Microkiller Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 εχω τον compiler που χρησιμοποιω για την γλωσσα c και c++.οταν παω να γραψω ενα προγραμμα και παταω compile and run,ακομα και να ειναι ολοσωστο το προγραμμα,μου βγαζει απο κατω το εξης μηνυμα " [Build Error] [Project1.exe] Error 1".το ιδιο προγραμμα οταν το γραφω σε pc στην σχολη δουλευει κανονικα.τι μπορει να φταιει???
The King Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Microkiller είπε εχω τον compiler που χρησιμοποιω για την γλωσσα c και c++.οταν παω να γραψω ενα προγραμμα και παταω compile and run,ακομα και να ειναι ολοσωστο το προγραμμα,μου βγαζει απο κατω το εξης μηνυμα " [Build Error] [Project1.exe] Error 1".το ιδιο προγραμμα οταν το γραφω σε pc στην σχολη δουλευει κανονικα.τι μπορει να φταιει??? έχεις εγκατεστημένο το MinGW; Εάν ναι πήγαινε Tools> Compiler Options > Directory και άσε μόνο το c:\mingw\lib, αλλιώς δοκίμασε να αφήσεις μόνο το C:\Progra~1\Dev-Cpp\Lib Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από The King
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα