skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Λοιπόν τα στατιστικά του καλωδίου που ξεκινάει από το laptop και φθάνει στο powerline : Αναφορά σε κείμενο 100 packets transmitted, 100 packets received, 0.0% packet loss round-trip min/avg/max/stddev = 2.397/3.047/6.603/0.641 ms Τα στατιστικά του tablet που συνδέεται ασύρματα (μόνο του για το τεστ αυτό) στο airport express (1.5 μέτρο πιο πέρα στο ίδιο δωμάτιο) το οποίο συνδέεται με καλώδιο στην 2η θύρα του powerline : Αναφορά σε κείμενο 100 packets transmitted, 100 packets received, 0.0% packet loss round-trip min/avg/max/stddev = 3.935/15.751/84.262/9.891 ms Πιστεύετε πρέπει να αλλάξω router; Παρακαλώ όποιος προτείνει κάτι να ποστάρει και ένα παρόμοιο στατιστικό για να έχουμε μετρήσιμη σύγκριση. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 το καλωδιο θα παιξει καλυτερα απο το wifi.το προβλημα ποιο ειναι?εσυ θα χανεις και λογω powerline και λογω ρουτερ.τι θες να κανεις ειναι το θεμα.
skiabox Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Θέλω να βελτιώσω το ping από το tablet προς το modem-router. To tablet είναι στο ίδιο δωμάτιο με το airport express. Airport express και laptop συνδέονται στο powerline (με καλώδιο ethernet) και από εκεί με το modem-router (speedport entry 2i). Από το laptop το round-trip avg είναι 4.7 ms ενώ από το tablet είναι 21 ms.
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Να βάλω στη θέση του airport express ένα technicolor tg788vn v2 που έχω από cyta; Θα παίξει μόνο ως router; Θέλω να χώσω με καλώδιο ethernet και τον εκτυπωτή πάνω (μιας και ασύρματα έχει μειωμένες (!) λειτουργίες ο εκτυπωτής).
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 On 18/4/2018 at 23:37, skiabox said: Θέλω να βελτιώσω το ping από το tablet προς το modem-router. To tablet είναι στο ίδιο δωμάτιο με το airport express. Airport express και laptop συνδέονται στο powerline (με καλώδιο ethernet) και από εκεί με το modem-router (speedport entry 2i). Από το laptop το round-trip avg είναι 4.7 ms ενώ από το tablet είναι 21 ms. καταρχην πρεπει να δεις τι φταιει.φταιει το Powerline που σου ανεβαζει το Ping φτεει το airport express?με μια συσκευη που ειναι παντα η ιδια πρεπει να κανεις δοκιμες.κατα προτιμηση ενα λαπτοπ που εχει και ethernet και wireless.ναι μπορεις να βαλεις ενα technicolor 788 σαν access point πανω στο Powerline.το aiport express ειναι Router αν διαβασα καλα οποτε εχεις ενα επιπλεον Nat.δες αν μπορεις να το κανεις να παιξει απο Lan σαν access point.ισως να βελτιωσει το ping σου.εκτος αν το tablet εχει αυτο το θεμα λογω wireless οποτε δοκιμασε το ειτε με το technicolor ειτε απευθειας στο ρουτερ εκτος powerlines και τετοια για να συγκρινεις. On 19/4/2018 at 12:24, skiabox said: Να βάλω στη θέση του airport express ένα technicolor tg788vn v2 που έχω από cyta; Θα παίξει μόνο ως router; Θέλω να χώσω με καλώδιο ethernet και τον εκτυπωτή πάνω (μιας και ασύρματα έχει μειωμένες (!) λειτουργίες ο εκτυπωτής). ναι μπορει να μπει με καλωδιο πανω στο technicolor αλλα μπορεις να τον βαλεις και στην Lan του airport express ή αν δε θες εκει σε Switch απευθειας πανω στο Powerline.μπορεις ακομα και το airport express να παει πανω στο technicoLor το οποιο θα παιζει σαν Switch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα