Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, opera είπε

Υπάρχει σκυλο-ψυχολογος;

Ο σκυλο-ψυχολόγος !

ontopic

Πως είσαι βέβαιη ότι φοβάται τα πόδια και όχι τα χέρια ή τις κοιλιές πχ, πόσους γνωστούς χωρίς πόδια έχει συναντήσει και δεν έχει φοβηθεί ?

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MariaEleni είπε

Καλημερα σε ολους..Εχω ενα κουταβάκι 4 μηνών και φοβαται τα πόδια αγνώστων..στην αρχη οταν μου το χάρισαν δεν μου ειχε βγαλει τέτοια φοβία..πήγαινε σε ολους έκανε χαρες..και ξαφνικα καταλαβαίνω οτι εχει αρχίσει και φοβαται τα πόδια..το σκυλι δεν ειναι κακοποιημένο αλλα δεν μπορώ να καταλαβω πως γεννήθηκε αυτος του ο φοβος..ειναι διστακτικος πια με τους ανθρωπους και θελω να προλάβω πριν εξελιχθεί κι αλλο..διαβασα καπου οτι για να του φυγει ο φοβος πρεπει να αποσπω την προσοχή του με λιχουδια ομως οπως καταλαβαινετε δεν ειναι ευκολο λόγω αυτου που φοβάται..δεν ειναι αντικειμενο αλλα κάτι που συναντάει συνεχεια...θα το ξεπερασει??? Και αν ναι πως???

Καποιος καπου καποια στιγμη το κλωτσησε η το πατησε.

Λογικα εαν περναει πολυ χρονο με ανθρωπους,ειδικα εξω,θα του φυγει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, DhZou είπε

Στη δική μου περίπτωση για αυτό το λόγο και επειδή κατουριόταν με έντονα συναισθήματα (φόβο, χαρά) την είχαμε πάει σε εκπαιδευτή και μας είχε συστήσει τρεις βόλτες τη μέρα τουλάχιστον μισής ώρας σε αστικό περιβάλλον (όχι στο πάρκο).  Μην αγχώνεσαι πάντως γι αυτό, δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αρχισα να τον βγαζω και γω 3 φορες τη μερα σε αστικο μερος..και παρατηρησα οτι σμρ ηταν καλυτερα στη βολτα..ειδα ενα φιλο τυχαια και δεν του εδωσε σημασια..ετσι καποια στιγμη πηγε μονος του σε αυτον..μαλλον θελει το χρονο του..και δεν του αρεσει να προσπαθούν να τον χαιδεψουν με το ζόρι...σ'ευχαριστώ πολυ για τη συμβουλή σου..

18 ώρες πριν, DrLo είπε

Ο σκυλο-ψυχολόγος !

ontopic

Πως είσαι βέβαιη ότι φοβάται τα πόδια και όχι τα χέρια ή τις κοιλιές πχ, πόσους γνωστούς χωρίς πόδια έχει συναντήσει και δεν έχει φοβηθεί ?

Τα χερια σιγουρα οχι..το παρατηρησα με τα ποδια ενω επαιζε με ενα φιλο μου τον οποιο τον ξερει καλα και παιζουν συνέχεια μαζι..χαίρεται παρα πολυ μαζι του...του έπαιρνε το παιχνίδι με τα ποδια(σαν να επαιζαν ποδόσφαιρο) και μολις εβλεπε τα ποδια απομακρυνόταν..ενω με τα χερια διεκδικουσε το παιχνιδι του..με τα ποδια το άφηνε..και συνειδητοποίησα πως οταν βλεπει ποδια άγνωστα να τον πλησιάζουν απομακρύνεται...και μαλιστα ο φιλος μου στεναχωρεθηκε γτ δεν το ειχε ξανακανει αυτο μαζι του..

Επεξ/σία από MariaEleni
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MariaEleni είπε

Αρχισα να τον βγαζω και γω 3 φορες τη μερα σε αστικο μερος..και παρατηρησα οτι σμρ ηταν καλυτερα στη βολτα..ειδα ενα φιλο τυχαια και δεν του εδωσε σημασια..ετσι καποια στιγμη πηγε μονος του σε αυτον..μαλλον θελει το χρονο του..και δεν του αρεσει να προσπαθούν να τον χαιδεψουν με το ζόρι...σ'ευχαριστώ πολυ για τη συμβουλή σου..

Μπράβο, τώρα που το θυμάμαι μας είχε πει να μην ενθαρρύνουμε αγνώστους να το χαιδεύουν. Είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του, εκείνος αποφασίζει με ποιον θα έρθει πιο κοντά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DhZou είπε

Μπράβο, τώρα που το θυμάμαι μας είχε πει να μην ενθαρρύνουμε αγνώστους να το χαιδεύουν. Είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του, εκείνος αποφασίζει με ποιον θα έρθει πιο κοντά.

Ισως γινομαι αγενης αλλα πλεον το λέω..αν θελει να ερθει θα ερθει μονος του..δεν θελω να τον τραβολογουν..

Δημοσ.
22 hours ago, opera said:

Υπάρχει σκυλο-ψυχολογος;

Συμπεριφεριολόγοι λέγονται. 

Απο έλληνες, ο πιο γνωστός είναι ο Χρήστος Καραγιάννης, διπλωματούχος του αντίστοιχου κολεγίου.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Συμπεριφεριολόγοι λέγονται. 

Απο έλληνες, ο πιο γνωστός είναι ο Χρήστος Καραγιάννης, διπλωματούχος του αντίστοιχου κολεγίου.

Θα το ψάξω..σ'ευχαριστώ πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...