moustakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην μιση τιμη λενε https://www.skroutz.gr/s/14275612/Morris-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-W71359CAP.html https://www.skroutz.gr/s/13391334/Morris-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-T71360CAP.html Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από moustakias
moustakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ο Κωτσοβολος αλλα αυτα οπως ξερουμε ειναι σχετικα....
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, moustakias είπε Στην μιση τιμη λενε https://www.skroutz.gr/s/14275612/Morris-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-W71359CAP.html https://www.skroutz.gr/s/13391334/Morris-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-T71360CAP.html Βάλε τιμή σκρουτζ, τιμή Κωτσόβολου. Ο 1ος όχι, ίδια τιμη είναι. Ο 2ος ναι, σαφώς.
paramedic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δεν είναι προσφορά του Κώτσου αλλά της Morris που γιορτάζει τα 50 χρόνια και σε όλα τα καταστήματα αυτή την τιμή έχει. Μάλιστα υπάρχει και διαφήμιση στην τηλεόραση. Και επειδή τον αγόρασα πριν λίγες ημέρες έχω να πω οτι αν και δεν είχα σε εκτίμηση την εν λόγω εταιρεία το συγκεκριμένο προϊόν είναι πολύ ποιοτικό και πράγματι είναι ανώτερο των άλλων όχι μόνο στην ίδια τιμή αλλά και για 100-150€ πάνω.
turbat0s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, paramedic είπε Δεν είναι προσφορά του Κώτσου αλλά της Morris που γιορτάζει τα 50 χρόνια και σε όλα τα καταστήματα αυτή την τιμή έχει. Μάλιστα υπάρχει και διαφήμιση στην τηλεόραση. Και επειδή τον αγόρασα πριν λίγες ημέρες έχω να πω οτι αν και δεν είχα σε εκτίμηση την εν λόγω εταιρεία το συγκεκριμένο προϊόν είναι πολύ ποιοτικό και πράγματι είναι ανώτερο των άλλων όχι μόνο στην ίδια τιμή αλλά και για 100-150€ πάνω. Με λίγες μέρες χρήσης το συμπέρανες αυτό?
paramedic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, turbat0s είπε Με λίγες μέρες χρήσης το συμπέρανες αυτό? Όχι άλλα τα 40 χρόνια εμπειρίας μου ως ψυκτικός λένε ότι θα είναι καλό. 2
prometheas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, paramedic είπε Όχι άλλα τα 40 χρόνια εμπειρίας μου ως ψυκτικός λένε ότι θα είναι καλό. Νομίζω φίλε μου οτι αυτό το σλόγκαν που όλοι οι παλαιοί λέμε θα πρέπει να το αποβάλλουμε διότι στην εποχή μας τα πάντα αλλάζουν τόσο γρήγορα που η εμπειρία πολλές φορές είναι ανούσια. Εχω και εγώ 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο που δραστηριοποιούμε αλλά πιστεψέ με διαβάζω και ενημερώνομαι κάθε μέρα για να ξέρω τι γίνεται. Υποθέτω οτι αν π.χ πριν 30 χρόνια σου ζητούσαν την γνώμη σου για ένα ψυγείο της τότε Goldstar θα έλεγες οτι είναι μάπα (και με το δίκιο σου). Δες όμως τι ψυγεία βγάζει σήμερα η τότε Goldstar (LG) Ολα τα παραπάνω χωρίς καμμια διάθεση παρεξήγησης. 1
JohNickZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, prometheas είπε Νομίζω φίλε μου οτι αυτό το σλόγκαν που όλοι οι παλαιοί λέμε θα πρέπει να το αποβάλλουμε διότι στην εποχή μας τα πάντα αλλάζουν τόσο γρήγορα που η εμπειρία πολλές φορές είναι ανούσια. Εχω και εγώ 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο που δραστηριοποιούμε αλλά πιστεψέ με διαβάζω και ενημερώνομαι κάθε μέρα για να ξέρω τι γίνεται. Υποθέτω οτι αν π.χ πριν 30 χρόνια σου ζητούσαν την γνώμη σου για ένα ψυγείο της τότε Goldstar θα έλεγες οτι είναι μάπα (και με το δίκιο σου). Δες όμως τι ψυγεία βγάζει σήμερα η τότε Goldstar (LG) Ολα τα παραπάνω χωρίς καμμια διάθεση παρεξήγησης. Τι ψυγεία βγάζει η LG δηλαδή? Καλά?
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Να ενημερώσω ότι πλέον δεν υπάρχει το inox προϊόν σε κανένα κατάστημα,μόνο σε λευκό.
mourtias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 έχω πάρει από προηγούμενη προσφορά της Morris το παλιότερο μάλλον μοντέλο στα 299€ τότε πριν από ενάμιση χρόνο. Αν θέλετε τη γνώμη μου πάρτε το με κλειστά μάτια. Το δικό μου είναι ποιοτικό αθόρυβο και με πολύ καλή ψύξη. Δεν έχω δει το συγκεκριμένο αλλά από ότι είδα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Βέβαια το δικό μου με 40€ πιο κάτω ήταν πραγματικά vfm γιατί ο κοτσωβολος μου το έφερε και στο εξοχικό (60χλμ ) δωρεάν.
thanosftw Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντως ψυγείο να χαλάει δεν έχω δει.. Ανεξαρτήτως μάρκας...Αυτό θα χαλάσει; Αν δεν είχα πάρει ένα παρόμοιο Bosch το χτύπαγα με κλειστά μάτια
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, JohNickZ είπε Τι ψυγεία βγάζει η LG δηλαδή? Καλά? Καταρχάς παίζει ρόλο τι εννοούμε με τον όρο «καλά». Καλή λειτουργία, καλή ψύξη, καλή εμφάνιση, καλή υποστήριξη, καλή αξιοπιστία, όλα αυτά; Κατά δεύτερον, τι έχουν τα ψυγεία της LG; Τα (τωρινά) Miele είναι καλύτερα; 17 λεπτά πριν, thanosftw είπε Εγώ πάντως ψυγείο να χαλάει δεν έχω δει.. Ανεξαρτήτως μάρκας... Είτε είσαι παιδί, είτε συντηρείς τα τρόφιμά σου με άλλες μεθόδους, π.χ. αλάτι.
pjdbo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Συνηθως δεν χαλανε,εχω εναν ψυγειοκαταψυκτη kelvinator 30 χρονια παροπλησμενο στην αυλη δεν βρεχετε βεβαια,λειτουργει κανονικα,ο ψυκτης σε λειτουργια, το ψυγειο κρυωνει τις μπυρες το καλοκαιρι,τα πλαστικα ειναι ασε! Ομως σαν χωροσ ψυξης αψογος ,ηθελα ντουλαπα ! Και βεβαια δεν τα χωραει ολα.Και της μαμας το λεοπαρντ,το ανακυκλωσα λογω χωρου εν λειτουργεια 50+.
mourtias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 παιδιά μην τρελαίνεστε. Τα ψυγεία δεν είναι και τίποτα σύνθετες μηχανές. Αθόρυβα πρέπει να είναι και να καταναλώνουν λίγο ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα