billvwrulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Παιδια λοιπον εχουμε και λεμε: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: γύρω στα 400, 450 max 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφιες το σημαντικοτερο! Cosmote tv go, Σερφαρισμα και κανα gaming 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: απο 5,5 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε καιγομαι για κατι συγκεκριμενο να ειναι αδιαβροχο βεβαια δε με χαλαει .. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Καμερα ναι !! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ μια sim εχω 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; με ενδιαφερει να εχει τουλ 64 GB 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; τι ειναι αυτο δε ξερω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι εκτος και αν η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; OXI 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ !! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Το κινητο εχω σκοπο να το κρατησω αρκετο καιρο οποτε θελω να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης !! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από billvwrulez
shooterg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html Και με +30 https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, billvwrulez είπε Καλησπερα Παιδια λοιπον εχουμε και λεμε: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: γύρω στα 400, 450 max 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφιες το σημαντικοτερο! Cosmote tv go, Σερφαρισμα και κανα gaming 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: απο 5,5 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε καιγομαι για κατι συγκεκριμενο να ειναι αδιαβροχο βεβαια δε με χαλαει .. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Καμερα ναι !! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ μια sim εχω 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; με ενδιαφερει να εχει τουλ 64 GB 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; τι ειναι αυτο δε ξερω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι εκτος και αν η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; OXI 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ !! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Το κινητο εχω σκοπο να το κρατησω αρκετο καιρο οποτε θελω να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης !! Και γω λέω S8 με +30€, εκτός και αν είναι περιορισμένο το μπάτζετ.
billvwrulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Το ειχα και εγω στο μυαλο μου το Samsung S8 ... αξιζει λετε τα 480 ??? μετα οσο ανεβαινουμε σε τιμη μηπως υπαρχουν και αλλες επιλογες ..... 2 ώρες πριν, preditor είπε Εγώ Θα πρότεινα το xiaomi mi Max 2 Xiaomi ??? Δεν ειχα ποτε και να σου πω την αληθεια φοβαμαι την ποιοτητα κατασκευης Βεβαια απο χαρακτηριστικα και τιμη ειναι ελκυστικο ....
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Το ειχα και εγω στο μυαλο μου το Samsung S8 ... αξιζει λετε τα 480 ??? μετα οσο ανεβαινουμε σε τιμη μηπως υπαρχουν και αλλες επιλογες ..... Xiaomi ??? Δεν ειχα ποτε και να σου πω την αληθεια φοβαμαι την ποιοτητα κατασκευης Βεβαια απο χαρακτηριστικα και τιμη ειναι ελκυστικο .... Μια χαρά είναι το xiaomi αλλά να δώσεις 580€(από τα σημεία πώλησης για επίσημη εγγύηση),δεν θα το έκανα ούτε εγώ.... Στο Σκρουτζ βέβαια έχει ποιο φτηνά αλλά δεν θα έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά καταστήματος.
billvwrulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μια χαρά είναι το xiaomi αλλά να δώσεις 580€(από τα σημεία πώλησης για επίσημη εγγύηση),δεν θα το έκανα ούτε εγώ.... Στο Σκρουτζ βέβαια έχει ποιο φτηνά αλλά δεν θα έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά καταστήματος. και 250 αν δωσεις ομως και δεν εχεις εγγυηση σε περιπτωση που παθει κατι παλι πολλα δεν ειναι 250 ....??
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε και 250 αν δωσεις ομως και δεν εχεις εγγυηση σε περιπτωση που παθει κατι παλι πολλα δεν ειναι 250 ....?? Ανάλογα την περίπτωση. Αν υπάρχει μαγαζί που έχει δικό του service και με 2 χρόνια εγγύηση εκεί το σκέφτεσαι διαφορετικά. Εγώ μέχρι 200€ xiaomi βρίσκω. Αλλά το mi mix 2 είναι άλλη περίπτωση.
billvwrulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Το mi mix 2 εχει στα 430 Ε !!! μου φαινονται πολλα για Xiaomi ... Ασχετο το Samsung S8 με το Samsung S8+ τι διαφορες εχουν ?? αξιζει τα 70+ το S8+ ???
manoskost Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Το mi mix 2 εχει στα 430 Ε !!! μου φαινονται πολλα για Xiaomi ... Ασχετο το Samsung S8 με το Samsung S8+ τι διαφορες εχουν ?? αξιζει τα 70+ το S8+ ??? αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος, ναι τα αξιζει, λογω μεγαλυτερης μπαταριας, 3600 εναντι 3000.
billvwrulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, manoskost είπε αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος, ναι τα αξιζει, λογω μεγαλυτερης μπαταριας, 3600 εναντι 3000. Και το μεγεθος δε με ενοχλει !! και η μεγαλυτερη μπαταρια με ενδιαφερει απλα ξεφευγουμε πολυ στην τιμη .... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από billvwrulez
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε Και το μεγεθος δε με ενοχλει !! και η μεγαλυτερη μπαταρια με ενδιαφερει απλα ξεφευγουμε πολυ στην τιμη .... Πας σε άλλα "μονοπάτια" 46 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Το mi mix 2 εχει στα 430 Ε !!! μου φαινονται πολλα για Xiaomi ... Θεωρείται ναυαρχίδα και με αυτά που προσφέρει λογική τιμή,έναντι580€....από τα σημεία πώλησης
billvwrulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πας σε άλλα "μονοπάτια" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... παντα ετσι γινεται ειτε οταν φτιαχνω pc, ειτε τωρα με το κινητο.... Ξεκινω με ενα budget Χ και το φτανω 2Χ ..... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από billvwrulez
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, billvwrulez είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... παντα ετσι γινεται ειτε οταν φτιαχνω pc, ειτε τωρα με το κινητο.... Ξεκινω με ενα budget Χ και το φτανω 2Χ ..... Έτσι γίνεται..... Οπότε στην ερώτηση 1 βάζεις 400 - ? 😀
billvwrulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έτσι γίνεται..... Οπότε στην ερώτηση 1 βάζεις 400 - ? 😀 ΧαχΑχαχχααχαχαχαχΑΧΑΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα