iliasmo13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά γίνεται να πάρω το ζ750 και να το βάλω στο όνομά μου είμαι 21 καταρχήν.. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από iliasmo13
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο ονομα σου μπορεις να παρεις οτιδηποτε...Η ηλικια σου δεν ξερω αν επιτρεπει να βγαλεις αδεια οδηγησης ...Δεν ξερω απο μηχανες τι ισχυει . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
iliasmo13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Το γνωρίζω ότι μπορώ να πάρω ότι θέλω στο όνομά μου απλά για την ασφάλεια ανησυχώ..
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, iliasmo13 είπε Το γνωρίζω ότι μπορώ να πάρω ότι θέλω στο όνομά μου απλά για την ασφάλεια ανησυχώ.. Απλά πας σε έναν ασφαλιστή και την ασφαλίζεις, ή και online ασφάλιση μπορείς να κάνεις. Τι ακριβώς σε ανησυχεί σχετικά με την ασφάλεια?
DhZou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ότι το δίπλωμα του δεν είναι απεριόριστο, άρα όχι αρκετό για z750. ts: Πάρε ένα μικρότερο μεταχειρισμένο ώστε να μη χάσεις πολλά λεφτά σε ένα χρόνο που θα έχει αναβαθμιστεί το δίπλωμά σου και τότε πούλα το και πάρε το Ζ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απλά πας σε έναν ασφαλιστή και την ασφαλίζεις, ή και online ασφάλιση μπορείς να κάνεις. Τι ακριβώς σε ανησυχεί σχετικά με την ασφάλεια? Μη λεμε οτι μας κατεβει...Εχω 4 on line ασφαλειας αλλα καπου στους ορους που ολοι απδεχομαστε εχει ψιλα γραμματα για καποιες περιπτωσεις .Προφανως θα εχει και οτι ξερουμε αν μπορουμε να οδηγησουμε καποιο οχημα ή μηχανη.
NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, Γιάννης Platano said: Μη λεμε οτι μας κατεβει...Εχω 4 on line ασφαλειας αλλα καπου στους ορους που ολοι απδεχομαστε εχει ψιλα γραμματα για καποιες περιπτωσεις .Προφανως θα εχει και οτι ξερουμε αν μπορουμε να οδηγησουμε καποιο οχημα ή μηχανη. Ασφάλεια μπορείς να κάνεις σε κάθε περίπτωση. Το αν σε καλύπτει είναι άλλο θέμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Ασφάλεια μπορείς να κάνεις σε κάθε περίπτωση. Το αν σε καλύπτει είναι άλλο θέμα. Άκρως σοβαρο ομως...Εγω ουτε αδεις κυκλοφοριας στο ονομα μου εχω στειλω ουτε αδειες οδηγησης αλλα αν εχω πει ψεμματα και χρειαστει θα το βρουν.
NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Αν περιμένει ότι θα τον καλύψει χωρίς να έχει το αντίστοιχο δίπλωμα προφανώς και κάνει λάθος. Αν θέλει να κάνει ασφάλεια και να το οδηγεί κάποιος με το απαιτούμενο δίπλωμα τότε μπορεί.
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, DhZou είπε Ότι το δίπλωμα του δεν είναι απεριόριστο, άρα όχι αρκετό για z750. Εγώ πάλι δεν είδα να ρωτάει κάτι σχετικό με δίπλωμα, για ασφάλεια είπε ότι έχει ανησυχίες. Αν δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα τότε σαφώς και είναι παράνομος.
iliasmo13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Εννοείται πως δεν έχω δίπλωμα για αυτήν την μηχανή και ξέρω ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια όταν δεν έχεις δίπλωμα απλά την ασφάλεια την θέλω για να μην με γράψουν για ασφάλεια..
iliasmo13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται τώρα που έχω τα λεφτά να πάρω κάτι που δεν θα μου αρέσει...
nik0laus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, iliasmo13 είπε Εννοείται πως δεν έχω δίπλωμα για αυτήν την μηχανή και ξέρω ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια όταν δεν έχεις δίπλωμα απλά την ασφάλεια την θέλω για να μην με γράψουν για ασφάλεια.. Δηλαδή το ότι θα σε γράψουν ούτως ή άλλως, σε περίπτωση ελέγχου, για οδήγηση οχήματος χωρίς την κατάλληλη άδεια οδήγησης δεν σε ενδιαφέρει ; Φίλε μου επειδή είσαι μικρός σε ηλικία σου λέω "πατρικά" το εξής : Ούτε ψύλλος στο κόρφο σου σε περίπτωση που έχεις συμβάν και δεν είσαι καλυμένος με ασφαλιστικό συμβόλαιο. Νέος είσαι και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου ,δεν αξίζει να το ρισκάρεις ούτε για μια στο δισεκατομμύριο ..... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από nik0laus 7
tyf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, iliasmo13 είπε Εννοείται πως δεν έχω δίπλωμα για αυτήν την μηχανή και ξέρω ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια όταν δεν έχεις δίπλωμα απλά την ασφάλεια την θέλω για να μην με γράψουν για ασφάλεια.. την ασφαλεια την κανουμε για να μας καλυψει σε περιπτωση μεγαλης χρηματικης απαιτησεις. τα 2-3 5000 ευρω θα τα βρεις. αν σου βγει κανενας στον δρομο και τον φας λαχανο και σου ζητανε 500.000 που θα τα βρεις? αν θελεις να παιξεις τετοιο "τζοκερ" τοτε μην την κανεις καν την ασφαλεια. αν δεν σε νοιαζει να μην εχεις να πληρωσεις ενα τετοιο ποσο και να πας φυλακη σε ανυσηχουν τα 500 ευρω της κλησης? φιλικα στα λεω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα