Dr4In Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω τον i7 4790K και καθώς παίζω παιχνίδια βαριά όπως το PUBG η το Planetside 2 η θερμοκρασίες του CPU φτάνουν και τους 90 με το Fan να δουλεύει στο 100% η ψύκτρα μου ειναι η Be quiet shadow rock 2, το κουτί μου ειναι το NZXT Phanteks 530 και έχω 5 fans να βάζουν αέρα, και 2 να βγάζουν, πάστα άλλαξα πριν 1-2 μήνες και έβαλα την MX-4. https://www.bequiet.com/en/cpucooler/446 Τώρα υποψιάζομαι ότι είτε δεν έχει καθίσει καλά το cooler είτε δεν έγινε σωστή εφαρμογή της πάστας, πριν έφτανε μέχρι 80-85 βαθμούς αν και μικρή η διαφορά, ποια είναι η γνώμη σας? Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες και αν είναι δυνατό να με βοηθήσετε με την επιλογή υδρόψυξης, 1ον αξίζει να κάνω Delid τον CPU? Και αν ναι με ποίον τρόπο να το κάνω? Εφόσον κάνω Delid κάθε πότε πρέπει να τον ξεκολλάω και να ξανά κάνω την διαδικασία? Και 2ον έχω βρει την παρακάτω ψύκτρα που θα μου βγει 70€ μαζί με πόντους είναι καλύτερη από την ψύκτρα που έχω ήδη και γενικά είναι καλή? https://www.tweaktown.com/reviews/8407/id-cooling-auraflow-240-cpu-cooler-review/index6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, με delid θα δεις σοβαρή βελτίωση. Αν θες, βγάλε το ρεύμα από το αυτόματο, και βάλε μια τιμή που θα το κάνει σταθερό, πχ 1.2 . Η ψυκτρα σου δεν θα έχει πρόβλημα μετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, με delid θα δεις σοβαρή βελτίωση. Αν θες, βγάλε το ρεύμα από το αυτόματο, και βάλε μια τιμή που θα το κάνει σταθερό, πχ 1.2 . Η ψυκτρα σου δεν θα έχει πρόβλημα μετα. Θα δοκιμασω να κατεβασω το ρευμα, για το Delid εχεις καποια προταση με ποιον τροπο να το κανω? Και αν σου ειναι ευκολο να μου πεις τι συντηρηση θελει και καθε ποτε. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Τον έχεις κλοκάρει? Οι 47 βαθμοί είναι σε idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Τον έχεις κλοκάρει? Οι 47 βαθμοί είναι σε idle. Οχι stock ειναι μονο με το turbo στα 4,4ghz το Idle μου ειναι 35-40 συνηθως, στην συγκεκριμενη φωτο αντε να ειχα το chrome ανοιχτο με 2-3 σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Άρα είσαι σε idle κατάσταση και οι 47 είναι πολύ ειδικά τέτοια περίοδο. Το καλοκαίρι δηλ. τι θα έχεις? Θα ήταν λογικό αν είχες μαμίσια ψύκτρα. Δεν έχεις και κανα θηρίο ψύκτρα αλλά και πάλι οι θερμοκρασίες δεν είναι λογικές. Προσπάθησε να ξανά βγάλεις την ψύκτρα και να την ξανα βάλεις προσεχτικά. Να σιγουρευτείς ότι έχει κάτσει σωστά. Ανέβασε και ένα screenshot από το open hardware monitor. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 λογικά έχεις πολύ υψηλό βολτάζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δώσε ένα screen από hardware monitor https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html να καταλάβουμε τι voltage δίνει έτσι όπως είσαι (αν και πιστεύω θα σου δίνει μέχρι 1.3v στο auto,αναλόγως και σε τι κομμάτι cpu σου έχει καθήσει).....40-45 βαθμοί σε idle είναι πολύ υψηλοί. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από BabisTs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/22/2018 στις 10:16 ΜΜ, Dr4In είπε Τώρα υποψιάζομαι ότι είτε δεν έχει καθίσει καλά το cooler είτε δεν έγινε σωστή εφαρμογή της πάστας, πριν έφτανε μέχρι 80-85 βαθμούς αν και μικρή η διαφορά, ποια είναι η γνώμη σας? Το προβλημα ειναι αυτο που αναφερεις.Δεν την γνωριζω την ψυκτρα που εχεις προσωπικα αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να σου βγαζει σε παιχνιδι με turbo mode 90βαθμους και να μην φταιει η παστα ή να μην εχει κατσει καλα η ψυκτρα. Μην μπεις σε τσαμπα εξοδα,βαλε νεα παστα(αν δεν εχεις ηδη αγορασε την mx4 της arctic)ξανατοποθετησε την ψυκτρα και θα δεις διαφορες με το καλημερα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια, ζητω συγγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα, δεν μου ερχονται ειδοποιησεις σε email.. Εχω παραγγειλει την παρακατω ψυκτρα, και ελπιζω να ειναι καλη και να μην μου βγει μαπα.. Στα σχεδια επισης ειναι να κανω και Delid εφοσον αυτο δεν μπορει να με επηρεασει αρνητικα με καποιον τροπο, πχ να καει ο CPU με την ειδικη παστα που μπαινει. Σας παραθετω το link της ψυκτρας, και τα screenshot. https://www.banggood.com/ID-COOLING-Auraflow-240-RGB-PMW-Water-Cooling-Fan-Water-Cooler-for-Intel-AMD-AM4-p-1267066.html?rmmds=myorder Λογικα δεν εχει κατσει καλα η ψυκτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 H αερόψυκτρά σου ίσως είναι καλύτερη. Αυτή που πήρες πόση εγγύηση έχει; Γιατί δεν πήρες μια Artic cooling https://www.skroutz.gr/s/7881413/Arctic-Liquid-Freezer-240.html φθηνότερα; Γιατί τώρα θα πάει στα 124$ με το τελωνείο η δικιά σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δεν γνωρίζω τι σόι υδρόψυξη είναι αυτή αλλά οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Αν μπορεις ακυρωσε την παραγγελια.Πεταμενα λεφτα πας να δωσεις με μονο κινητρο τα φωτακια που εχει. Βασικος κανονας,ποτε δεν αγοραζουμε ακριβα προιοντα απο Κινα γιατι αν παθουν κατι θα κλαιμε τα λεφτα μας μετα. Αν θες να πας σε υδροψυξη θα αγοραζει απο Ελλαδα/Ευρωπη κατι επωνυμο απο γνωστες εταιρειες οπως EVGA,Corsair,NZXT,Coolermaster να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε after sales support. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έπεσα θύμα του μάρκετινγκ με το RGB η παραγγελία δεν ακυρώνετε. Πάντως σε reviews είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της με μόνο μυών τον θόρυβο των fan.. Ίσως την πουλήσω όμως για να πάρω Noctua NH15.. Απλά είδα ότι σε θερμοκρασίες έχει 5-7 βαθμούς διαφορά με τις top ψυκτρες οπότε λέω πόσο λάθος μπορώ να πέσω.. Το κόστος ήταν 70 ευρώ και δεν έχει τελωνείο. Εγγύηση έχει ένα χρόνο Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Dr4In Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Dr4In είπε Έπεσα θύμα του μάρκετινγκ με το RGB η παραγγελία δεν ακυρώνετε. Πάντως σε reviews είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της με μόνο μυών τον θόρυβο των fan.. Ίσως την πουλήσω όμως για να πάρω Noctua NH15.. Απλά είδα ότι σε θερμοκρασίες έχει 5-7 βαθμούς διαφορά με τις top ψυκτρες οπότε λέω πόσο λάθος μπορώ να πέσω.. Το κόστος ήταν 70 ευρώ και δεν έχει τελωνείο. Εγγύηση έχει ένα χρόνο Aπο Ευρώπη έρχεται; Επειδή σταματάνε σχεδόν τα πάντα εκτός Ευρώπης. Ένα έτος είναι λίγο αλλά τι να πεις. Η ψύκτρα που έχεις τώρα είναι αρκετά καλή, οπότε μόνο το delid θα σε σώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα