Προς το περιεχόμενο

Ποια μηχανη να παρω?

smoke0man2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

ποια η διαφορα αναμεσα στο 3 και 4 ? ποιο πολυ μου αρεσει το 3

παιδια δεν μιλαμε για καινουργια γτ με 2000 (ταβανι) ευρω δεν νομιζω να βρω κατι αξιολογο 

Το 3 είναι γυμνό, το 4 έχει ολόσωμο φαίρινγκ. Είναι πιο σκυφτό και έχει κάλυψη απ τον αέρα.

Το Ζ250 που είπε ο μπ123 είναι σαν το 4ο. Θα βρεις στα λεφτά που θέλεις κάποιο καλό πιστεύω.

Μη σε απασχολούν τα χιλιόμετρα, τσέκαρε τη φθορά περιφερειακών και αναλώσιμων και αν είναι συμπληρωμένο το βιβλίο των service. Επίσης καλό είναι να το ελέγξεις σε ένα συνεργείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δυσκολο αυτο που λες. Λαχειο ειναι το μτχ. Μαζεψε αλλα 1900 και παρε κουτα το no 3 απο τις φωτογραφιες. Kawasaki z 250 sl (αν δεν κανω λαθος δεν ειναι το z 300). Αξιοπρεπες,  πολυ ομορφο, και σε παρα πολυ καλη τιμη. 

Λέτε να πειρμνεω εε; Να μην πάω σε μεταχειρισμένο.; Από θέμα εξοπλισμού;κράνος μπουφάν ;τι προτείνετε;

• Like 1

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα μεταχειρισμένο σε αυτή την κατηγορία που θα θες να το αλλάξεις σε λίγο καιρό.

Εξοπλισμό αν και είναι κλισέ θα σου το πω κι εγώ, είναι σημαντικό να πάρεις καλό, πιο σημαντικό απ τη μηχανή. Κρανος οπωσδήποτε επώνυμο και σημαντικό να το δοκιμάσεις με κάποιον που ξέρει να σε βοηθήσει ώστε να πάρεις το σωστό νούμερο. Το πρώτο μου κράνος ήταν δύο νούμερα μεγαλύτερο απ το κανονικό, το 2ο ένα. Από κει και πέρα το πέτυχα.

Μπουφαν δεν χρειάζεται να πάρεις dainese να δώσεις ένα σκασμό λεφτά, μπορείς να δεις προς bering, ή colori κλπ είναι αξιοπρεπέστατα.

• Like 1

1 ώρα πριν, DhZou είπε

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα μεταχειρισμένο σε αυτή την κατηγορία που θα θες να το αλλάξεις σε λίγο καιρό.

Εξοπλισμό αν και είναι κλισέ θα σου το πω κι εγώ, είναι σημαντικό να πάρεις καλό, πιο σημαντικό απ τη μηχανή. Κρανος οπωσδήποτε επώνυμο και σημαντικό να το δοκιμάσεις με κάποιον που ξέρει να σε βοηθήσει ώστε να πάρεις το σωστό νούμερο. Το πρώτο μου κράνος ήταν δύο νούμερα μεγαλύτερο απ το κανονικό, το 2ο ένα. Από κει και πέρα το πέτυχα.

Μπουφαν δεν χρειάζεται να πάρεις dainese να δώσεις ένα σκασμό λεφτά, μπορείς να δεις προς bering, ή colori κλπ είναι αξιοπρεπέστατα.

Να σου πω εγω σε 3 μηνες 3 κρανοι. Shark και hjc δεν μου ταιριαζανε στο κεφαλι παρολο ηταν το σωστο νουμερο. Τελικα το πετυχα. Agv. Μπουφαν να παρεις επωνυμο revit, bering, magna,. Εγω πηρα revit. Προσοχη οχι κοντο τον χειμωνα. Γαντια οπωσδήποτε. Παλι επωνυμα. Τον χειμωνα εχει χοντρα γαντια. Αν δεν τα βολευεσε παρε λεπτα αλλα να βαστανε κρυο. Υπολογισε καπου στα 400 450. 

Ρε παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα, είμαι νέος κάτοχος α2 διπλώματος και θέλω να αγοράσω μηχανή. Θα είναι η πρώτη μου μηχανή και δεν έχω ξανά καβαλήσει ούτε παπί προηγούμενος. Έμαθα σε ένα fmx 650 το οποίο μου άρεσε αρκετά. 

Διαθέτω Budget 2500 ευρώ. Πέρα από το fmx τι άλλες επιλογές έχω; 

Δοκίμασα το παλιό transalp 650 και μου άρεσε πολύ αλλά απότι έχω καταλάβει δεν το καλύπτει το δίπλωμα μου, ισχύει; 

Τι επιλογές έχω; 

Στις 3/26/2018 στις 1:54 ΠΜ, haris013 είπε

Ρε παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα, είμαι νέος κάτοχος α2 διπλώματος και θέλω να αγοράσω μηχανή. Θα είναι η πρώτη μου μηχανή και δεν έχω ξανά καβαλήσει ούτε παπί προηγούμενος. Έμαθα σε ένα fmx 650 το οποίο μου άρεσε αρκετά. 

Διαθέτω Budget 2500 ευρώ. Πέρα από το fmx τι άλλες επιλογές έχω; 

Δοκίμασα το παλιό transalp 650 και μου άρεσε πολύ αλλά απότι έχω καταλάβει δεν το καλύπτει το δίπλωμα μου, ισχύει; 

Τι επιλογές έχω; 

καμια ιδέα κανείς;

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Σε τι κατηγορία κοιτάς? 

το δίπλωμα είναι Α2, η χρήση θα είναι στην πόλη και καμια βολτούλα λίγο ποιο έξω. έμαθα σε ένα fmx αλλα γενικά μου αρέσουν τα on off και τα naked. Παρόλα αυτά αν υπάρχει κάποιο SM θα με ενδιέφερε και αυτό.

On 3/28/2018 at 7:25 PM, haris013 said:

το δίπλωμα είναι Α2, η χρήση θα είναι στην πόλη και καμια βολτούλα λίγο ποιο έξω. έμαθα σε ένα fmx αλλα γενικά μου αρέσουν τα on off και τα naked. Παρόλα αυτά αν υπάρχει κάποιο SM θα με ενδιέφερε και αυτό.

Έτσι στα πρόχειρα σε γυμνό μου ήρθε το Sym Wolf.  

Με On-Off δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω τι υπάρχει. 

Και το fmx αν σου άρεσε και υπάρχει σε αυτή την τιμή δεν είναι άσχημο. 

Ίσως και κανένα Suzuki GS500. 

Γενικά το θέμα είναι να σε βολεύει οπότε πρέπει να τα κάνεις και καμιά βόλτα. 

1 ώρα πριν, NickTG είπε

Έτσι στα πρόχειρα σε γυμνό μου ήρθε το Sym Wolf.  

Με On-Off δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω τι υπάρχει. 

Και το fmx αν σου άρεσε και υπάρχει σε αυτή την τιμή δεν είναι άσχημο. 

Ίσως και κανένα Suzuki GS500. 

Γενικά το θέμα είναι να σε βολεύει οπότε πρέπει να τα κάνεις και καμιά βόλτα. 

Το duke 200 λέει τίποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτηκα το 390 αλλά είναι πιο ακριβά. Είχα ξεχάσει ότι βγαίνει και σε 200αρι.

Προσωπικά μου αρέσει. Είναι και μαζεμένο, ότι πρέπει για πόλη. 

Δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχω διαβάσει καλά πράγματα για τη συμπεριφορά και δεν έχω και λόγο να μην τα πιστέψω. Η KTM θεωρώ ξέρει να στήνει. 

Είχα κοιτάξει όταν έψαχνα για το RC390 από την ΚΤΜ αλλά λόγω τιμής πήρα τη δεύτερη επιλογή, ένα Ninja 250R.

Επεξ/σία από NickTG

2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Σκέφτηκα το 390 αλλά είναι πιο ακριβά. Είχα ξεχάσει ότι βγαίνει και σε 200αρι.

Προσωπικά μου αρέσει. Είναι και μαζεμένο, ότι πρέπει για πόλη. 

Δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχω διαβάσει καλά πράγματα για τη συμπεριφορά και δεν έχω και λόγο να μην τα πιστέψω. Η KTM θεωρώ ξέρει να στήνει. 

390 γαμοτο δεν μπορώ, υπερβαίνει τα κιλά άμα ίππο .

Εγω θα προτεινα μια διπλη λυση, ενα κατοσταρι παπι για την πολη (Astrea Supra, η Yamaha Krypton 105) και ενα Honda Bros 400. Ξερω δεν ειναι συγχρονα κλπ, αλλα με λιγοτερο απο δυο χιλιαρικα, καποιος που ειναι νεος στο χωρο θα μπορεσει να καλυφθει τοσο στις μετακινησεις εντος πολης με ενα παπι, οσο και στο να εχει ενα κανονικο ταξιδιαρικο μηχανακι για παραεξω. Με ενα σετ μπαγαζιερα και μικρο φαιρινγκ το Bros ειναι μιας πρωτης ταξης πασπαρτου για βολτα και ταξιδακια. Πιστευω μεσα στα δυο χιλιαρικα με λιγο ψαξιμο, θα μπορεσει καποιος να αποκτησει οχι μονο και τα δυο αλλα και να τα σεταρει με καινουρια ελαστικα, τακακια κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...