Προς το περιεχόμενο

Ποια μηχανη να παρω?

smoke0man2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 26/3/2018 στις 1:54 ΠΜ, haris013 είπε

Ρε παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα, είμαι νέος κάτοχος α2 διπλώματος και θέλω να αγοράσω μηχανή. Θα είναι η πρώτη μου μηχανή και δεν έχω ξανά καβαλήσει ούτε παπί προηγούμενος. Έμαθα σε ένα fmx 650 το οποίο μου άρεσε αρκετά. 

Διαθέτω Budget 2500 ευρώ. Πέρα από το fmx τι άλλες επιλογές έχω; 

Δοκίμασα το παλιό transalp 650 και μου άρεσε πολύ αλλά απότι έχω καταλάβει δεν το καλύπτει το δίπλωμα μου, ισχύει; 

Τι επιλογές έχω; 

Suzuki inazuma. Στα λεφτα σου σχετικα καινουργιο. Αντε καλοριζικο για αρχη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 26/3/2018 στις 1:54 ΠΜ, haris013 είπε

Ρε παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα, είμαι νέος κάτοχος α2 διπλώματος και θέλω να αγοράσω μηχανή. Θα είναι η πρώτη μου μηχανή και δεν έχω ξανά καβαλήσει ούτε παπί προηγούμενος. Έμαθα σε ένα fmx 650 το οποίο μου άρεσε αρκετά. 

Διαθέτω Budget 2500 ευρώ. Πέρα από το fmx τι άλλες επιλογές έχω; 

Δοκίμασα το παλιό transalp 650 και μου άρεσε πολύ αλλά απότι έχω καταλάβει δεν το καλύπτει το δίπλωμα μου, ισχύει; 

Τι επιλογές έχω; 

XLR250R με 1000-1500 ευρόπουλα. Οικονομικό, άθραυστο, ανταλλακτικά και στο περίπτερο θα βρεις. Σκυλί στην πόλη, παίζεις και στο χώμα και το καλοκαίρι φορτώνεις και το έτερον ήμισυ και πάτε στα νησιά!!!

Στις 1/4/2018 στις 3:47 ΜΜ, cobain_7 είπε

Εγω θα προτεινα μια διπλη λυση, ενα κατοσταρι παπι για την πολη (Astrea Supra, η Yamaha Krypton 105) και ενα Honda Bros 400. Ξερω δεν ειναι συγχρονα κλπ, αλλα με λιγοτερο απο δυο χιλιαρικα, καποιος που ειναι νεος στο χωρο θα μπορεσει να καλυφθει τοσο στις μετακινησεις εντος πολης με ενα παπι, οσο και στο να εχει ενα κανονικο ταξιδιαρικο μηχανακι για παραεξω. Με ενα σετ μπαγαζιερα και μικρο φαιρινγκ το Bros ειναι μιας πρωτης ταξης πασπαρτου για βολτα και ταξιδακια. Πιστευω μεσα στα δυο χιλιαρικα με λιγο ψαξιμο, θα μπορεσει καποιος να αποκτησει οχι μονο και τα δυο αλλα και να τα σεταρει με καινουρια ελαστικα, τακακια κλπ.

Δυο χιλιάρικα θες μόνο για να βρεις και να μαζέψεις bros, μη λέμε ότι θέμε... 

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Δυο χιλιάρικα θες μόνο για να βρεις και να μαζέψεις bros, μη λέμε ότι θέμε... 

Αν εσυ εχεις σκοπο να παρεις παρταλι με 5 κατοσταρικα και σου πεφτει ο κωλος να ψαξεις τριγυρω ναι, στα 2 χιλιαρικα θα το φτασεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 Bros έχει στην Αθήνα προς πώληση αυτή τη στιγμή

Για δες μέση τιμή... 

1300 το πιο φτηνό (βγάζοντας έξω τα 2 χρέπια)

Επεξ/σία από AristidisZ

Αυτο λεω ρε μαν, οτι βαριεσαι να ψαξεις και κοιτας οτι σου εχει ετοιματζιδικο το car.gr . Αν πιστευεις πως αυτα ειναι ολα τα Bros που ειναι προς διαθεση στην Ελλαδα, πασο.

Δεν θα σου ανοιξω εγω τα ματια φιλε, ουτε θα σου πω σε ποιες αποθηκες μπορεις να βρεις πραγματα. Εσυ εισαι 'ειδικος' οπως καταλαβα που εχεις αποψη και ξερεις καλυτερα λογω car.gr και κρινεις αποψεις αλλων, και να 'μη λεμε οτι θεμε'. Γιατι να στο χαλασω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν απο τετοιες αποθηκες ψωνιζεις εσυ, πασο. Τα ξερεις και καλυτερα βλεπω μιας και φαινεσαι μεσα στα 'πραματα'.

Επεξ/σία από cobain_7

Κακώς κάθομαι και σου απαντάω 

Το 95% του κόσμου ψάχνει οχήματα μέσω car.gr 

Εδώ οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν με βάση εμπορική αξία όπως αυτή υπολογίζεται μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας 

Και εγώ όταν ψάχνω όχημα μόνο αυτό κοιτάω 

Τώρα εσύ λες ότι ξέρεις για ψαγμένες αποθήκες που έχουν μηχανάκια σε καλές τιμές, και πετάς σε πονηρό ύφος στον άνθρωπο που ρωτάει την ατάκα

"μεγάλε ψάξου"

Δηλαδή που ακριβώς να ψάξει και τι να κάνει για να βρει ένα μηχανάκι που έχει μεγαλύτερη ηλικία από τον ίδιο σε καλή τιμή και καλή κατάσταση ; 

Πες μας και εμάς για να ξέρουμε δηλαδή... 

καλυτερα αν ειναι για τετοια κατηγορια να ψαξεις sv 650

το bros ειναι πολυ ξεπερασμενο, το 400 ειδικα ειναι ενα 650 ιδιο βαρος ολα ιδια υποκυβισμενο

σπανιο να το βρεις σωστο, χωρις θεμα σε μοχλικα και στον πισω αξονα στο μονομπρατσο , επισης θεματακια ειχε και πισω κυλινδρος του λογω κακης ψυξης

επισης ειχε και μια περιεργη διασταση αν θυμαμε καλα στα ελαστικα που δεν βρισκεις ευκολα ή δεν εχεις πολλες επιλογες ... αρα εξτρα κοστος

τοσο παλια μηχανακια δεν αξιζει γενικα να ασχοληθεις γιατι ή θα ειναι σαπια και θα θες αλλα τοσα λεφτα να το φερεις στα ισα

ή αυτοι που τα εχουν στην πενα αν αποφασισουν να τα δωσουν ζηταν τρελα λεφτα που δεν αξιζει παλι γιατι περνεις κατι πιο συχρονο που θα ειναι γενικα καλυτερο σε ολα.

• Like 2

Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί, την aprilia Pegaso Strada του 06 μπορώ να την οδηγήσω με Α2; 

Έχω μπερδευτεί, καθώς πάρα πολλοί γράφουν ότι είναι legit. 

Επίσης το παλιό transalp, το 650  με καλύπτει το Α2 η θέλει Α; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...