Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με νόμιμο τρόπο απέκτησαν πληροφορίες, μέσω ερωτηματολόγιου, δεν ανάγκασε κανέναν ότι θα σβηστεί το προφίλ του άμα δεν απαντήσει. Έτσι δεν είναι?

Από την άλλη άμα έβγαινε η Χιλαρυ με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή τι θέλει ο κόσμος να ακούει και ποια γραμμή τον εκπροσωπεί καλύτερα μέσω ερωτηματολόγιου, θα φώναζε ο Μάρκος και ο κόσμος?

Θα έλεγε πιστεύω νιώθω τιμή που μέσω του fb ξύπνησε ο κόσμος και ψήφισε την αγαπημένη μας Χιλαρυ.

Μαρκο, ο παππούς του spiderman είπε κάποτε with great power comes great responsibility.

Εδώ μας πουλάς διαφημίσεις να γίνουμε πλούσιοι με bitcoin αυτό σε μαρανε; 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Με νόμιμο τρόπο απέκτησαν πληροφορίες, μέσω ερωτηματολόγιου, δεν ανάγκασε κανέναν ότι θα σβηστεί το προφίλ του άμα δεν απαντήσει. Έτσι δεν είναι?

Από την άλλη άμα έβγαινε η Χιλαρυ με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή τι θέλει ο κόσμος να ακούει και ποια γραμμή τον εκπροσωπεί καλύτερα μέσω ερωτηματολόγιου, θα φώναζε ο Μάρκος και ο κόσμος?

Θα έλεγε πιστεύω νιώθω τιμή που μέσω του fb ξύπνησε ο κόσμος και ψήφισε την αγαπημένη μας Χιλαρυ.

Μαρκο, ο παππούς του spiderman είπε κάποτε with great power comes great responsibility.

Ο θειος του spiderman το ειπε. Οχι ο παππους του :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το Facebook, ούτε η Cambridge Analytica.Είναι η έλλειψη κριτικής σκέψης.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, txcellas είπε

Όταν έκανες λογαριασμό στο fb αποδεχτηκες ένα είδους συμφωνητικό με την εταιρίας. Γράφοντας ένα τέτοιο άρθρο στο fb το οποίο δεν αναφέρεται κάνω σε ελληνική νομοθεσία δεν πετυχαίνεις τίποτα.

ποσο μάλλον όταν έχεις αποδεχτεί τους όρους τέτοια μηνυματακια δεν έχουν καμία ουσία. Είναι σαν να ειμαι ποδοσφαιριστής με μια ομάδα. Να έχω υπογράψει συμβόλαιο και μου την καρφώνει να αλλάξω τους όρους.

οχι που...κι υπέγραψες!

υγ( όχι εσυ)

4 ώρες πριν, Suzumebachi είπε

Can't tell if trolling or just very stupid.

new.gif

Από τη μία αν δεν έχεις facebook/instagram/snapchat/twitter/κ.α. είσαι οπισθοδρομικός, από την άλλη όταν τα χρησιμοποιείς αυτά στο μέγιστο κοινοποιόντας προσωπικά πράγματα (φωτογραφίες-σκέψεις-απόψεις) βλέπεις κάποια κοράκια να επωφελούνται από εσένα. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει χρυσή τομή όπως πχ το να χρησιμοποιείς λίγο το FB, μιας και ακόμα και ένα like σε μια κοινοποίηση ή το να έχεις φίλο κάποιον που φανερά πρόσκειται σε κάποιο κόμμα ή ιδεολόγία εμέσως δηλώνει κάποια πράγματα για σένα... Αλλά ούτε είναι λύση και να αποκοπείς από όλα. 

3 λεπτά πριν, txcellas είπε

I am not new..

αφού τον ξέρεις τον Federer!!!! :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που μου φαινεται αστειο ειναι κατι intellectual σελεμπριταδες και χολιγουντιανοι που προσπαθουν να το παιξουν opinion leaders . Λες και οποιος κλεισει το fb επειδη το εκανε ο ταδε τραγουδιαρης ειναι λιγοτερο προβατο.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.

Ρε μανία πια με τα προσωπικά δεδομένα. Τι φοβόμαστε ρε μη σας κλέψουν είμαι πολύ περίεργος. Virtual είναι δεν είναι πραγματικότητα. Και ναι αστους να βγάλουν λεφτά αφού μπορούν να το κάνουν. Πώς αλλιώς θα σου προσφέρουν τόσες υπηρεσίες. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Λες και εμείς αν ειμασταν οι ίδιοι Facebook θα τα δίναμε όλα τσάμπα... Α ρε ξύλο που θέλετε να ξυπνήσετε.. 

Εγώ ο μόνος λόγος που πήγα μια μέρα να κλείσω το λογαριασμό μου ήταν γιατί μου στέλνανε μηνύματα άσχετες κοπέλες (εννοείται ψεύτικα) και κόντεψαν ναε χωρίσουν με τη γυναίκα μου. Της εξήγησα ότι όλα είναι μαλακίες και έκτοτε όλα καλά.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, aris1986 είπε

όσοι συμμετείχαν στην έρευνα πληρώθηκαν. αυτοί ας πούμε μπορεί και να γνώριζαν πως μπορεί τα στοιχεία τους να χρησιμοποιηθούν. 

οι φίλοι τους όμως; τώρα για την Χίλαρυ, έχεις απόλυτο δίκιο. ο Ομπάμα είχε κάνει το ίδιο (εφαρμογή που έδινε πρόσβαση στα προφίλ των φίλων αλλά τότε δεν άνοιξε μύτη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...