christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εκανα αιτηση για νεα γραμη στην wind στην αρχη δεν υπηρχε γραμμη , μετα απο κανα 2μηνο βρηκαν μου στελνουν ενα μνμ οτι θα περασει τεχνικος του οτε για να ελενξει το καλωδιο . τον τεχνικο δεν τον ειδα ποτε πηρα στην wind να ρωτησω τι εγινε μου ειπαν οτι τεχνικος περασε και δεν βρηκε το χαλυβδινο κουτι του οτε , και οτι πρεπει να βαλω τεχνικο να βαλει το χαλυβδινο κουτι οτε. ωστε να προχωρησει η διαδικασια. και κοιταω απο περιεργια να δω βρηκα αυτο το κουτι εξω απο το σπιτι μου https://imgur.com/a/dmMf1 αυτο εδω δεν ειναι το χαλυβδινο κουτι του οτε? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από christopher0016
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 μα πως δεν το ειδε ολοκληρο κουτι
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι δεν ειδα αλλο κουτι. μπορει να μην το ειδε γιατι ειναι ψηλα πλαι στην κωλονα . η μπορει να μην περασε καθολου Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από christopher0016
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Το κουτί που παραθέτεις δεν είναι του ΟΤΕ και είναι εκτός προδιαγραφών, δεν ξέρω ποιός ο έβαλε εκεί αλλά μην περιμένεις να το βρει ουδείς.
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Νομίζω πάιζει να είμναι απο καρτοτηλέωνο Συνήθως σε αυτα που σε αυνδέουν έχουν τον αριθμό τπου καφαου η αν ειναι χαλιβδινα εινια τετραγωνα και εχουν τον αριθμο του καφαου εινια σαν αυτα
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το κουτί που παραθέτεις δεν είναι του ΟΤΕ και είναι εκτός προδιαγραφών, δεν ξέρω ποιός ο έβαλε εκεί αλλά μην περιμένεις να το βρει ουδείς. εισαι σιγουρος γιατι στο καπακι του κουτιου λεει ΟΤΕ και το ειχε βαλει συνεργειο του ΟΤΕ πρν 5 6 χρονια οταν μου αλλαξαν ενα καλωδιο.
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Κανονικα θα έπρεπε να είχε πάνω τον αριθμό του καφαου που εισαι συνδεδεμένος Εκέι δίπλα μίπως έχεις ένα απο αυτα τα δυο κουτια που σου έστειλα ;
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 πραγματικα ειναι πολυ περιεργο αυτο που μου λετε οχι δεν εχει αλλα κουτια αυτη την δουλεια την ειχε κανει εργολαβος με εργατες που τους πληρωνε ο ΟΤΕ. πριν 5 6 χρονια οταν χρειαστηκε αλλαγη ενα εξωτερικο καλωδιο
aGka8l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Κανονικα θα έπρεπε να είχε πάνω τον αριθμό του καφαου που εισαι συνδεδεμένος Εκέι δίπλα μίπως έχεις ένα απο αυτα τα δυο κουτια που σου έστειλα ; Τα εχεις μπερδεψει λιγο μ αυτο με τον αριθμο ειναι το BOX υπαρχουν τα παλιου τυπου με τις βιδες και του νεου τυπου με ρεγκλετες (πλαστικα). αλλο το box αλλο το στρογγυλο χ,κ και αλλο το τετράγωνο χ.κ(ενδιαμεσο) Στο θεμα μας , Η wind δεν στα λεει σωστα η εσυ δεν καταλαβες καλα . Ο Οτε πρεπει να παραδωσει σε χ,κ και ειναι αυτος υπευθηνος οχι εσυ ουτε καποιος αλλος .Κατι αλλο συμβαινει
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, aGka8l είπε Η wind δεν στα λεει σωστα η εσυ δεν καταλαβες καλα . Ο Οτε πρεπει να παραδωσει σε χ,κ και ειναι αυτος υπευθηνος οχι εσυ ουτε καποιος αλλος .Κατι αλλο συμβαινει η wind μου ειπε οτι ο τεχνικος του οτε που περασε δεν βρηκε το χαλυβδινο κουτι , και οτι πρεπει να το βαλω εγω . και εμενα μου εκανε εντυπωση οχι οτι πρεπει να το βαλω εγω σαν τι να συμβαινει?
aGka8l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, christopher0016 είπε η wind μου ειπε οτι ο τεχνικος του οτε που περασε δεν βρηκε το χαλυβδινο κουτι , και οτι πρεπει να το βαλω εγω . και εμενα μου εκανε εντυπωση οχι οτι πρεπει να το βαλω εγω σαν τι να συμβαινει? Υπαρχει περιπτωση να ενωουν οτι δεν ειχε πρόσβαση στο Χαλυβδινο κουτι , οχι ομως να ειπε οτι δεν το βρηκε , δλδ αν δεν το βρίσκει ο ΟΤΕ πιος θα το βρει? Αυτο σημαινει οτι το εβγαλε κλειστο και θα βγει νεα ημερομηνια , ξαναπαρε κ ρωτα αλλα αν θες την γνωμη μου κανε αιτηση σε αλλο πάροχο
christopher0016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, aGka8l είπε Υπαρχει περιπτωση να ενωουν οτι δεν ειχε πρόσβαση στο Χαλυβδινο κουτι , οχι ομως να ειπε οτι δεν το βρηκε , δλδ αν δεν το βρίσκει ο ΟΤΕ πιος θα το βρει? Αυτο σημαινει οτι το εβγαλε κλειστο και θα βγει νεα ημερομηνια , ξαναπαρε κ ρωτα αλλα αν θες την γνωμη μου κανε αιτηση σε αλλο πάροχο ειχα κανει στον οτε πρωτα αλλα δεν εχουν γραμμη. μετα εκανα στην wind στην αρχη μου ειπε οτι υπαρχει γραμμη μετα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δυκτιο και μετα απο κανα 2μηνο ,μου εστειλε μνμ οτι θα περασει τεχνικος ο τεχνικος δεν βρηκε το χαλυβδινο κουτι.. τους πηρα τηλ και περιμενω τηλ απο τον τεχνικο τους.. νομιζω η wind με δουλευει τοσο καιρο , θα κανω και σε αλλες εταιριες αιτηση. μου κανει εντυπωση που 2 παροχοι 3 μηνες σχεδον δεν μπορουν να με συνδεσουν
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 ^^ Γιατί δεν το λες από την αρχή ότι δεν υπάρχει γραμμή; Αφού ο οτε σου απέρριψε την αίτηση λόγο έλλειψης δικτύου δεν πρόκειται να σου δώσει κανείς γραμμή, κανείς τεχνικος δεν θα περάσει από το σπίτι σου και κάνεις τεχνικός δεν θα ψάξει για κουτιά. Σε δουλεύουν και χοντρά μάλιστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις