takisanar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Λαπτοπ lenovo g500, εχει 2 θυρες usb3 και μια κανονικη, δεν δουλευει καμια, αν συνδεσω κατι στις usb3 δεν γινεται τπτ, αν συνδεσω κατι στην αλλη ακουγεται ο ηχος και βγαζει το μυνημα αγνωστη συσκευη usb (μια απο τις συσκευες usb που ειναι συνδεδεμενες σε αυτον τον υπολογιστη δεν λειτουργησε κανονικα και δεν αναγνωριζεται απο τα windows...) εχω κανει φορματ, εχω δοκιμασει τα 7 και τα 10, εχω βαλει χειροκινητα drivers στη διαχειρηση συσκευων, εχω εγκαταστησει αυτοματα drivers, εχω βαλει για το chipset τπτ καμια αλλαγη, εκανα καταργηση εγκαταστασης σε καθε ενα στη διαχειρηση συσκευων και εκανα επανακινηση και μπηκαν αυτοματα μετα, και ηταν παλι στην ιδια φαση,τα updates των windows εχουν γινει ολα,.θελώ βοηθεια τι αλλο να κανω, σας δειχνω και την εικονα που εχω καθε φορα και δν αλλαζει χωρις να εχω κατι συνδεδεμενο
sstratos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε να bootαρεις καποια live διανομή linux απο το cd και κοιτα εκει τι γινεται. Επίσης μπες στο bios (με f2 ή del στην εκκινηση συνηθως) και κοιτα για επιλογές σε usb για legacy ή κατι τετοιο...
kormos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, takisanar είπε Λαπτοπ lenovo g500, εχει 2 θυρες usb3 και μια κανονικη, δεν δουλευει καμια, αν συνδεσω κατι στις usb3 δεν γινεται τπτ, αν συνδεσω κατι στην αλλη ακουγεται ο ηχος και βγαζει το μυνημα αγνωστη συσκευη usb (μια απο τις συσκευες usb που ειναι συνδεδεμενες σε αυτον τον υπολογιστη δεν λειτουργησε κανονικα και δεν αναγνωριζεται απο τα windows...) εχω κανει φορματ, εχω δοκιμασει τα 7 και τα 10, εχω βαλει χειροκινητα drivers στη διαχειρηση συσκευων, εχω εγκαταστησει αυτοματα drivers, εχω βαλει για το chipset τπτ καμια αλλαγη, εκανα καταργηση εγκαταστασης σε καθε ενα στη διαχειρηση συσκευων και εκανα επανακινηση και μπηκαν αυτοματα μετα, και ηταν παλι στην ιδια φαση,τα updates των windows εχουν γινει ολα,.θελώ βοηθεια τι αλλο να κανω, σας δειχνω και την εικονα που εχω καθε φορα και δν αλλαζει χωρις να εχω κατι συνδεδεμενο Τι λογισμικό είχε εξ αρχης;
takisanar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 το αρχικο του λογισμικο δεν το ξερω εγω το πηρα με τα 7, στο bios λεει για default os windows8-64bit, στο σιτε τις lenovo υπαρχουν drivers για τα 7 κανονικα, θα δοκιμασω και τα 8 και βλεπουμε, φιλε sstratos γι αυτα π λες για λινουξ ειμαι ασχετος οποτε αν θες πεσ τα μ λιγο πιο συγκεκριμενα
takisanar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 update: παιδια και με τα 8 τιποτα δεν εγινε
CsIns Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Δοκίμασε για αρχή από το bios να κανεις load defaults και αν δεν γίνει κάτι τσέκαρε τις θύρες μήπως έχει σπάσει κάτι και το βραχυκυκλώνει. Το τελευταίο βήμα είναι να ανοίξεις το laptop και να ξεσυνδέσεις ότι usb συσκευή ξεσυνδέεται (από κάμερα, μικρόφωνο, card reader, usb i/o board). Αν δεν γίνει κάτι και έτσι ζόρικα τα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα