kostasSTi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τον τελευταίο καιρό αν προστεθεί κάποιο εικονίδιο στο desktop στο επόμενο boot αλλάζει η θέση των εικονιδίων και μαζεύονται όλα στο αριστερό μέρος της οθόνης (εγώ τα έχω χωρισμένα σε 3 διαφορετικές πλευρές). Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Windows 10 64bit.
vags Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιθανόν να κρασαρει ο explorer κατά την έξοδο, αυτό που θα είχα να σου προτείνω είναι αυτό το freeware πρόγραμμα που μπορείς να σώσεις τη θέση των εικονιδίων σου και να το σεταρεις να τρέχει κατά την εκκίνηση ώστε να σου επαναφέρει τα εικονίδια στη θέση που τα έχεις σώσει. http://www.softwareok.com/?Download=DesktopOK&goto=../Download/DesktopOK_x64.zip Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από vags
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 21/3/2018 στις 8:50 ΜΜ, kostasSTi είπε Τον τελευταίο καιρό αν προστεθεί κάποιο εικονίδιο στο desktop στο επόμενο boot αλλάζει η θέση των εικονιδίων και μαζεύονται όλα στο αριστερό μέρος της οθόνης (εγώ τα έχω χωρισμένα σε 3 διαφορετικές πλευρές). Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Windows 10 64bit. Είχα παρόμοιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση στην 1709 και έφταιγε το volume2 το οποίο ήθελε ενημέρωση γιατί δεν ήταν συμβατό με την 1709.
Logic2121 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λαθος. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Logic2121
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα