Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πήρα αυτή την κεραία σήμερα. Ακολουθώντας τις οδηγίες προσπαθώ να μπω από τον browser μου στο 192.168.1.20 έχοντας προηγουμένως βάλε μία στατική IP 192.168.1.1 και δεν με αφήνει δοκίμασα τον Internet Explorer δοκιμάσεις από το Chrome αλλά τίποτα τι μπορεί να παίζει;;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petros_samurai είπε

192.168.1.1

Που έβαλες την παραπάνω ιρ; Συνήθως η οποία αυτή είναι ο ρούτερ.

Βάλε στο κινητό σου το app Fing και ψάξε να βρεις τι ιπ έχει η κεραία σου στο δίκτυο

• Like 1
Δημοσ.

Αυτην την ip την έβαλα εκει που δείχνει η φωτο. Το δευτερο βημα που μου έιπες να κάνω , ενώ κατεβάζω το app μετά μου λεει πρέπει να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο για να δουλέψει (αν κατάλαβα σωστά) . Έχω πελαγωσει μάγκες... :/

ψψψ.PNG

Δημοσ.

Αυτό που παραθετεις τι είναι η κάρτα δικτύου απο τον υπολογιστή σου?

Πες μας και τι εξοπλισμό έχεις εκει και τι θελεις να κανεις, να υποθέσω οτι εχεις μόνο την κεραία και προσπαθείς να συνδεθείς σε κάποιο δίκτυο wifi?

Δημοσ.

Απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος με πολύ γρήγορο ίντερνετ

Γνωρίζοντας τους κωδικούς τους πήρα αυτή την κεραία για να συνδέομαι. Αυτό είναι από την κάρτα σωστά. 

Ο εξοπλισμός μου είναι ένας desktop που τρέχει win10. Σε κάποια φάση μετά από κάνα δυο ώρες που το πάλευα μπήκα. Είχε κάτι ρυθμίσεις κτλ κ το εψαχνα, μετά με πέταξε η βγήκα (δεν θυμάμαι) και τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου...

Το έβγαλα κ το αφησα χωρίς ρεύμα χωρίς τίποτα μπας κ ξεκολλήσει αλλά τίποτα.

Είμαι από το πρωί με αυτό.. μου έχει φάει την ψυχή μιλάμε....

Δημοσ.

Την ιπ του υπολογιστή σου δεν την πειράζεις καθόλου, αφήνεις να πάρει ιπ από την κεραία(Automatically δηλαδή), αν ολα ειναι στο αρχικό setup της κεραίας θα μπεις πολυ εύκολα απο κάποιον browser, firefox κατά προτίμηση με την ιπ 192.168.1.20

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα με όλους τους browsers ακομα και opera αλλα τίποτα. Υπαρχει περίπτωση να μην δουλέυει? Λες να καλέσω κάποιον να την δει? Θέλω να την πετάξω απο το παράθυρο, μιλάμε με έχει σκάσει...

Δημοσ.

Λοιπόν , έφτιαξε. Μετα απο 10 ωρες περίπου λολ. Πίσω απο το κεφαλάκι έχει ενα κουμπί και το έκανα ρισετ. Και τωρα μπαίνει. Σε ευχαριστω πολύ Νικόλα για την βοήθεια. Τώρα πρέπει να  βρώ κάποιον οδηγό για να δώ πως θα συνδεθώ μαλλον. Ευχαριστώ και παλι φίλε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...