Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι και διάβαζα ότι τα διπλώματα έχουν αλλάξει και δεν ισχύουν πια οι κατηγορίες με τα 50, 125 και απεριόριστα κυβικά, ισχύει κάτι τέτοιο?

Επίσης είμαι 19 και ενώ στην αρχή σκεφτόμουν την KTM Duke 125, ένας φίλος μου πρότεινε να δώσω λίγα παραπάνω και να ανέβω μια κατηγορία στην Duke 390, προφανώς σκοπεύω να αγοράσω όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό απλώς θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με αστυνομία και ασφάλεια...

Επεξ/σία από ExCuTTioN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Στα 19 βγάζεις μέχρι 125cc.

Άρα δεν ισχύει ότι τα διπλώματα έχουν να κάνουν πλέον με με ιπποδύναμη και ενέργεια? Επίσης τι γίνεται με την αστυνομία? Διάβασα κάπου ότι υπάρχει πρόστιμο 230 αλλού μόνο 100... Το θέμα είναι ότι μένω επαρχία και η καθημερινή διαδρομή μου με μηχανή είναι 20 λεπτά δηλαδή δεν πρόκειται να πιάνω καν πάνω από 25-30 χλμ, ναι το ξέρω ότι αυτό δεν είναι δικαιολογία για την διαφορά στα κυβικά αλλά για τα λεφτά.

Μου πήρε υπερβολικα πολύ χρόνο για να μαζέψω αυτά τα λεφτά και ότι πάρω θαλω να το κρατήσω για τουλάχιστον 4-5 χρονια οπότε εκεί είναι το θέμα που με πειράζει 125 κυβικά

Επεξ/σία από ExCuTTioN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε 125 μέχρι να μεστώσει λίγο το μυαλό.Μια χαρά είναι και πηγαίνει πολύ πάνω από τα 30 χιλιόμετρα.:D Μόλις πας 24 το πουλάς και παίρνεις μεγαλύτερο.

Είναι και πιο οικονομικό στα καύσιμα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
Δημοσ.

Απλά συμφωνώ η πιο σωστή συμβουλή που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό ... 125 cc και όταν φτάσεις 24 φίλε μου θα έχει αλλάξει και η προοπτική σου θα ξέρεις τόσα βολεύει και τι χρειάζεσαι street ,on off, υπάρχει μεγάλη αγορά μην κανείς το κλασικό νεανικό λάθος και πας σε πολλά κυβικά εσυ θα χάσεις....

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις, εντάξει θα πάω στα 125 και σε μερικά χρόνια βλέπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σοφη επιλογη ... τωρα πρεπει να επενδυσεις σε αλλα

να μαθεις να οδηγας, να μαζεψεις χιλιομετρα

κρανος- μπουφαν - γαντια - μποτακια (που δεν πρεπει να τσιγκουνευτείς καθολου)

καλές βολτες και ορθιος παντα!

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/3/2018 στις 1:49 ΜΜ, xrhstosiak είπε

σοφη επιλογη ... τωρα πρεπει να επενδυσεις σε αλλα

να μαθεις να οδηγας, να μαζεψεις χιλιομετρα

κρανος- μπουφαν - γαντια - μποτακια (που δεν πρεπει να τσιγκουνευτείς καθολου)

καλές βολτες και ορθιος παντα!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, έχω αγοράσει ήδη εξοπλισμό και σε 2 μέρες αρχίζω μαθήματα

Δημοσ.

Εισαι ωραιος,προσοχη σωστος εξοπλισμος και οχι μαγκιες στο δρομο.Ασε τους φιλους να λενε... Ποτε μην παρεις συνεπιβατη χωρις κρανος και χωρις να αισθανεσαι σιγουρος για την οδηγηση σου.Επισης θα πρεπει να μαθεις να προβλεπεις τις μαλακιες των αλλων,πραγμα που θα ερθει με την εμπειρια κ το χρονο.Καλες διαδρομες!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 3:11 ΜΜ, nyne είπε

Εισαι ωραιος,προσοχη σωστος εξοπλισμος και οχι μαγκιες στο δρομο.Ασε τους φιλους να λενε... Ποτε μην παρεις συνεπιβατη χωρις κρανος και χωρις να αισθανεσαι σιγουρος για την οδηγηση σου.Επισης θα πρεπει να μαθεις να προβλεπεις τις μαλακιες των αλλων,πραγμα που θα ερθει με την εμπειρια κ το χρονο.Καλες διαδρομες!

Ευχαριστώ φίλε μου, ευτυχώς την εμπειρία να προβλέπω τις μαλακίες των άλλων την έχω, οδηγώντας ποδήλατο μέσα στην πόλη για 7 χρόνια ✌

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ExCuTTioN είπε

Ευχαριστώ φίλε μου, ευτυχώς την εμπειρία να προβλέπω τις μαλακίες των άλλων την έχω, οδηγώντας ποδήλατο μέσα στην πόλη για 7 χρόνια ✌

Πότε δεν τα εχεις δει όλα.. Και 50 χρόνια να οδηγείς... Δεν θα σκέφτεσαι ποτέ έτσι όταν κυκλοφορείς, γιατί χαλαρώνεις και το κακό μπορεί να συμβεί παντού και πάντα.

Με το καλό να βγάλεις το δίπλωμα, πάντα ορθιος και υγιής, και θα δεις ότι κάθε μερα θα βλέπεις και κάτι διαφορετικό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...