Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/3/2018 στις 11:02 ΜΜ, Federer είπε

Όταν είχα Facebook (πλέον δεν έχω και θα σας εξηγήσω κάποια στιγμή γιατί το έσβησα) είχα δημοσιεύσει το παρακάτω κείμενο στον τοίχο μου και έτσι θεωρώ πως το σκάνδαλο με την Cambridge Analytica δεν με επηρέασε...

"Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Facebook τοίχο σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τεθούν τα δεδομένα υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, να αντιγράψει, να διανέμει, να αναμεταδώσει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν δημοσιεύσετε αντίστοιχη δήλωση, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα σας. "

Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς copy-paste για να είστε καλυμμένοι 

πω πω φιλε του εκανες κιμα τα μουτρα του ζουμπεργκερ!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, toylis είπε

πω πω φιλε του εκανες κιμα τα μουτρα του ζουμπεργκερ!

You just got Federer'd..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

and I am just going to leave this one here:

Guardian 2012

https://www.theguardian.com/world/2012/feb/17/obama-digital-data-machine-facebook-election

Αναφορά σε κείμενο

Barack Obama's re-election team are building a vast digital data operation that for the first time combines a unified database on millions of Americans with the power of Facebook to target individual voters to a degree never achieved before.

Digital analysts predict this will be the first election cycle in which Facebook could become a dominant political force. The social media giant has grown exponentially since the last presidential election, rendering it for the first time a major campaigning tool that has the potential to transform friendship into a political weapon.

Facebook is also being seen as a source of invaluable data on voters. The re-election team, Obama for America, will be inviting its supporters to log on to the campaign website via Facebook, thus allowing the campaign to access their personal data and add it to the central data store – the largest, most detailed and potentially most powerful in the history of political campaigns. If 2008 was all about social media, 2012 is destined to become the "data election".

για τον απλο κοσμακη:

εκμεταλλευεται ο Obama το FB για να επανεκλεγει; FB = good

εκμεταλλευεται ο Trump το FB για να εκλεγει; FB = bad

ειναι τελειωμενος αυτος ο πλανητης

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

5 hours ago, KilliK said:

and I am just going to leave this one here:

Guardian 2012

https://www.theguardian.com/world/2012/feb/17/obama-digital-data-machine-facebook-election

για τον απλο κοσμακη:

εκμεταλλευεται ο Obama το FB για να επανεκλεγει; FB = good

εκμεταλλευεται ο Trump το FB για να εκλεγει; FB = bad

ειναι τελειωμενος αυτος ο πλανητης

Fuck logic. Μαζί σου. Τουλάχιστον μέσα σε αυτή την υποκρισία που βιώνουμε (βλέπε το πρόσφατο κίνημα του #metoo) αυτή τη φορά βγαίνει και κάτι καλό. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/3/2018 στις 11:02 ΜΜ, Federer είπε

Όταν είχα Facebook (πλέον δεν έχω και θα σας εξηγήσω κάποια στιγμή γιατί το έσβησα) είχα δημοσιεύσει το παρακάτω κείμενο στον τοίχο μου και έτσι θεωρώ πως το σκάνδαλο με την Cambridge Analytica δεν με επηρέασε...

"Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Facebook τοίχο σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τεθούν τα δεδομένα υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, να αντιγράψει, να διανέμει, να αναμεταδώσει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν δημοσιεύσετε αντίστοιχη δήλωση, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα σας. "

Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς copy-paste για να είστε καλυμμένοι 

Καλησπέρα φίλε, απο την στιγμή που κάποιος έχει λογαριασμό στο facebook, ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, μπορούν να στο πάρουν, είναι στους όρους χρήσης, για να έχεις facebook, συμφωνείς ότι θα επεξεργαστούν τα δεδομένα σου, τελεία και παύλα, αν δεν με πιστεύεις, βάλε καμία φωτογραφία με γυμνό ή γράψε ρατσιστικό μήνυμα στην "προσωπική" σου σελίδα του facebook.... Να δεις αν μετράνε αυτά που γράφεις. μετά τα ξαναλέμε.

Δημοσ.
Στις 3/26/2018 στις 1:13 ΠΜ, StringKIller-gr είπε

Καλησπέρα φίλε, απο την στιγμή που κάποιος έχει λογαριασμό στο facebook, ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, μπορούν να στο πάρουν, είναι στους όρους χρήσης, για να έχεις facebook, συμφωνείς ότι θα επεξεργαστούν τα δεδομένα σου, τελεία και παύλα, αν δεν με πιστεύεις, βάλε καμία φωτογραφία με γυμνό ή γράψε ρατσιστικό μήνυμα στην "προσωπική" σου σελίδα του facebook.... Να δεις αν μετράνε αυτά που γράφεις. μετά τα ξαναλέμε.

Στις 3/25/2018 στις 12:41 ΠΜ, aris1986 είπε

You just got Federer'd..!

Δημοσ.
Στις 26/3/2018 στις 1:13 ΠΜ, StringKIller-gr είπε

Σωστό αλλά με νεκρά κατοικίδια από φολες και θηριοδίες τζιχαντιστων δεν τους πείραξε ποτέ (Εικόνες σε άρθρα)  όσο το θυμάμαι.

Δημοσ.

Καταρχήν αν οι ενέργειες αυτές περιγράφονταν και καλύπτονταν από τους όρους τότε δεν θα υπήρχε νομικό θέμα. Ούτως ή άλλως όμως, ότι και να γράφουν στα ατελείωτα ακαταλαβίστικα κατεβατά οι διάφοροι όροι χρήσεως που αλλάζουν κάθε εβδομάδα δεν συνεπάγεται ότι ακυρώνονται τα νομικά και ανθρώπινα δικαιώματα των χρηστών. Το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα είναι βασικό και αναφέρετο ασχέτως τι γράφει σε ένα κείμενο το οποιοδήποτε facebook. Επίσης εκ των πραγμάτων κανείς δεν μπορεί να είναι συνεχώς 100% ενημερωμένος, στατιστικά δεν φτάνουν οι ώρες σε ένα έτος για να διαβάσει όλους τους όρους χρήσης όλων των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί ο μέσος άνθρωπος, αρκετές από τις οποίες πλέον είναι πρακτικά υποχρεωτικές αν επιθυμεί να συμμετάσχει με ίσους όρους στην κοινωνία.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Omnigeek είπε

Ούτως ή άλλως όμως, ότι και να γράφουν στα ατελείωτα ακαταλαβίστικα κατεβατά οι διάφοροι όροι χρήσεως που αλλάζουν κάθε εβδομάδα δεν συνεπάγεται ότι ακυρώνονται τα νομικά και ανθρώπινα δικαιώματα των χρηστών.

Αυτό.

Κάποιοι νομίζουν πως επειδή πατήσαμε i agree έχει δικαίωμα η κάθε υπηρεσία να κάνει οτιδήποτε θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...