτο τον ενδιαφερει)

η καρτα γραφικων που εχει πανω το συστημα ειναι rx 460 4 gb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα επίσης.

Ναι, ανετα. Και pubg θα παίζει.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε στο πινακα ελεγχου /υλικο και ηχος/επιλογες παροχης ενεργειαςκαι βγαλε την επιλογη ενεργοποιηση γρηγορης εκκινησης αν δνε το βρεις ετσι πατα δεξι κλικ ρυθμισης οθονης μετα παροχη ενεργειας και αναστολης κια μετα πατα προσθετεςρυθμισεις ενεργειας και μετα επιλογη ενεργειας κουμπιου τροφοδοσιας και βγαλε την επιλογη ενεργοποιηση γρηγορης εκκινησης

Επεξ/σία από johnychliaras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...