Προς το περιεχόμενο

"Φθηνό" laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τις προτάσεις σας γιατί ειναι πολλά χρόνια απο τότε που χρειάστηκα laptop (2004!!!). Ψάχνω για ενα μηχάνημα που να έχει τα εξής

1. Αξία μέχρι, το πολύ, €1000

2. 1080p IPS οθόνη

3. Κάρτα γραφικών που να επιτρέπει να παίζω WoW σε full settings (ή κοντά σε αυτά). Σημείωση για οσους γνωρίζουν, οτι δεν εχω χρόνο για hardcore raiding οποτε αυτό που ζητάω ειναι να πηγαινει καλά το game σε questing, dungeons αντε και κανα LFR.

4. Να είναι οσο το δυνατόν ελαφρύτερο. Καταλαβαίνω πως με 1000 Ευρώ δεν θα αγοράσω βαρος MacBook αλλά οσο το δυνατόν ελαφρύτερο.

5. Επειδή σε αυτές τις τιμές δύσκολο να έχει SSD θα ήθελα, σε ιδανικές συνθήκες, να ειναι ευκολο να το ανοίξεις. Εχω SSD και M2 δισκους οπότε αν ανοιγει ευκολα θα ηταν χρησιμοτατο

Με λιγα λόγια. Μετακομίζω στο εξωτερικό μονιμα μετα το καλοκαίρι και ψάχνω ενα μηχάνημα που να μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου. Δεν ζητάω πολλά. Ταινίες, WoW και internet.

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού φεύγεις εξωτερικό, συμβουλή μου, κράτα τα χρήματα σου και αγόρασε καινούργιο φορητό από εκεί που θα πάς.
Πιθανότατα να έχουν χαμηλότερο ΦΠΑ από ότι εδώ άρα θα πάρεις «καλύτερο» μηχάνημα και θα έχεις άμεσα διαθέσιμο service αν και εφόσον προκύψει ανάγκη.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...