JohnyFire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 vivaldi γατακια! χαχα πραγματικα απιστευτος! με chromium engine και πολλα μα πολλα css mods! τον κανεις ακριβως πως ονειρευεσαι! 1
Agmourk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Χρησιμοποίησα Chrome αρκετά, αλλά λόγω συστημάτων (επειδή θέλω να είναι όλα ενοποιημένα) δεν μπορώ να τον έχω σε όλους αφού η RAM που ζητάει για 3 tabs είναι στο θεό. Επίσης μου άρεσε πολύ ο firefox στην καινούργια έκδοση ωστόσο, τα άφησα όλα και χρησιμοποιώ Edge και ο κυριότερος λόγος είναι ότι είναι ο μοναδικός που είναι βελτιστοποιημένος για touch οθόνες. Addons τα έχει όλα όσα θέλω (Lastpass, uBlock, Onenote) και δεν έχει απαιτήσεις σε RAM. Ωστόσο τους έχω όλους εγκατεστημένους στο λαπτοπ, και τους τσεκάρω κατά καιρούς. 1
pciOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, JohnyFire είπε vivaldi γατακια! χαχα πραγματικα απιστευτος! με chromium engine και πολλα μα πολλα css mods! τον κανεις ακριβως πως ονειρευεσαι! παιρνει και plugins?
JohnyFire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, pciOS είπε παιρνει και plugins? addons ενωεις; ναι απο το chrome store
Othal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Αυτη η κουβεντα με τα κρασαρισματα εχει καταντησει αστειο. Δειξε μου εναν που του κρασαρει το chrome να σου δειξω εναν που θελει καινουργιο pc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα