Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα αρχειο .rar και ενω το μεγεθος ειναι κανονικο 18,5ΜΒ μου λεει οτι ειναι κατεστραμενο οταν παω να το ανοιξω. Προσπαησα απο τα εργαλεια του προγραμματος επιδιορθωση αλλα δεν κανει κατι.

Καποιος αλλος τροπος ? Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα μετονομασια του αρχειου σε .zip αλλα το εκανα add αλλα οταν παταω start μου βγαζει οτι

100.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δοκίμασα κι εγώ πριν λίγο και όντως υποστηρίζει μόνο ZIP... Θα ορκιζόμουν ότι υποστήριζε και RAR όταν το δοκίμασα παλιά:unsure:.

Δοκίμασε να διορθώσεις το αρχείο σου με command prompt με(πρέπει να είσαι στο file directory του winrar): rar r  <file name>  C:fixed\

JyshGgy.png

Εναλλακτικά δοκίμασε μήπως σε βοηθήσει αυτό το εργαλείο (είναι trial μη σε νοιάζει, τη δουλεία σου θες να κάνεις):
https://www.datanumen.com/rar-repair/

Το δοκίμασα και μου έκανε reconstruct ενα rar που είχα.

Επεξ/σία από Torasu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω.Ενω φανηκε οτι δουλευει ο φακελος που δημιουρησε ειναι κενος 

Εβγαλε μηνυμα λαθους .

100.jpg

Δημοσ.
13 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Σε ευχαριστω.Ενω φανηκε οτι δουλευει ο φακελος που δημιουρησε ειναι κενος 

Εβγαλε μηνυμα λαθους .

100.jpg

Δοκίμασες την λύση να το κάνεις repair μέσω command prompt ;

Δημοσ.
11 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Πως γινεται αυτο ?

Κατ'αρχήν πάνε στον φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το WinRAR. Αντέγραψε το path (στην περίπτωσή μου "C:\Program Files (x86)\WinRAR").

Έπειτα άνοιξε το command prompt κάνοντας κλικ στο κουμπί των Windows (θαρρώ πως windows έχεις) και γράψε "cmd" στην μπάρα εύρεσης. Λογικά θα εμφανιστεί ένα μαύρο εικονίδιο,
εκτέλεσέ το. Εναλλακτικά πληκτρολόγησε windows+R (ανάμεσα σε alt και ctrl), γράψε "cmd" και πάτα enter. Για Windows 10 κάνεις ακριβώς το ίδιο(ενδέχεται να χρειάζεσαι δικαιώματα διαχειρηστή).

Γράψε cd, κενό, και  μετά κάνε δεξί κλικ επικόλληση το path του WinRAR που έχεις ήδη αντιγράψει και enter. Λογικά τώρα θα είσαι στο directory του WinRAR.

nbd8hqX.png

Έπειτα μετέφερε το αρχείο που θες να διορθώσεις στο directory του WinRAR και εκτέλεσε την εξής εντολή: rar r  Europa.rar C:\Fixed\        

Το output της εντολής αυτής μπορείς να το δεις στο δεύτερο post μου. Εάν όλα πάνε καλά θα βρεις το διορθωμένο αρχείο στο directory C:\Fixed\

Καλή τύχη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Torasu είπε

Κατ'αρχήν πάνε στον φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το WinRAR. Αντέγραψε το path (στην περίπτωσή μου "C:\Program Files (x86)\WinRAR").

Έπειτα άνοιξε το command prompt κάνοντας κλικ στο κουμπί των Windows (θαρρώ πως windows έχεις) και γράψε "cmd" στην μπάρα εύρεσης. Λογικά θα εμφανιστεί ένα μαύρο εικονίδιο,
εκτέλεσέ το. Εναλλακτικά πληκτρολόγησε windows+R (ανάμεσα σε alt και ctrl), γράψε "cmd" και πάτα enter. Για Windows 10 κάνεις ακριβώς το ίδιο(ενδέχεται να χρειάζεσαι δικαιώματα διαχειρηστή).

Γράψε cd, κενό, και  μετά κάνε δεξί κλικ επικόλληση το path του WinRAR που έχεις ήδη αντιγράψει και enter. Λογικά τώρα θα είσαι στο directory του WinRAR.

nbd8hqX.png

Έπειτα μετέφερε το αρχείο που θες να διορθώσεις στο directory του WinRAR και εκτέλεσε την εξής εντολή: rar r  Europa.rar C:\Fixed\        

Το output της εντολής αυτής μπορείς να το δεις στο δεύτερο post μου. Εάν όλα πάνε καλά θα βρεις το διορθωμένο αρχείο στο directory C:\Fixed\

Καλή τύχη.

Σε ευχαριστώ πολύ... Θα δοκιμάσω ίσως αύριο. 

Windows 7 έχω 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, KyrGR είπε

Δοκίμασε με νεότερη έκδοση του WinRar (π.χ. 5.0) ή με το 7zip.

Την 5.30 εχω..Θα δοκιμασω και με το 7zip . Εχει επιλογη για αποκατασταση ?

Τοση ωρα σας παιδευα ασκοπα και παιδευομουν κι εγω....Συγνωμη..Εδινα λαθος κωδικο αποσυμπιεσης .

Δεν ηταν κατεστραμενο οπως μου ελεγ το winrar .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...