ignome4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, zio10 είπε Όντως το έκανε. Άλλο αν ισχύουν και αυτά που λέει o ignome4. Γενικά φαίνεται όμως ότι κάλυψε μια πολύ μεγάλη ανάγκη πάρα πολλών ανθρώπων! Δεν γίνεται να κάνεις τίποτα, εκτός αν δεν είσαι στο internet. Aγαπητέ μου δεν είναι έτσι, αυτή είναι μια ισοπεδωτική λογική ορισμένων παπατζήδων startupαληταράδων.. είναι σαν μας λένε ότι ok δεν μπορεί να είσαι ελεύθερος πια!
markos9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, dimtsef είπε μαζί τα φάγατε Μάρκο.. Εγώ δεν έφαγα τπτ μια φορά!
DJTaurus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από DJTaurus 1
aris1986 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 http://www.skai.gr/mobile/article?aid=369595 Τον παρατανε σιγά σιγά οι φίλοι του. Ευκαιρία να βγει άλλο social media site που να έχει ελευθερίες και όχι κολπάκια. Κάποιοι τριβουν τα χέρια τους τώρα.
Antiriad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Τουλάχιστον όσοι ακόμα χρησιμοποιείτε ακόμα το FB θα πρέπει να κάνετε τις εξής ενέργειες 1) Βγάλτε τον Messenger και το Facebook client από το κινητό σας. 2) Άμα και πάλι χρησιμοποιείτε το Client να κάνετε logout όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. 3) Εγκαταστήστε 3rd Party Clients σαν το Friendly που δεν δίνουν την ίδια πρόσβαση Τα Clients του Facebook είναι γνωστό ότι υποκλέπτουν metadata από το κινητό σας πχ GPS data, seach history κτλ. Μέσα στο κώδικα κρύβονται 18,000 ρουτίνες με τις οποίες αναλύουν το τι κάνετε στο κινητό σαν ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε το Facebook https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/iOSProgramming/comments/6upeu6/how_on_earth_is_the_facebook_app_size_so_large/
Nikdev Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 23/3/2018 στις 6:24 ΠΜ, Eoin είπε Το πρόβλημα δεν είναι το Facebook, ούτε η Cambridge Analytica.Είναι η έλλειψη κριτικής σκέψης. +1
liakos18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 23/3/2018 στις 1:34 ΠΜ, vaggelhs4 είπε Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Μπογδάνος που όλοι απεχθάνονται είχ μιλήσει για το θέμα αυτό και είχε δίκιο Το άρθρο το οποίο αναφέρει το είχα διαβάσει πέρσι και όντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ορίστε για όποιον τον ενδιαφέρει: https://motherboard.vice.com/en_us/article/mg9vvn/how-our-likes-helped-trump-win
Beerloah Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Το Facebook κλέβει προσωπικά δεδομένα; Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω. Viber και πολύ είναι. Πέραν του ότι δεν σέβονται τα προσωπικά μας δεδομένα, ταυτόχρονα μειώνεται δραματικά και η φυσική επικοινωνία μεταξύ μας. Όλα αυτά μας αποξενώνουν και οδηγούν στην απόλυτη ματαιοδοξία των likes και των συναφί.
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, ignome4 είπε Aγαπητέ μου δεν είναι έτσι, αυτή είναι μια ισοπεδωτική λογική ορισμένων παπατζήδων startupαληταράδων.. είναι σαν μας λένε ότι ok δεν μπορεί να είσαι ελεύθερος πια! Δεν μπορείς όχι.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 9:04 ΠΜ, nectons είπε Ρε μανία πια με τα προσωπικά δεδομένα. Τι φοβόμαστε ρε μη σας κλέψουν είμαι πολύ περίεργος. Virtual είναι δεν είναι πραγματικότητα. Και ναι αστους να βγάλουν λεφτά αφού μπορούν να το κάνουν. Πώς αλλιώς θα σου προσφέρουν τόσες υπηρεσίες. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Λες και εμείς αν ειμασταν οι ίδιοι Facebook θα τα δίναμε όλα τσάμπα... Α ρε ξύλο που θέλετε να ξυπνήσετε.. Εγώ ο μόνος λόγος που πήγα μια μέρα να κλείσω το λογαριασμό μου ήταν γιατί μου στέλνανε μηνύματα άσχετες κοπέλες (εννοείται ψεύτικα) και κόντεψαν ναε χωρίσουν με τη γυναίκα μου. Της εξήγησα ότι όλα είναι μαλακίες και έκτοτε όλα καλά. Έτσι είναι αν είσαι ομορφάντρας... έχεις πέραση στα fb. 🤔
nectons Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Antiriad είπε Τουλάχιστον όσοι ακόμα χρησιμοποιείτε ακόμα το FB θα πρέπει να κάνετε τις εξής ενέργειες 1) Βγάλτε τον Messenger και το Facebook client από το κινητό σας. 2) Άμα και πάλι χρησιμοποιείτε το Client να κάνετε logout όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. 3) Εγκαταστήστε 3rd Party Clients σαν το Friendly που δεν δίνουν την ίδια πρόσβαση Τα Clients του Facebook είναι γνωστό ότι υποκλέπτουν metadata από το κινητό σας πχ GPS data, seach history κτλ. Μέσα στο κώδικα κρύβονται 18,000 ρουτίνες με τις οποίες αναλύουν το τι κάνετε στο κινητό σαν ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε το Facebook https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/iOSProgramming/comments/6upeu6/how_on_earth_is_the_facebook_app_size_so_large/ Απευθύνεσαι σε 2.2 δις ανθρώπους που συνδέονται μηνιαίως στο facebook. Αυτοί που θα κάνουν όλα αυτά που γράφεις είναι άσχετοι. Προτιμώ να με παρακολουθεί το fb παρά το άγνωστο client που θα κατεβάσω από το store. Όλοι οι clients και όλα τα social υποκλέπτουν πληροφορίες. Το θέμα είναι ο client που χρησιμοποιείς να είναι υπόλογος κάποια στιγμή στο μέλλον. Ότι υποκλέπτει το fb είναι για λόγους διαφήμισης και τίποτε άλλο. Αν δεν υπήρχε δηλαδή το fb δεν θα έβγαινε ο τραμπ πρόεδρος... άι καλά... 1 ώρα πριν, Beerloah είπε Το Facebook κλέβει προσωπικά δεδομένα; Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω. Viber και πολύ είναι. Πέραν του ότι δεν σέβονται τα προσωπικά μας δεδομένα, ταυτόχρονα μειώνεται δραματικά και η φυσική επικοινωνία μεταξύ μας. Όλα αυτά μας αποξενώνουν και οδηγούν στην απόλυτη ματαιοδοξία των likes και των συναφί. Αυτό που μας αποξενώνει είναι η προσωπική μας ζωή και η καθημερινότητα. Το facebook με έχει φέρει σε επαφή με πολλούς παλιούς φίλους που είχα να τους δω πολλά χρόνια. Η ματαιοδοξία των like και των συναφή εκεί δυστυχώς θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το facebook αλλά τα ξερά μας τα κεφάλια. 16 ώρες πριν, SaFiS είπε Ναι... από 4 δις κοντά εγγεγραμμένους χρήστες από εμένα και από εσένα θα θέλει να κλέψει τα προσωπικά δεδομένα.. Και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα πίστεψε με ξέρουν πολύ καλά τι θα αφήσουν δημόσια και τι όχι να φαίνονται. Ρε παιδιά πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.. είναι ντροπή να σκεφτόμαστε έτσι. 24 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Έτσι είναι αν είσαι ομορφάντρας... έχεις πέραση στα fb. 🤔 Δεν είμαι ομορφάντρας αγόρι μου... έχω καθρέπτη και κάθε πρωί βλέπω την φάτσα μου σε αυτόν. Ένα παράδειγμα έδωσα που είναι και το ποιο σύνηθες που βιώνω καθημερινά από τους πελάτες μου. Πέραν αυτού αν υπονοείς τίποτε άλλο θα σου απαντήσω ότι δεν είμαι διαθέσιμος.. Είμαι παντρεμένος με 2 κοράκλες οπότε θα πρέπει να στραφείς αλλού.
ignome4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δεν μπορείς όχι. Μπορούμε στα χερια μας είναι 🤘 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από ignome4
da3091 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 και ξαφνικά όλοι απαιτούν και διεκδικούν την ανωνυμία τους στο ξεβράκωτο διαδύκτιο... το μόνο αισιόδοξο μήνυμα από την υπόθεση είναι το γεγονός πως η βλακεία δεν αποτελεί αποκλειστικά ελληνικό χαρακτηριστικό...
SaFiS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, nectons είπε Ναι... από 4 δις κοντά εγγεγραμμένους χρήστες από εμένα και από εσένα θα θέλει να κλέψει τα προσωπικά δεδομένα.. Και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα πίστεψε με ξέρουν πολύ καλά τι θα αφήσουν δημόσια και τι όχι να φαίνονται. Καταλαβαίνεις ότι τρολλάρω έτσι?? Αυτή η φωτό είχε βγει για τότε που και καλά κυκλοφορούσε η βλακεία ότι αν βάλεις στον τοίχο σου ένα κατεβατό με ασυναρτησίες, το FB δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις φωτό σου / δεδομένα σου. Εννοείται πως ότι ανεβαίνει εν γνώση μας, είναι ανοιχτό στον κόσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα