Dr4In Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οριστε ένα ειλικρινές review http://www.pcgameware.co.uk/reviews/cpu-coolers/id-cooling-auraflow-240-cpu-cooler-review/ 19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Aπο Ευρώπη έρχεται; Επειδή σταματάνε σχεδόν τα πάντα εκτός Ευρώπης. Ένα έτος είναι λίγο αλλά τι να πεις. Η ψύκτρα που έχεις τώρα είναι αρκετά καλή, οπότε μόνο το delid θα σε σώσει. Ναι δεν είναι κακη η ψυκτρα μου αλλά ειλικρινά με έχει κουράσει η εγκατάσταση της για αυτό τον λόγο και δεν θα τοποθετήθηκε σωστά αν παίζει αυτό το ενδεχόμενο.. Η μέθοδος αποστολής που επέλεξα έχει μια επιλογή με ένα κόστος να μου πληρώσουν το τελωνείο εφόσον σταματήσει οπότε είμαι καλυμμένος 70 ευρώ σύνολο βγήκε αυτή η αγορά.. Τώρα για την ψυκτρα εφόσον έχει ανέβει και σε Amazon όπως και Newegg θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη εταιρεία. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Dr4In 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μπορείς να βάλεις και ενα screenshot του HW ενόσω τρέχεις prime64; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Sheogorath είπε Aπο Ευρώπη έρχεται; Επειδή σταματάνε σχεδόν τα πάντα εκτός Ευρώπης. Ένα έτος είναι λίγο αλλά τι να πεις. Η ψύκτρα που έχεις τώρα είναι αρκετά καλή, οπότε μόνο το delid θα σε σώσει. Και από Κίνα να έρθει εφόσον βάλεις priority line φαίνεται ότι έρχεται από Ευρώπη και δεν περνάει τελωνείο. 18 ώρες πριν, Sheogorath είπε Aπο Ευρώπη έρχεται; Επειδή σταματάνε σχεδόν τα πάντα εκτός Ευρώπης. Ένα έτος είναι λίγο αλλά τι να πεις. Η ψύκτρα που έχεις τώρα είναι αρκετά καλή, οπότε μόνο το delid θα σε σώσει. Και από Κίνα να έρθει εφόσον βάλεις priority line φαίνεται ότι έρχεται από Ευρώπη και δεν περνάει τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα