Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω αυτο το συστημα 

Asus Prime Z270-A

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2400MHz

Intel Core i5-6600K Box

Corsair CX600

ο επεξεργαστης μου ειναι προβληματικος και ειμαι στην διαδικασια αλλαγης.

ενας i7 8700 απλος η k ειναι συμβατος με το συστημα μου χωρις να χρειαζεται αλλαξω κατι αλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν ειναι συμβατος. Θα πρεπει να προχωρησεις και σε αλλαγη μητρικης. Οι 8ης γενιας ι7 δεν εχουν compatibility στα Z270/Z170 παρα μονο στα Z370 Chipset.

Επεξ/σία από kaklikos
Δημοσ.

ωραια , ευχαριστω πολυ .

οποτε πια θα ηταν η καλυτερη αναβαθμιση που θα μπορουσα να κανω μεχρι τα 400 ευρω σε μητρικη και επεξεργαστη ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, taxudromos69 είπε

ωραια , ευχαριστω πολυ .

οποτε πια θα ηταν η καλυτερη αναβαθμιση που θα μπορουσα να κανω μεχρι τα 400 ευρω σε μητρικη και επεξεργαστη ?

Αν πας σε Intel νομίζω i5 8600k

Δημοσ.

Αναλογως την χρηση που κανεις στον υπολογιστη σου. Εαν προκειται για παιχνιδια, εαν χρησιμοποιεις ειδικα προγραμματα κτλ κτλ. Καλυτερα να γραψεις στην παρακατω ενοτητα ωστε να παρεις πιο ολοκληρωμενες απαντησεις.

Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, taxudromos69 είπε

ο επεξεργαστης μου ειναι προβληματικος

δλδ? τι ακριβώς κάνει? 

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιω κανενα εξιδικευμενο προγραμμα αλλα στον μελλον θα παιξω κανενα pubg .

το σκεφτηκα να γραψω στην ενοτητα για αναβαθμισεις αλλα δεν το εκανα γιατι νομιζα πως χρειαζομουν μονο τον επεξεργαστη .

στην ουσια αυτο που θα ηθελα ειναι ο καλυτερος συνδιασμος all arround στα 400 , χωρις να μεινουν ρεστα .

λερος ο επεξεργαστης φριζαρει ολο το συστημα σε τυχαιες στιγμες , μπορει 2 φορες μεσα σε μια μερα και μετα μπορει να το κανει σε 3 βδομαδες .

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, taxudromos69 είπε

λερος ο επεξεργαστης φριζαρει ολο το συστημα σε τυχαιες στιγμες , μπορει 2 φορες μεσα σε μια μερα και μετα μπορει να το κανει σε 3 βδομαδες .

Δύσκολα να φταίει ο επεξεργαστής... Κατα σειρά ενοχοποίησης: RAM, PSU, MotherBoard, GPU, Καλώδια Sata.

Ξεκίνα τα τεστάκια , είναι κρίμα να αλλάξεις mb/cpu, ο 6600k έχει ψωμί ακόμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, taxudromos69 είπε

δεν χρησιμοποιω κανενα εξιδικευμενο προγραμμα αλλα στον μελλον θα παιξω κανενα pubg .

το σκεφτηκα να γραψω στην ενοτητα για αναβαθμισεις αλλα δεν το εκανα γιατι νομιζα πως χρειαζομουν μονο τον επεξεργαστη .

στην ουσια αυτο που θα ηθελα ειναι ο καλυτερος συνδιασμος all arround στα 400 , χωρις να μεινουν ρεστα .

Που σημαίνει, λάθος settings σε bios, προβληματικές ram, προβληματικός δίσκος, είτε κακό τροφοδοτικό, ή λάθος κατανομή των συσκευών στις γραμμές του από τον χρήστή, ή χρήση sleeved extenders που οδηγούν σε v droop κοκ.

Δηλαδή γράφεις πως επειδή σου τρύπησε το φυγείο πρέπει να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο......, αν θες να αναβαθμίσεις οκ με το καλό, αλλά αν απλώς επειδή σου κολλάει το σύστημα όπως γράφεις και από όσο καταλαβαίνω δεν γνωρίζεις πολλά πήγαινε το σε κάποιο τεχνικο.

• Like 1
Δημοσ.

αν freezari εντελως και δε κουναει κλπ ο λιγοτερο πιθανων ενοχος ειναι ο επεξεργαστης...

απο εκει και περα αν εχεις καλη καρτα γραφικων και θες καλυτερες επιδοσεις απλα παρε ενα μεταχειρισμενο i7 

δεν υπαρχει λογος να αλλαζεις μητρικες κλπ κλπ..

τωρα αν θες να σε βοηθησουν μηπως βρεις ακρη με τα freeze σου ανοιξε ενα νεο thread ανεφερε λεπτομερειες στο συστημα σου και το προβλημα σου..

αλλιως οπως ειπαν και ποιο πανω αν δεν εχεις καθολου ιδεα τοτε τεχνικος..

Δημοσ.

νομιζα πως επειδη ειπα εχω δοκιμασει τα παντα θα γινομουν κατανοητος .

ας πω την ιστορια και εδω :D

to pc εχει παει σε 3 τεχνικους τρεχοντας οτι στρες τεστ υπαρχει δωρεαν και μη.

0 σφαλμα .

αλλαχτηκαν  ραμ , μητρικη , τροφοδοτικο , σκληρος .

αλλαχτηκε μπριζα στο σπιτι , αλλαχτηκε ups και περιφερειακα .

δεν εχει αλλαχτει  κουτι και επεξεργαστης .

επειδη το δουλευα με την onboard , εβαλα και καρτα γραφικων και απενεργοποιηθηκε η on board .

παλι το ιδιο .

επειδη ειναι λιγο ψυχοφθορο να συνεχισω να το ψαχνω κι αλλο  , λεω να αλλαξω και τον επεξεργαστη .

• Like 1
Δημοσ.

Με μαξ 400 ευρώ θα πας σε i7 8700 https://www.skroutz.gr/s/12979213/Intel-Core-i7-8700-Box.html με 280 ευρώ και αν μπορείς εδώ https://www.skroutz.gr/s/12979414/Asus-Prime-Z370-A.html, αν όχι https://www.skroutz.gr/s/13065070/Asrock-Z370-Killer-SLI.html ή εδώ https://www.skroutz.gr/s/13064942/Asrock-Z370-Pro4.html

Μπορείς να πας και στον 8600Κ με 225 και να πάρεις την Asus Z370 prime με 160.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...