Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον Chrome 64, η Google ξεκίνησε να επιτρέπει στους χρήστες να τερματίζουν τη δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Στην επερχόμενη έκδοση 66, η Google θα προσθέσει νέα κριτήρια βάση των οποίων θα γίνεται η αναπαραγωγή βίντεο απευθείας χωρίς ο χρήστης να πατήσει κάποιο πλήκτρο. Αυτά είναι τα εξής:

• Το βίντεο έχει απενεργοποιημένο ήχο ή δεν διαθέτει ήχο καθόλου
  • Ο χρήστης έχει κάνει tap ή κλικ στον ιστότοπο κατά τη διάρκεια πλοήγησής του στο Internet
  • Από φορητή συσκευή αν η ιστοσελίδα έχει προστεθεί στη Home Screen του χρήστη
  • Στο desktop, αν ο χρήστης επιλέγει τη συχνή αναπαραγωγή media που περιέχονται στην ιστοσελίδα σύμφωνα με το Media Engagement Index

Επιπλέον η Google επιθυμεί να ελαχιστοποιήσει τις περιπτώσεις κρασαρίσματος του Chrome την πλατφόρμα των Windows και τα οποία οφείλονται σε λογισμικό τρίτου κατασκευαστή όπως μέσα από κάποιο extension, εμφανίζοντας διάφορα μηνύματα στον χρήστη για το λόγο του προβλήματος. Το μήνυμα θα συμβουλεύει τους χρήστες να αφαιρέσουν το "ένοχο" λογισμικό ενώ στο Chrome 68 που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, θα γίνεται αποκλεισμός του λογισμικού εκτός και αν αυτό δεν επιτρέπει την εκκίνηση του browser. 

chrome-66-windows-third-party-software.p

9to5mac

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσα λιγότερα crashαρίσματα? Σχεδόν ποτέ ήδη...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνει πολλά η Google για να με πείσει να ξαναβάλω τον Chrome. Από τη στιγμή που τα addons/extensions/plugins γίνονται διαθέσιμα μόνο αν δεν προσκρούουν στα συμφέροντά της, τέρμα ο Chrome για μένα.

Πολύ καλές πάντως προσθήκες. Θα ήθελα να τις δω και στον ffox.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Θα πρέπει να κάνει πολλά η Google για να με πείσει να ξαναβάλω τον Chrome. Από τη στιγμή που τα addons/extensions/plugins γίνονται διαθέσιμα μόνο αν δεν προσκρούουν στα συμφέροντά της, τέρμα ο Chrome για μένα.

Ναι επειδή το Firefox είναι τέλειο τελευταία?

Μήπως δεν είδες ποσα addons σταμάτησαν να λειτουργούν μετά το quantum update? Πόσοι έκαναν κριτική στην Firefox για την γραμμή που ακολουθεί τελευταία, δήθεν, για το καλο των users? 

Δημοσ.

Εγω πάντως είμαι υπερευχαριστημενος απο τον Chrome και σε ταχύτητα (κυρίως) και σε σταθερότητα. Δε μου χει κρασάρει ποτέ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, spectaculator said:

Καλά τώρα εισαι υπερβολικός. Η Google δεν ειναι ιδρυμα αλλά εταιρεια. Προφανώς αν κατι προσκρουει στα συμφέροντά της θα το βγάζει

Δημοσ.

Ωραία features προσθέτουν! :) 

Ας μην είμαστε και υπερβολικοί, σε ένα τίμιο μηχάνημα τα "κρασαρίσματα" είναι απειροελάχιστα στον Chrome , οπότε οδεύουμε προς το καλύτερο...

Τώρα για όσους δεν τους κάνει ο chrome και διαμαρτύρονται, να πάνε σε FFox που όντως έχει καλύτερη ποιότητα ασφαλείας, αλλά είναι "Ram Hungry"...

Συμπέρασμα; "Κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτόν τον κόσμο, ο κάθε ένας φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες".

Δημοσ.

Πλέον στον chrome όταν έχεις πολλά profiles δεν μπορείς να τα έχεις ταυτόχρονα ανοιχτά αν έχεις το 1 και θες να ανοίξεις και το 2 αντικαθιστά το 1 με το 2 και δεν τρέχουν ταυτόχρονα... έμεινα στον 63.0.3239.132 (Official Build) (64-bit) όπου ήταν και ο τελευταίος που το υποστήριζε και μακράν στα benchmarks ο καλύτερος. Όσο για κρασαρίσματα αν βάλεις 5-6 addons καίει φλάντζες. Για την δική μου εμπειρία και μόνο εχω να πω ότι γίνεται χειρότερος. Επίσης χωρίς adblock που σου δίνει επιλογή να τα κρύψεις έχεις αν χρησιμοποιείς VPN τρελό WebRTC leak και DNS. Ενώ με Firefox ένα option είναι και καθάρισες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ii_die_4 είπε

Ναι επειδή το Firefox είναι τέλειο τελευταία?

Μήπως δεν είδες ποσα addons σταμάτησαν να λειτουργούν μετά το quantum update? Πόσοι έκαναν κριτική στην Firefox για την γραμμή που ακολουθεί τελευταία, δήθεν, για το καλο των users? 

Κάτσε ρε φίλε. Καινούργια μηχανή, βελτιστοποιημένα πράγματα. Όλοι άρχισαν να τα βγάζουν ξανά συμβατά με quantum. Αυτά που έμειναν πίσω είναι εκείνα που σταμάτησαν ν' αναπτύσονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ

Αναφορά σε κείμενο

ΑΥΤΟΜΑΤΑΤΗ !!!

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον chrome. Αντίθετα πολλά προβλήματα με ΙΕ και firefox... Τους έχω όλους στο σύστημα και ανά διαστήματα τους λειτουργώ για να δω διαφορές πιθανές βελτιώσεις αλλαγές...

Μακράν ο chrome ο καλύτερος browser και ο ποιο ασφαλής. 

Επεξ/σία από nectons
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeXBOX είπε

Πλέον στον chrome όταν έχεις πολλά profiles δεν μπορείς να τα έχεις ταυτόχρονα ανοιχτά αν έχεις το 1 και θες να ανοίξεις και το 2 αντικαθιστά το 1 με το 2 και δεν τρέχουν ταυτόχρονα... έμεινα στον 63.0.3239.132 (Official Build) (64-bit) όπου ήταν και ο τελευταίος που το υποστήριζε και μακράν στα benchmarks ο καλύτερος. Όσο για κρασαρίσματα αν βάλεις 5-6 addons καίει φλάντζες. Για την δική μου εμπειρία και μόνο εχω να πω ότι γίνεται χειρότερος. Επίσης χωρίς adblock που σου δίνει επιλογή να τα κρύψεις έχεις αν χρησιμοποιείς VPN τρελό WebRTC leak και DNS. Ενώ με Firefox ένα option είναι και καθάρισες.

; μπορεις να εχεις ταυτοχρονα πολλα προφιλ ανοιχτα και στον 64.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο καλύτερος browser? Ο καλύτερος είναι αυτός που χρησιμοποιούμε για τους δικούς μας λόγους, οπότε αυτός που είναι καλός για μένα μπορεί να μην είναι καλός για σένα και το αντίστροφο

• Like 3
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω ο καθένας έχει κατασταλάξει σε ένα browser και υποτίθεται ότι έχει δοκιμάσει και τους άλλους.

Αν δεν δοκίμασε άλλους, πάει να πει ότι δεν είχε πρόβλημα μ αυτόν που έχει.

Αν είχε πρόβλημα και δεν άλλαξε, είναι η χειρότερη περίπτωση χρήστη...

Αρα το θέμα δεν είναι τι χρησιμοποιείς, αλλά πως το χρησιμοποιείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...