stavros34 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά για πείτε ποιο είναι καλύτερο λογισμικό για τηλεόραση? Ποια η διαφορά τους? Και επίσης θέλω να βάζω και να βγάζω εφαρμογές από το Google play να τις ενημερώνω και όλα αυτά. Τι να προτιμήσω?
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει καλυτερο ή χειρότερο, ειναι θέμα χρήστη Εχω δουλεψει το tizen για (κυριολεκτικά) 7 λεπτα (αλλουνου τηλεοραση). Εμένα δε με βολεψε, ο ιδιοκτήτης επινε νερο. Το webos το εχω δουλεψει πολύ και μου ειναι πολύ οικείο. Εχει 2-3 κουσουράκια, αλλά εμένα με βολευει. Το Android είναι το κλασσικό android αλλά στις tv ειναι σε εκδοση atv, που ειναι πολύ πιο πετσοκομμένη σε σχέση με το κλασσικό android. Με ενοχλεί πολύ που οι τιμές τηλεοράσεων με android ειναι στο θεό, συν οτι μετά απο 1-2 χρόνια, θα εχει απαξιωθεί το hardware και θα σέρνεται. Καλυτερα λοιπον ενα android tv box, που κάνω παπαδες και αν μετα απο καιρό σέρνεται το αλλαζω και η τηλεοραση γινεται παλι καραsmart. Με βάση τις δικές μου αναγκες-συνήθειες μια καλή τηλεοραση σε εικόνα σε συνδυασμό με android tv box ή webos (αρα lg) σε συνδυασμό me android tv box.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα