istari Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Λοιπόν όταν βλέπω κάποια βίντεο σε YouTube ή netflix κι ενώ έχει επιλεγεί υψηλή ανάλυση η οθόνη πιξελιάζει στις σκοτεινές σκηνές σε κάποια σημεία του φόντου. Εχει παρατηρησει κανείς κάτι αντίστοιχο σε οθονη Super Amoled;;
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως το βίντεο που βλέπεις δεν είναι για υψηλή ανάλυση με αποτέλεσμα να το κάνει αυτό? Για δοκίμασε σε ποιο χαμηλή να δεις το κάνει και εκει!! Εκτός και αν είναι κακογραμμένο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από saruman123
istari Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Το βίντεο υποστηρίζεί σίγουρα υψηλή ανάλυση. Παρ'όλα αυτά το έχω δοκιμάσει και σε χαμηλότερες αναλύσεις χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που το κατέβασα και το ξαναεπαιξα! Ίσως είναι θέμα συμπίεσης ή κωδικοποίησής του δεν ξέρω. Επίσης να πω ότι δεν είναι το μοναδικό βίντεο που το κάνει αυτό αλλά ούτε κ σε όλα!
kormos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, istari είπε Λοιπόν όταν βλέπω κάποια βίντεο σε YouTube ή netflix κι ενώ έχει επιλεγεί υψηλή ανάλυση η οθόνη πιξελιάζει στις σκοτεινές σκηνές σε κάποια σημεία του φόντου. Εχει παρατηρησει κανείς κάτι αντίστοιχο σε οθονη Super Amoled;; Έχεις δει τη στιγμή που βλέπεις κάποιο βίντεο αν η ταχύτητα σύνδεσης σου είναι ποιό ασθενές;
istari Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δεν είναι θέμα ταχύτητας σύνδεσης. Vdsl 30 έχω την έχω τσεκάρει κατά τη διάρκεια προβολής κ είναι οκ. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την οθονη γιατί το συγκρίνω με μιά lcd(iPhone 7 plus) κ εκεί το προβλημα στο βίντεο δεν υπάρχει!
kormos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, istari είπε Δεν είναι θέμα ταχύτητας σύνδεσης. Vdsl 30 έχω την έχω τσεκάρει κατά τη διάρκεια προβολής κ είναι οκ. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την οθονη γιατί το συγκρίνω με μιά lcd(iPhone 7 plus) κ εκεί το προβλημα στο βίντεο δεν υπάρχει! Τότε δε μένει παρά να ακολουθήσεις το δρόμο προς ένα επίσημο σέρβις για έλεγχο.
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα αυτό είναι πολύ διαδεδομένο και αφορά προς το παρόν μόνο το Plus μοντέλο. Εγώ παρέλαβα το 2ο προχθές (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι το ίδιο. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι είναι ήδη στη 4η συσκευή και παραμένει. Δεν παίζουν ρόλο η ανάλυση του βίντεο, οι ρυθμίσεις, ο player κτλ. Δεν υπάρχει λύση προς το παρόν. Το πρόβλημα μπορεί να αναπαραχθεί και με screenshots από σκηνές video τα οποία στην οθόνη του S9+ εμφανίζονται χάλια ενώ σε άλλες συσκευές δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και με τα default infinity wallpapers που έρχονται με τη συσκευή (ειδικά στο blue και purple). Δεν περιορίζεται δηλαδή μόνο σε σκηνές βίντεο. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το πρόβλημα αυτό είναι εμφανές μόνο σε συνθήκες περιβάλλοντος χαμηλού φωτισμού. Εάν βλέπεις βίντεο σε χώρους με καλό φωτισμό το πρόβλημα κρύβεται επειδή δεν μπορείς να δεις έτσι κι αλλιώς καλά τις λεπτομέρειες στο μαύρο. Οπότε είναι πολύ πιθανόν πολλοί χρήστες να μην το παρατηρήσουν αμέσως παρά μόνο στις ανάλογες συνθήκες. Παραθέτω links στα οποία οι χρήστες το συζητούν: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385 https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s9-s9-plus/875471-galaxy-s9-plus-black-crush-gradient-banding-issues-5.html#post6201084 Έχω ανεβάσει φωτογραφίες σε αυτά τα φόρουμ με την οθόνη μου. Σύγκριση μεταξύ του S9+ (επάνω) με S8 (κάτω): Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλων των ειδών τις ρυθμίσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το μπαλάκι πηγαίνει μόνο στη Samsung για να μας πει εάν οφείλεται σε software ή hardware. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από D.Luffy
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα αυτό είναι πολύ διαδεδομένο και αφορά προς το παρόν μόνο το Plus μοντέλο. Εγώ παρέλαβα το 2ο προχθές (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι το ίδιο. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι είναι ήδη στη 4η συσκευή και παραμένει. Δεν παίζουν ρόλο η ανάλυση του βίντεο, οι ρυθμίσεις, ο player κτλ. Δεν υπάρχει λύση προς το παρόν. Το πρόβλημα μπορεί να αναπαραχθεί και με screenshots από σκηνές video τα οποία στην οθόνη του S9+ εμφανίζονται χάλια ενώ σε άλλες συσκευές δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και με τα default infinity wallpapers που έρχονται με τη συσκευή (ειδικά στο blue και purple). Δεν περιορίζεται δηλαδή μόνο σε σκηνές βίντεο. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το πρόβλημα αυτό είναι εμφανές μόνο σε συνθήκες περιβάλλοντος χαμηλού φωτισμού. Εάν βλέπεις βίντεο σε χώρους με καλό φωτισμό το πρόβλημα κρύβεται επειδή δεν μπορείς να δεις έτσι κι αλλιώς καλά τις λεπτομέρειες στο μαύρο. Οπότε είναι πολύ πιθανόν πολλοί χρήστες να μην το παρατηρήσουν αμέσως παρά μόνο στις ανάλογες συνθήκες. Παραθέτω links στα οποία οι χρήστες το συζητούν: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385 https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s9-s9-plus/875471-galaxy-s9-plus-black-crush-gradient-banding-issues-5.html#post6201084 Έχω ανεβάσει φωτογραφίες σε αυτά τα φόρουμ με την οθόνη μου. Σύγκριση μεταξύ του S9+ (επάνω) με S8 (κάτω): Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλων των ειδών τις ρυθμίσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το μπαλάκι πηγαίνει μόνο στη Samsung για να μας πει εάν οφείλεται σε software ή hardware. Φαίνεται η διαφορά...στο S8 είναι ποιο ζωντανά.
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, saruman123 είπε Φαίνεται η διαφορά...στο S8 είναι ποιο ζωντανά. Όχι μόνο αυτό, παρατήρησε πως τα δύο μικρά δάχτυλα κοντά στη σκιά φαίνονται να ενώνονται κιόλας στο S9+. Και επίσης δες πως φαίνονται τα νύχια. Είναι λες και αντικαθιστά όλα τα gradients με ένα μόνο χρώμα και χάνεται όλη η λεπτομέρια. Και άλλο παράδειγμα. Galaxy S9+: Galaxy S8: Δείτε πως ενώνονται αφύσικα όλα τα χρώματα μαζί στα αυγά αριστερά στην οθόνη του S9+. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από D.Luffy
ziaba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 πω μιλάμε για τρελή διάφορα να δούμε τι θα κάνει η σάμμυ γιαυτό
istari Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα αυτό είναι πολύ διαδεδομένο και αφορά προς το παρόν μόνο το Plus μοντέλο. Εγώ παρέλαβα το 2ο προχθές (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι το ίδιο. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι είναι ήδη στη 4η συσκευή και παραμένει. Δεν παίζουν ρόλο η ανάλυση του βίντεο, οι ρυθμίσεις, ο player κτλ. Δεν υπάρχει λύση προς το παρόν. Το πρόβλημα μπορεί να αναπαραχθεί και με screenshots από σκηνές video τα οποία στην οθόνη του S9+ εμφανίζονται χάλια ενώ σε άλλες συσκευές δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και με τα default infinity wallpapers που έρχονται με τη συσκευή (ειδικά στο blue και purple). Δεν περιορίζεται δηλαδή μόνο σε σκηνές βίντεο. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το πρόβλημα αυτό είναι εμφανές μόνο σε συνθήκες περιβάλλοντος χαμηλού φωτισμού. Εάν βλέπεις βίντεο σε χώρους με καλό φωτισμό το πρόβλημα κρύβεται επειδή δεν μπορείς να δεις έτσι κι αλλιώς καλά τις λεπτομέρειες στο μαύρο. Οπότε είναι πολύ πιθανόν πολλοί χρήστες να μην το παρατηρήσουν αμέσως παρά μόνο στις ανάλογες συνθήκες. Παραθέτω links στα οποία οι χρήστες το συζητούν: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385 https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s9-s9-plus/875471-galaxy-s9-plus-black-crush-gradient-banding-issues-5.html#post6201084 Έχω ανεβάσει φωτογραφίες σε αυτά τα φόρουμ με την οθόνη μου. Σύγκριση μεταξύ του S9+ (επάνω) με S8 (κάτω): Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλων των ειδών τις ρυθμίσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το μπαλάκι πηγαίνει μόνο στη Samsung για να μας πει εάν οφείλεται σε software ή hardware. Πράγματι το καταλαβαίνεις ιδιαιτερα όταν είσαι σε απόλυτο σκοτάδι. Εκει κάνει μπαμ!πάντως πιστεύω ότι έχουν σχέση τα fps. Αν δοκιμάσεις να δεις βιντεάκι YouTube σε 60 fps ή Netflix hdr το οποίο είναι default 60αρι θα δεις μεγάλη διαφορά! Επίσης διάβασα ότι το ίδιο προβλημα είχαν αρκετοί χρήστες και με το s8 plus οπότε μου κάνει εντύπωση που η εταιρία δεν το φιξαρισε σε επόμενη γενιά!
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, istari είπε Πράγματι το καταλαβαίνεις ιδιαιτερα όταν είσαι σε απόλυτο σκοτάδι. Εκει κάνει μπαμ!πάντως πιστεύω ότι έχουν σχέση τα fps. Αν δοκιμάσεις να δεις βιντεάκι YouTube σε 60 fps ή Netflix hdr το οποίο είναι default 60αρι θα δεις μεγάλη διαφορά! Επίσης διάβασα ότι το ίδιο προβλημα είχαν αρκετοί χρήστες και με το s8 plus οπότε μου κάνει εντύπωση που η εταιρία δεν το φιξαρισε σε επόμενη γενιά! Στη δική μου περίπτωση πάντως το πρόβλημα παραμένει και στα 60fps. Οι φωτό που ανέβασα με τα αυγά μάλιστα είναι από ένα trailer του Alien Covenant στα 60fps. Στο δε Netflix με HDR (δεν υποστηρίζει 60fps το Netflix), είδα την ταινία Annihilation και ειδικά προς το τέλος όπου έχει κάτι σκοτεινές σκηνές, ούτε καν βλεπόταν. Εκτός από το πρόβλημα με το μαύρο, εκεί είδα και σοβαρό colour banding σε σχέση με το S8 μου. Η ποιότητα στις σκηνές ήταν νύχτα με τη μέρα. Θα μπορούσα να ανεβάσω φωτό για να δεις την απίστευτη διαφορά αλλά οι συγκεκριμένες σκηνές έχουν τρελά spoilers για όσους θέλουν να δουν την ταινία . Όσο αναφορά για το S8+ που όπως λες είχε το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζεις εάν το διόρθωσαν στη πορεία? Και το γαμώτο είναι ότι έδωσα ήδη το S8 μου καθώς νόμιζα ότι απλώς ήμουν άτυχος με την πρώτη συσκευή... Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παρόλο που το πρόβλημα εμφανίζεται να είναι πολύ διαδεδομένο, κανένας reviewer δεν αναφέρθηκε καν σε κάτι τόσο σοβαρό. Όλοι λένε ότι έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς τρομάρα να τους έρθει. Ή τα παίρνουν, ή η Samsung τους στέλνει top binned συσκευές από το εργοστάσιο.
istari Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Στη δική μου περίπτωση πάντως το πρόβλημα παραμένει και στα 60fps. Οι φωτό που ανέβασα με τα αυγά μάλιστα είναι από ένα trailer του Alien Covenant στα 60fps. Στο δε Netflix με HDR (δεν υποστηρίζει 60fps το Netflix), είδα την ταινία Annihilation και ειδικά προς το τέλος όπου έχει κάτι σκοτεινές σκηνές, ούτε καν βλεπόταν. Εκτός από το πρόβλημα με το μαύρο, εκεί είδα και σοβαρό colour banding σε σχέση με το S8 μου. Η ποιότητα στις σκηνές ήταν νύχτα με τη μέρα. Θα μπορούσα να ανεβάσω φωτό για να δεις την απίστευτη διαφορά αλλά οι συγκεκριμένες σκηνές έχουν τρελά spoilers για όσους θέλουν να δουν την ταινία . Όσο αναφορά για το S8+ που όπως λες είχε το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζεις εάν το διόρθωσαν στη πορεία? Και το γαμώτο είναι ότι έδωσα ήδη το S8 μου καθώς νόμιζα ότι απλώς ήμουν άτυχος με την πρώτη συσκευή... Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παρόλο που το πρόβλημα εμφανίζεται να είναι πολύ διαδεδομένο, κανένας reviewer δεν αναφέρθηκε καν σε κάτι τόσο σοβαρό. Όλοι λένε ότι έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς τρομάρα να τους έρθει. Ή τα παίρνουν, ή η Samsung τους στέλνει top binned συσκευές από το εργοστάσιο. 11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Στη δική μου περίπτωση πάντως το πρόβλημα παραμένει και στα 60fps. Οι φωτό που ανέβασα με τα αυγά μάλιστα είναι από ένα trailer του Alien Covenant στα 60fps. Στο δε Netflix με HDR (δεν υποστηρίζει 60fps το Netflix), είδα την ταινία Annihilation και ειδικά προς το τέλος όπου έχει κάτι σκοτεινές σκηνές, ούτε καν βλεπόταν. Εκτός από το πρόβλημα με το μαύρο, εκεί είδα και σοβαρό colour banding σε σχέση με το S8 μου. Η ποιότητα στις σκηνές ήταν νύχτα με τη μέρα. Θα μπορούσα να ανεβάσω φωτό για να δεις την απίστευτη διαφορά αλλά οι συγκεκριμένες σκηνές έχουν τρελά spoilers για όσους θέλουν να δουν την ταινία . Όσο αναφορά για το S8+ που όπως λες είχε το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζεις εάν το διόρθωσαν στη πορεία? Και το γαμώτο είναι ότι έδωσα ήδη το S8 μου καθώς νόμιζα ότι απλώς ήμουν άτυχος με την πρώτη συσκευή... Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παρόλο που το πρόβλημα εμφανίζεται να είναι πολύ διαδεδομένο, κανένας reviewer δεν αναφέρθηκε καν σε κάτι τόσο σοβαρό. Όλοι λένε ότι έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς τρομάρα να τους έρθει. Ή τα παίρνουν, ή η Samsung τους στέλνει top binned συσκευές από το εργοστάσιο. Δυστυχώς απ ότι κατάλαβα το προβλημα με τα 8 plus δεν διορθωθηκε... Ίσως θεωρήθηκε μικρό το δείγμα των αναφορών(αυτό που λέγαμε ότι οι χρήστες δεν το διακρίνουν ευκολα) Ίσως είναι γενικότερο το θέμα με τις amoled ( διάβασα για παρόμοιο θέμα στο pixel 2 xl στο link που έβαλες) Συμφωνώ πάντως απόλυτα με την τελευταία σου παράγραφο.δε μπορεί ρε συ να προμοταρεις την καλύτερη οθονη στον κόσμο (λέμε κ κάνα αστείο να περνάει η ώρα) κ να σου βγάζει τέτοιο προβλημα!επιεικώς απαράδεκτο! Είχα την εντύπωση πάντως ότι στο netflix όλα τα hdr παίζουν με 60 fps .anyway εγώ βλέπω κάποια βελτίωση χωρίς όμως να λύνει το προβλημα σίγουρα.ασ ελπίζουμε να είναι software γιατί αλλιώς super amoled θα λέμε κ θα κλαίμε! Ας δούμε τώρα την ταινία που πρότεινες να ξεχαστούμε λιγάκι! 1
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, istari είπε Δυστυχώς απ ότι κατάλαβα το προβλημα με τα 8 plus δεν διορθωθηκε... Ίσως θεωρήθηκε μικρό το δείγμα των αναφορών(αυτό που λέγαμε ότι οι χρήστες δεν το διακρίνουν ευκολα) Ίσως είναι γενικότερο το θέμα με τις amoled ( διάβασα για παρόμοιο θέμα στο pixel 2 xl στο link που έβαλες) Συμφωνώ πάντως απόλυτα με την τελευταία σου παράγραφο.δε μπορεί ρε συ να προμοταρεις την καλύτερη οθονη στον κόσμο (λέμε κ κάνα αστείο να περνάει η ώρα) κ να σου βγάζει τέτοιο προβλημα!επιεικώς απαράδεκτο! Α ωραία. Και μου αρέσει που είπα να πάω και στο Plus αυτή τη φορά για να... απολαμβάνω καλύτερα τα video με την "best ever οθόνη σε smartphone". Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο στα media. Διαβάζεις το άρθρο του Display Mate το οποίο υποτίθεται είναι καθαρά τεχνικό site που συγκρίνει ποιότητα και ούτε καν το αναφέρει. Αν τα περιστατικά είναι λίγα και δεν τους έτυχε ελλατωματική συσκευή τότε ΟΚ, δικαιολογούνται. Αν όμως είναι έτσι τα περισσότερα τότε μας δουλεύουν ψιλό γαζί... Όσο αναφορά το Pixel 2, το πρόβλημα είχε σχέση με το πως διαχειρίζεται τα χρώματα το Android Oreo και μπαλώθηκε κάπως με την 8.1 (αλλά όχι εντελώς). Η Google αποφάσισε να παίξει με το wide colour gamut και τα γ....σε τελικά. Εδώ όμως είναι αίσχος. Δεν μπορώ πλέον να δω βιντεο σε χαμηλό φωτισμό δωματίου.
istari Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Στη δική μου περίπτωση πάντως το πρόβλημα παραμένει και στα 60fps. Οι φωτό που ανέβασα με τα αυγά μάλιστα είναι από ένα trailer του Alien Covenant στα 60fps. Στο δε Netflix με HDR (δεν υποστηρίζει 60fps το Netflix), είδα την ταινία Annihilation και ειδικά προς το τέλος όπου έχει κάτι σκοτεινές σκηνές, ούτε καν βλεπόταν. Εκτός από το πρόβλημα με το μαύρο, εκεί είδα και σοβαρό colour banding σε σχέση με το S8 μου. Η ποιότητα στις σκηνές ήταν νύχτα με τη μέρα. Θα μπορούσα να ανεβάσω φωτό για να δεις την απίστευτη διαφορά αλλά οι συγκεκριμένες σκηνές έχουν τρελά spoilers για όσους θέλουν να δουν την ταινία . Όσο αναφορά για το S8+ που όπως λες είχε το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζεις εάν το διόρθωσαν στη πορεία? Και το γαμώτο είναι ότι έδωσα ήδη το S8 μου καθώς νόμιζα ότι απλώς ήμουν άτυχος με την πρώτη συσκευή... Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παρόλο που το πρόβλημα εμφανίζεται να είναι πολύ διαδεδομένο, κανένας reviewer δεν αναφέρθηκε καν σε κάτι τόσο σοβαρό. Όλοι λένε ότι έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς τρομάρα να τους έρθει. Ή τα παίρνουν, ή η Samsung τους στέλνει top binned συσκευές από το εργοστάσιο. Λοιπόν είδα τον "αφανισμό " που ανέφερες ( ουτσικη btw) κ έχεις απόλυτο δίκιο! Στις τελευταίες σκηνές ΔΕΝ βλέπεται! Απελπιστικά άθλιο! Πάντως είναι το πρώτο hdr που μου παιζει τόσο χάλια!τι να πω σηκώνω τα χέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα