xovoli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Παιδιά Καλημέρα έχω την κεραία tp link 510cpe και το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπωρο να επιλέξω την ισχυς μετάδοσης στα 27 dBm που δίνει ο κατασκευαστης και δεν έχει και test mode όπως η ποιο παλιές η 7510 ευχαριστώ
chios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 27 db μπορείς να το επιλέξεις όταν έχεις ορίσει σαν περιοχή την Αμερική, στην Ελλάδα είναι πιο χαμηλά τα όρια. Τι θέλεις να κάνεις με αυτήν την κεραία; που θέλεις να στείλεις σήμα;
xovoli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Το θέμα είναι πως δεν έχει επιλογή χώρας Και την χρησιμοποιώ για μεταφορά ίντερνετ σε αποσταση 600 μέτρα είχα της 7510 και μου χάλασε η 1 και πήρα αυτήν και δεν μου βλέπει την άλλη για αυτό θέλω το max της απόδοσης
chios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Στα 600 μέτρα έπρεπε να πιάνει για πλάκα δεν το συζητάμε, την χώρα την αλλάζεις στην αρχή όταν το σεταρεις για πρώτη φορά, Είναι και τα 2 στα 5ghz;;
xovoli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για πρώτη φορά έχει μόνο τη γλώσσα δεν έχει χώρα και είναι στα 5 και η δύω όπως γράφω και παραπάνω είχα την 7510
geobikas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Βασικά μπορείς να το επαναφέρεις με ssh σε test mode. Εάν συνδεθείς με ssh από command prompt ssh onomaxristi@ipdieythinsi θα σε ρωτήσει τον κωδικό του χρήστη. τον δίνεις και γράφεις testmode. Πατώντας Enter θα γράψει Testmode Enable! Μετά από αυτό με το που θα συνδεθείς θα σε αφήσει να επιλέξεις το test mode. Προσωπικά έχω κάνει update και στο firmware σε CPE510 V3 και στο testmode είναι έως 25dbm ενώ Εάν επιλέξεις Αμερική ως χώρα θα γίνει 23dbm το μέγιστο ( το οποίο είναι και αυτό που δίνει η εταιρία ως max για το CPE510 ενώ στο CPE2210 δίνει 27dbm.). Εγώ έχω συνδέσει σπίτι με εργασία για να έχω πρόσβαση στο δίκτυο της εργασίας από το σπίτι. Οριακά η κεραια ξεπροβάλει λίγο πιο ψηλά από μια πολυατοικία ενδιάμεσα με έναν ιστό 6m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα