iliasmo13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Έχετε δίκιο δεν λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό αλλά θέλω να την πάρω δεν γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, iliasmo13 είπε Έχετε δίκιο δεν λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό αλλά θέλω να την πάρω δεν γίνεται.. Γίνεται. Κάνε αυτό που σου είπα πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε μου καταλαβαινω οτι θελεις να την παρεις αλλα καθε πραγμα στον καιρο του...Δεν παιζουμε με αυτα .Υπομονη μεχρι να μπορεις να την οδηγεις νομιμα. Οποιαδηποτε αλλη σκεψη για μενα ειναι ΛΑΘΟΣ . Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 9:33 ΠΜ, iliasmo13 είπε Έχετε δίκιο δεν λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό αλλά θέλω να την πάρω δεν γίνεται.. Ε τοτε παρτην.Κ ετοιμασου για κλησεις οταν κυκλοφορεις και σε σταματησουν και για φυλακη οταν θα προκαλεσεις ατυχημα η για προστιμο οταν θα σε τρακαρουν,αλλα αφου γουσταρεις προχωρα και παραλληλα παιξε κ κανενα τζοκερ για να εχεις καβαντζα λεφτα.Αλλωστε εχεις κ τεραστια εμπειρια οποτε σιγα μην εχεις καποιο ατυχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αστείος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει κανένα αστείο στο να θες να κυκλοφορείς με μηχανή παράνομα & ανασφάλιστος, είναι αρκετά σοβαρό το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα