Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

η τηλεόραση του τίτλου από 159€ στα 139€ στον Κωτσόβολο. Το είδα το απόγευμα σε ταμπέλα από τις διαφημιστικές που βάζουν έξω από το μαγαζί. Οι υπάλληλοι δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και στο site δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. 

Πηρα τηλεφωνικά και την ζήτησα για το εξοχικό κ θα μου τη στείλουν κανονικά στα 139€ (νομίζω είπαν και χωρίς μεταφορικά αλλά δε παίρνω και όρκο) 

https://www.skroutz.gr/s/13382061/United-UN3249S2.html

πιθανως να ξεκινάει από αύριο και να το είχαν κρεμάσει από σήμερα...

ok μην αρχίσετε 2018 hd  ready κλπ δεν έχουμε όλοι απαιτήσεις Odeon για το καφέ της χαράς στο εξοχικό ή σε κανένα χωριό 10 μέρες για το χρόνο ..

62AF0457-5633-4BCD-BB9C-0A97B67A6EC5.jpeg

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

20 ευρώ σιγά την διαφορά. Ειδικά για ένα μοντέλο που μπορεί να έκανε πάντα τόσο ;ρ Επίσης μπορεί να μην έχουμε όλοι αυτές τις απαιτήσεις αλλά έχουν παίξει πολύ καλύτερες τιμές (σε μεγαλύτερο επίπεδο βέβαια δεν λέω )

Δημοσ.

Είδα το 100Ηz που αναγράφει στο κουτί και πέθανα... :P 

55 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

20 ευρώ σιγά την διαφορά. Ειδικά για ένα μοντέλο που μπορεί να έκανε πάντα τόσο ;ρ Επίσης μπορεί να μην έχουμε όλοι αυτές τις απαιτήσεις αλλά έχουν παίξει πολύ καλύτερες τιμές (σε μεγαλύτερο επίπεδο βέβαια δεν λέω )

20 ευρώ στα 150 δεν είναι λίγα. :)

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lionheart75 είπε

20 ευρώ στα 150 δεν είναι λίγα. :)

Πάρε με έκπτωση 100€ το s8 από τον κωτσοβολο , από 800 στα 700. Τα 100 είναι καλή έκπτωση ε ;

Τα 20 ευρώ προφανώς δεν είναι λίγα, αλλά για μια τιμή που υπάρχει κανονικά και αντιστοιχεί στο μοντέλο. Τώρα εδώ έχουμε ένα άσχετο μοντέλο που λένε ότι αρχικά κόστιζε 150 Ενώ μπορεί να είναι των 50 ευρώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Πάρε με έκπτωση 100€ το s8 από τον κωτσοβολο , από 800 στα 700. Τα 100 είναι καλή έκπτωση ε ;

Τι δεν καταλαβαίνεις; Σχολίασα απλά για το ποσοστό έκπτωσης που σας φαντάζει λίγο.

Τα υπόλοιπα που γράφεις, αναφορικά με το S8, δεν έχουν καμία σχέση. 

Όπως θα έβλεπες, αν το έψαχνες λίγο παραπάνω, η συγκεκριμένη tv ξεκινά πράγματι από τα 159 ευρώ σε τρία καταστήματα που την διαθέτουν στην αγορά. 

https://www.skroutz.gr/s/13382061/United-UN3249S2.html?keyphrase=United+UN3249S2

Άρα τα 20 στα 150 είναι μια χαρά έκπτωση. Το αν αξίζει η τηλεόραση γενικά είναι άλλο θέμα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Σε όλα τα φόρουμ τεχνολογίας είναι γνωστό οτι όλοι οδηγούν έστω Πορσικό και την έχουν 20 πόντους τουλάχιστον ρε συ lionheart75 τι δεν καταλαβαίνεις?

• Like 3
Δημοσ.

Η έκπτωση σε σχέση με την αγορά είναι 13-14% που την καθιστά προσφορά. Αν δεν σας αρέσει είναι άλλο θέμα. Αν δεν είναι προσφορά αποδείξτε το και κάντε αναφορά να σβήσει ο matrixxx το θέμα.

εμενα βάσει τιμής και χαρακτηριστικών (Τ2 και δορυφορικός ενσωματωμένος και 100hz) τα 139€ μου φαίνονται καλή τιμή και για αυτό την πήρα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται ούτε κριτική να κάνετε ούτε τίποτα.

Εφόσον έβαλε ο ts μια τηλεόραση που πληρεί τα κριτήρια για να λεγεται προσφορά δεν υπάρχει θέμα να γίνεται με τσακωμούς κτλπ.

Σε όποιον δεν αρέσει πάει παρακάτω. :)

(Και αντικειμενικά για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις οκ,και εμένα μου την σπάει που ακόμα πουλάνε HD τηλεοράσεις αλλά για καμία γιαγιά και παππου ή κανένα εξοχικό να κάνεις το κέφι σου καλή είναι)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 7
Δημοσ.

Για Digea παίζει να είναι και καλύτερο το HD Ready απ' το Full HD.

Απλά θα έχει ακόμα λιγότερο νόημα να παίζεις Full HD υλικό, όπως .mkv.

Αλλά με 139€ πόσες απαιτήσεις να έχεις πια;

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

20 ευρώ σιγά την διαφορά. 

Να περάσω από εκεί να μου τα δώσεις να συμπληρώσω που μου λείπουν ; 

• Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Να περάσω από εκεί να μου τα δώσεις να συμπληρώσω που μου λείπουν ; 

Αμε, Θα πουλήσω την τηλεόραση 200 από 250. Τρομερή προσφορά, 50 ευρώ κάτω!

5 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Τα 20 ευρώ προφανώς δεν είναι λίγα,

15 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

έχουν παίξει πολύ καλύτερες τιμές

Διαβάζετε και λίγο, δεν κάνει κακό. Το θέμα μου εξαρχής ήταν ότι μπορεί να μην υπάρχει ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΗ έκπτωση. Αν έβαζα εγώ προσφορά της media markt για το s8 στα 600 ευρώ επειδή ήταν 20% έκπτωση θα σας φαινόταν καλή προσφορά ; I don't think so. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Θα επρεπε να την δινουν στα 100 και ενα ps4 δωρο για να ειναι προσφορα... 

21 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Διαβάζετε και λίγο, δεν κάνει κακό. Το θέμα μου εξαρχής ήταν ότι μπορεί να μην υπάρχει ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΗ έκπτωση. Αν έβαζα εγώ προσφορά της media markt για το s8 στα 600 ευρώ επειδή ήταν 20% έκπτωση θα σας φαινόταν καλή προσφορά ; I don't think so. 

Εντελως αστοχο παραδειγμα. Η τηλεοραση του τιλου ειναι προσφορα επειδη ειναι φθηνοτερη απο τα υπολοιπα καταστηματα της Ελλαδας και για αυτο το παιδι την ανεβασε εδω. Το S8 απο την αλλη εχει 480 στο σκρουτζ.

Επεξ/σία από desperados
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, _Στεργιος_ είπε

Προφανώς είσαι καινούργιος εδώ για να γράφεις αυτά τα παράλογα μη πώ τίποτα άλλο. Σε ευχαριστούμε για τις υποδείξεις αλλά αυτά που γράφεις είναι αυτονόητα για όλους σχεδόν εδώ μέσα που μετέχουν στο thread των προσφορών. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ένα S8 να θεωρηθεί προσφορά στα 600 με αρχική 800 από κάποιο κατάστημα, δεν αποτελείται το forum στην πλειονότητά του από τόσο ευκολόπιστους και άσχετους. Πέφτει ψάξιμο και "φάπα" αν ανέβει κάτι που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις. 

Εδώ όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και εξακολουθείς να επιμένεις. Η tv έχει αρχική σε 2 καταστήματα τα 159 ευρώ και σε ένα τρίτο τα 212 ευρώ. 3 καταστήματα λοιπόν την διαθέτουν απο τα 159 αρχική. Πρίν γράψεις δεν μπήκες καν στον κόπο να τσεκάρεις το Link που έβαλε ο TS. 

Και επαναλαμβάνω, που κόλλησες και δεν βλέπεις προσφορά εδώ; Η διαφορά τιμής είναι πάνω απο 10% που είναι το υποχρεωτικό για να έχει υπόσταση ένα νήμα και να παραμείνει.

Εσύ που είσαι τόσο άπλας - και προφανώς μικρός ηλικιακά που δεν θεωρείς τα 50 αξιόλογη έκπτωση στα 250 -μην ασχολείσαι με την united πήγαινε σε κάποια πιο επώνυμη και ακριβότερη, πώς θα την δείχνεις στους φίλους σου! 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...