D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, istari είπε Λοιπόν είδα τον "αφανισμό " που ανέφερες ( ουτσικη btw) κ έχεις απόλυτο δίκιο! Στις τελευταίες σκηνές ΔΕΝ βλέπεται! Απελπιστικά άθλιο! Πάντως είναι το πρώτο hdr που μου παιζει τόσο χάλια!τι να πω σηκώνω τα χέρια. Τουλάχιστον η ταινία σου άρεσε? Οκ Τώρα το πρόσεξα ότι είπες ότι ήταν καλούτσικη. Τέλος πάντων, θα ενημερώσω το θέμα σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο νέο. Αύριο πηγαίνω σε Samsung Support Centre για να το δουν. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από D.Luffy
istari Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τουλάχιστον η ταινία σου άρεσε? Οκ Τώρα το πρόσεξα ότι είπες ότι ήταν καλούτσικη. Τέλος πάντων, θα ενημερώσω το θέμα σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο νέο. Αύριο πηγαίνω σε Samsung Support Centre για να το δουν. 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τουλάχιστον η ταινία σου άρεσε? Οκ Τώρα το πρόσεξα ότι είπες ότι ήταν καλούτσικη. Τέλος πάντων, θα ενημερώσω το θέμα σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο νέο. Αύριο πηγαίνω σε Samsung Support Centre για να το δουν. Δώσε ενημέρωση φίλε μου να δω κι εγώ τι θα κάνω αν θα το πάω για επιστροφή ή οχι
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, D.Luffy είπε Στη δική μου περίπτωση πάντως το πρόβλημα παραμένει και στα 60fps. Οι φωτό που ανέβασα με τα αυγά μάλιστα είναι από ένα trailer του Alien Covenant στα 60fps. Στο δε Netflix με HDR (δεν υποστηρίζει 60fps το Netflix), είδα την ταινία Annihilation και ειδικά προς το τέλος όπου έχει κάτι σκοτεινές σκηνές, ούτε καν βλεπόταν. Εκτός από το πρόβλημα με το μαύρο, εκεί είδα και σοβαρό colour banding σε σχέση με το S8 μου. Η ποιότητα στις σκηνές ήταν νύχτα με τη μέρα. Θα μπορούσα να ανεβάσω φωτό για να δεις την απίστευτη διαφορά αλλά οι συγκεκριμένες σκηνές έχουν τρελά spoilers για όσους θέλουν να δουν την ταινία . Όσο αναφορά για το S8+ που όπως λες είχε το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζεις εάν το διόρθωσαν στη πορεία? Και το γαμώτο είναι ότι έδωσα ήδη το S8 μου καθώς νόμιζα ότι απλώς ήμουν άτυχος με την πρώτη συσκευή... Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παρόλο που το πρόβλημα εμφανίζεται να είναι πολύ διαδεδομένο, κανένας reviewer δεν αναφέρθηκε καν σε κάτι τόσο σοβαρό. Όλοι λένε ότι έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς τρομάρα να τους έρθει. Ή τα παίρνουν, ή η Samsung τους στέλνει top binned συσκευές από το εργοστάσιο. Μη λες για το Annihilation γιατί θα το δω τώρα...... Σε ένα ταπεινό redmi note 4 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από saruman123 1
Kostasl88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το πρόβλημα υπάρχει και στο S9 εκτός από το S9plus. Το ξέρω γιατί εγώ έχω το S9. Προσωρινά έχω λύσει το πρόβλημα με το Screen Balance app. Χανω λίγο από το απόλυτο μαύρο βέβαια. Να πω επίσης ότι σε HDR βίντεο στο YouTube, είτε σε χαμηλό ή υψηλό φωτισμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως. Είμαι 99% σίγουρος ότι μιλάμε για γενικευμένο πρόβλημα λογισμικού. Η πληθώρα των S9 και S9 plus είναι έτσι κι όχι η μειοψηφία. Κακο calibration. Σίγουρα ένα update θα διορθώσει κατά πολύ το πρόβλημα. Απλά να ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα μαζί με το banding, πάνε χέρι χέρι με τις AMOLED διαχρονικά. Μάλιστα η συσκευή μου δεν είναι από τις πρώτες παρτίδες. Κατασκευάστηκε 23-3-2018
D.Luffy Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Kostasl88 είπε Απλά να ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα μαζί με το banding, πάνε χέρι χέρι με τις AMOLED διαχρονικά. Παρόλα αυτά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την προηγούμενη συσκευή μου η οποία ήταν ένα Galaxy S8. Υπήρχε ένα ελαφρό banding (μόνο σε HDR videos) αλλά καθόλου black crush. Ούτε καν στο πρώτο Google Pixel δεν είχα τέτοιο θέμα το οποίο φορούσε μάλιστα και amoled panel της Samsung. Μου φένεται ότι η Samsung τα σκάτωσε σε αυτή τη γενιά με τις οθόνες.
Kostasl88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Απλά θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι βλάβη σε hardware. Αν ήταν και στα HDR βίντεο θα παρουσίαζονταν black crush. Banding πάντα είχα στις amoled. Όπως επίσης είχα βλάβες σε όλες τις συσκευές με amoled, εκτός από το HTC desire το οποίο πρόλαβα όταν ακόμα η HTC το παρήγαγε με amoled. Από εκεί και πέρα, τρεις οθόνες amoled και οι τρεις παρουσίασαν βλάβες. Όπως είπε, η πεποίθηση μου είναι πως μιλάμε για software στην περίπτωση των S9 και S9 plus, αλλά πλάι καλά που έδωσα 500 ευρώ για να αποκτήσω το S9 κι όχι 879 😁
D.Luffy Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Kostasl88 είπε Απλά θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι βλάβη σε hardware. Αν ήταν και στα HDR βίντεο θα παρουσίαζονταν black crush. Banding πάντα είχα στις amoled. Όπως επίσης είχα βλάβες σε όλες τις συσκευές με amoled, εκτός από το HTC desire το οποίο πρόλαβα όταν ακόμα η HTC το παρήγαγε με amoled. Από εκεί και πέρα, τρεις οθόνες amoled και οι τρεις παρουσίασαν βλάβες. Όπως είπε, η πεποίθηση μου είναι πως μιλάμε για software στην περίπτωση των S9 και S9 plus, αλλά πλάι καλά που έδωσα 500 ευρώ για να αποκτήσω το S9 κι όχι 879 😁 Για τι είδους βλάβες μιλάμε?
Kostasl88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το φτηνιαρικο S Advance παρουσίαζε οριζόντιες γραμμές σε κόκκινο και μπλε χρώμα κατά κύριο λόγο. Το S5, μέσα στον χρόνο παρουσίασε green flickering όταν η οθόνη έμπαινε σε χαμηλό φωτισμό. Έγινε αλλαγή οθόνης εντός εγγύησης, αλλά μετά από ένα 4μηνο, παρουσίασε ακριβώς το ίδιο θέμα και η καινούρια οθόνη.
polteris Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Kostasl88 είπε Το φτηνιαρικο S Advance παρουσίαζε οριζόντιες γραμμές σε κόκκινο και μπλε χρώμα κατά κύριο λόγο. Το S5, μέσα στον χρόνο παρουσίασε green flickering όταν η οθόνη έμπαινε σε χαμηλό φωτισμό. Έγινε αλλαγή οθόνης εντός εγγύησης, αλλά μετά από ένα 4μηνο, παρουσίασε ακριβώς το ίδιο θέμα και η καινούρια οθόνη. Η τεχνολογια των amoled εχει αλλαξει κατα πολυ απο τοτε παντως και ειναι σε πολυ καλυτερα επιπεδα.
istari Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Kostasl88 είπε Αυτό την απάντηση έλαβε από την Smartec Βέβαια σε μένα πριν λίγο καιρό λέγανε ότι δεν έχουν ξανακούσει για το συγκεκριμένο προβλημα και προτείνανε να το εξετάσει τεχνικός τους κλπ αλλά...εντάξει τα επεα πτεροεντα οπότε ... οψομεθα αν και δεν θα με έλεγα αισιόδοξο από τη στιγμή που πέρασε ήδη ένα τρίμηνο από τις πρώτες αναφορές και η samsung...για τα υπόλοιπα που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ για τις αμολεντ συμφωνώ απόλυτα φίλε μου
giorgosmavr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Γεια σας ενδιαφέρομαι για το S9plus και επειδή πρόκειται για ακριβό κινητό τσέκαρα μήπως υπάρχουν τυχόν προβλήματα και αρκετοι αναφέρουν το ίδιο με εσάς .Πριν μερικές μέρες διάβασα πως το update του Μαιου ουσιαστικά διόρθωνε το πρόβλημα παρατηρήσατε καμιά αλλαγή στις δίκες σας συσκευές?
istari Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, giorgosmavr είπε Γεια σας ενδιαφέρομαι για το S9plus και επειδή πρόκειται για ακριβό κινητό τσέκαρα μήπως υπάρχουν τυχόν προβλήματα και αρκετοι αναφέρουν το ίδιο με εσάς .Πριν μερικές μέρες διάβασα πως το update του Μαιου ουσιαστικά διόρθωνε το πρόβλημα παρατηρήσατε καμιά αλλαγή στις δίκες σας συσκευές? Δυστυχώς φίλε μου το πρόβλημα δεν έχει διορθωθει ούτε και με την τελευταία ενημέρωση .Μικρή έως ανεπαίσθητη η βελτίωση για μένα! Αν έχεις σα συνήθεια να χρησιμοποιείς το κινητό σου πριν κοιμηθείς και να βλέπεις ταινίες - σειρές- βιντεακια κλπ τότε...άστο καλύτερα κ ψάξε κάτι άλλο!Αν δε σε απασχολεί το παραπάνω τότε ναι είναι ένα από τα καλύτερα κινητά εκεί έξω.
giorgosmavr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν βλέπω τόσο πολύ ταινίες και σειρές στο κινητό κυρίως βιντεακια και επειδή το προβλημα παρατηρείται με πολύ χαμηλό φωτισμό δεν νομίζω να με επηρεάσει τόσο πολύ. Άπλα είναι κρίμα κινητό αυτής της κατηγορίας τιμής να εμφανίζει αυτό το πρόβλημα και σε ένα από τα δυνατά του χαρακτηριστικα... δίχως να μην αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα