Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

^^

Γιατί δεν το λες από την αρχή ότι δεν υπάρχει γραμμή;

Αφού ο οτε σου απέρριψε την αίτηση λόγο έλλειψης δικτύου δεν πρόκειται να σου δώσει κανείς γραμμή,  κανείς τεχνικος δεν θα περάσει από το σπίτι σου και κάνεις τεχνικός δεν θα ψάξει για κουτιά.

Σε δουλεύουν και χοντρά μάλιστα.

γραφω στην αρχη   οτι εκανα αιτηση για νεα γραμμη αλλιως θα εγραφα  για φορητοτητα.

γιατι να μην μου δωσουν αλλοι παροχοι γραμμη?  δηλαδη ολες της γραμμες της εχει ο ΟΤΕ?

αλλοι παροχοι δεν νοικιαζουν δυκτιο - εχουν δικο τους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νοικιάζουν όλοι απο τον οτε 

αν βγήκε έλλεψη δικτύου συμαίνει ότι δεν έχει γραμμές ελέυθερες είτε απο το καφαο προς εσενα είτε απο το αστικο κέντρο προς το καφαο ενα απο τα δυο παιζουν λογικα 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με πηρε ο τεχνικος απο την wind , και μου ειπε οτι πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο να δει την εγγατασταση οτι  πηγε ο οτε και την εκρινε λεει ακαταληλο  το  χαλυβδινο κουτι

μα δουλεια του οτε δεν ειναι αυτη λεω?   να φτιαξει οτι χρειαζεται  οχι μου λεει πρεπει να φωναξετε ηλεκτρολογο

πραγματικα δεν μπορω να τους καταλαβω 

δηλαδη οπως μου τα λενε πρεπει να χρεωθω ηλεκτρολογο να φτιαξει τι ακριβως δεν καταλαβαινω...

και μου κανει εντυπωση ετσι οπως ακριβως ειναι οι καλωδιωσεις το κουτι ολα    στο παρελθον δεν υπηρχε προβλημα και σε οτε και σε wind τωρα γιατι εχουν προβλημα ..

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιπως δεν κάνει τι να πω γτ δεν μπορει ο οτε να τα κανει αυτα απο αυτο το κουτι συνδεονται και άλλοι ;

Επίσης εσυ είσαι υπέυθηνος μέχρι το κανανεμητη σου απο εκέι και πέρα αναλαμβάνει ο οτε αλλά είπες πως πρωτα έκανες αίτηση οτε και σου ειπαν οτι δεν εχουν γραμμες 

Αν δεν εχουν γραμμές μην περιμένεις να δώσει σε άλλο πάροχο απο τη στιγμή που διαχειριστής του δικτύου ειναι ο οτε 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
9 ώρες πριν, christopher0016 είπε

με πηρε ο τεχνικος απο την wind , και μου ειπε οτι πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο να δει την εγγατασταση οτι  πηγε ο οτε και την εκρινε λεει ακαταληλο  το  χαλυβδινο κουτι

μα δουλεια του οτε δεν ειναι αυτη λεω?   να φτιαξει οτι χρειαζεται  οχι μου λεει πρεπει να φωναξετε ηλεκτρολογο

πραγματικα δεν μπορω να τους καταλαβω 

δηλαδη οπως μου τα λενε πρεπει να χρεωθω ηλεκτρολογο να φτιαξει τι ακριβως δεν καταλαβαινω...

και μου κανει εντυπωση ετσι οπως ακριβως ειναι οι καλωδιωσεις το κουτι ολα    στο παρελθον δεν υπηρχε προβλημα και σε οτε και σε wind τωρα γιατι εχουν προβλημα ..

Αυτά στα είπε από το τηλέφωνο ή ήρθε από τον χώρο ? 

Δημοσ.
16 hours ago, christopher0016 said:

Όχι απλά ακατάλληλο αλλά είναι και δεκαετίας τέλη 50s. Πρέπει να κάνεις αίτηση για καινούριο, και αυτά τα πράγματα μπορούν να σου πάρουν 1 έτος+...

Προφανώς είναι εκεί και στέκεται εκεί χωρίς να λειτουργεί.

Δημοσ.

Επειδή είμαστε όλοι γκουρού εδώ μέσα ...

Για να τελειώνει το θέμα . Δε μπορεί να γίνει καμία υπόδειξη από τεχνικό μέσω τηλεφώνου που να αναφέρει φώναξε ηλεκτρολόγο χωρίς να διευκρινίζεται από πού ως που και γιατί. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει παραδωθεί καν γραμμή . Για μένα ακύρωσε από wind , κάνε αίτηση από τον ΟΤΕ και μπες σε λίστα αναμονής 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Επειδή είμαστε όλοι γκουρού εδώ μέσα ...

Για να τελειώνει το θέμα . Δε μπορεί να γίνει καμία υπόδειξη από τεχνικό μέσω τηλεφώνου που να αναφέρει φώναξε ηλεκτρολόγο χωρίς να διευκρινίζεται από πού ως που και γιατί. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει παραδωθεί καν γραμμή . Για μένα ακύρωσε από wind , κάνε αίτηση από τον ΟΤΕ και μπες σε λίστα αναμονής 

η wind εχει φαει ακυρο , δεν στεκουν αυτα που λεει .  εκανα αιτηση και σε vodafone σημερα θα κανω και σε forthnet  εχω ηδη κανει και σε ΟΤΕ  οπου βρω γραμμη βρηκα..

οσο για τους  ειδημονες  εας μαθουν πρωτα να λενε σωστα πραγματα   και να κανουν διαλογο. 

ευχαριστω τα μελη @bill2015 και @aGka8l  για της απαντησεις

μπορει να κλειδωσει το θεμα.

Δημοσ.
On 22/3/2018 at 4:02 PM, NikosKallithea said:

Το κουτί που παραθέτεις δεν είναι του ΟΤΕ και είναι εκτός προδιαγραφών, δεν ξέρω ποιός ο έβαλε εκεί αλλά μην περιμένεις να το βρει ουδείς.

τυπικα και ενημερωτικα.το κουτακι αυτο ειναι του οτε ειδικα σε εκεινο το σημειο και αυτο φαινεται διοτι μπαινει μεσα 5 ζευγο του οτε.ο οτε ειναι υποχρεωμενος να παραδοσει μεχρι την χωνευτη.ακομα και αν ο πελατης πχ καποιο καταστημα επαιρνε απευθειας απο box επειδη ο παροχος δεν εχει δικαιωμα πλεον προσβασης στο box o ote βαζει πολλες φορες ενα τετοιο με σκοπο να αφησει την γραμμη εκει και να τραβηξει μετα καλωδιο ο πελατης μεχρι το χωρο του.ο οτε μπορει και το κανει αν δεν εχει προσβαση στο κουτι αυτο να κλεισει την βλαβη ως αδυναμια προσβασης εστω και αν η αδυναμια προσβασης ειναι 5 κλαδια μπροστα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...