Προς το περιεχόμενο

Αγορα μεταχειρισμενου μεταξυ 3

Fronimitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Εγω ηθελα κανονικο αυτοματο κι οχι αυτη την μπουρδα,κατι που δεν ηξερα οταν το πηρα και δεν σκεφτηκα να ψαξω κιολας,δεν ηξερα οτι φτιαχνουν τετοια χαζα συστηματα(πρεπει να το οδηγησειε για να καταλαβεις).

Ασχετο αλλα εχω μαθει με υγραεριο και νιωθω εξαρτημενος.Καλοεμαθα...

Ετσι ακριβως....Προσωπκα η πιο καλη λυση ειναι το Jazz ....Φοβερο κιβωτιο πολλαπλων σχεσεων και σειριακο , μεγαλοι χωροι και οικονομικο σε καταναλωση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 ώρες πριν, nik0laus είπε

Πετρέλαιο καταργείται οσονούπω από τας Ευρώπας , ήδη η τουοτα σταματά την παραγωγή και διάθεση πετρελαιοκίνητων επιβατικών αυτοκινήτων σύντομα  θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

ελα ρε συ γιατι γινεται αυτο?  κατι ειχα ακουσει  οτι καποιες εταιριες μαγειρευαν τους ρυπους.. 

• Like 1

ΓΙα το Suzuki μονο θετικα εχω να πω σαν αμαξι. το εχει η μητερα μου εδώ και 7 χρονια και είναι τεφαρικι. Κανενα πρόβλημα ουσιαστικο αλλα με τακτικα service και προσεγμενο.

Απλως αυτό που εχουμε εμεις είναι χειροκινητο και όχι αυτοματο. 

Έχω Yaris αυτόματο 1,3 του 2011 (τέλος 2011, δηλαδή είναι το 2012 facelift), και μόνο καλά λόγια έχω να πω. (Επίσης παίζει να το πουλήσω, αν είναι θα σου πω :P)

Το κιβώτιο είναι πολύ καλό, αλλη μία φορά έχω οδηγήσει αυτόματο (ένα hyundai του 2009, όχι αρχαίο δηλαδή) και μου έκανε εντύπωση που καταλάβαινα τις αλλαγές.

Στο yaris δεν καταλαβαίνεις χριστό, πατάς γκάζι και πάει ομαλά κι ωραία, ξεχνάς ότι υπάρχουν ταχύτητες.

Κατανάλωση με οδήγηση 90% στην πόλη μου βγάζει μέσο όρο 7.7, δεν το λες κακό αλλά δε συγκρίνεται με diesel/hybrid.

Οι χώροι είναι αρκετά άνετοι, είναι σχετικά φαρδύ αμάξι, και έχει και καλό legroom. Να φανταστείς είχα πίσω ένα τέτοιο, και χωρούσε να καθήσει μπροστά συνοδηγός χωρίς να γίνει origami.

Απλά μια συμβουλή, αν τη θες: όταν το πήρα θεωρούσα ότι δεν χρειάζεται τεράστιο "οικογενειακό" αμάξι για να κουβαλάς παιδιά, και πίστευα ότι θα με βολέψει ως μικρό αλλά όχι υπερβολικά μικρό. Ε, με 1 παιδί για να πάω διακοπές έπρεπε να έχω πράγματα μέχρι και στις μασχάλες για να χωρέσουμε. Τώρα που αυξήθηκε η οικογένεια, ψάχνω για 7θέσιο :D. 

• Like 1

Εχω υγράεριο και εγω στο αμάξι, όμως εγώ κάνω >35,000 ετησίως,(εάν υπήρχε δυνατότητα θα πήγαινα σε Diesel)

Εσύ πόσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως και θές να βάλεις υγραέριο;

Τα κάνεις εντός πόλης ; Τη λύση Diesel την έχεις σκεφτεί; 

Για το VW ψάξε εάν έχει το ίδιο κινητήρα με το Golf.

Έχουν ακουστεί θέματα με την καδένα χρονισμού.

Επίσης τα VW επείδη είναι άμμεσου ψεκασμού , έχουν ακουστεί θεμάτα με καρβουνίλα στο μοτέρ.

Για Honda θα συμφωνούσα αλλά πονάνε στο θέμα των ανταλλακτικών, χρόνια τώρα.

Τα Toyota νομίζω έχουν καλύτερη εξηπερέτηση εδω στήν Ελλάδα.

Πάντα οι Γερμανοί ,έδιναν έμφαση στο σχεδιαστικό κομμάτι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορέσεις να τα κάνεις μια βόλτα θα σου λυθούν οι απορίες για τα κιβώτια. Σίγουρα πάντως σε αξιοπιστία θα έβαζα Yaris>Suzuki>Vw. Έχω οδηγήσει ένα αυτόματο yaris μοντέλο προγενέστερο του 2011 κάπου αναμεσα 2006-2010 (νομίζω το 2011 έγινε το τελευταίο εξωτερικό facelift?). Το κιβώτιο δε μου άρεσε καθόλου ήταν σαν να οδηγούσες μηχανικό όπου απλά δεν άλλαζες εσυ τις ταχύτητες (ήταν νομίζω όμως το 1000cc) αλλά καταλάβαινες τη κάθε αλλαγή (οκ μια κοπέλα ίσως να μη τη πείραζε αυτό). Παρόλαυτα τα yaris είναι σκυλιά πραγματικά και το τελευταίο facelift έκανε το αυτοκινητάκι να έχει πιο σπορ χαρακτήρα απο την ουδέτερη εμφάνιση που είχε πριν (πιο unisex αυτό με τα στρογγυλεμένα φανάρια και τις καμπύλες/νεύρα).

Όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζουν απλά τη προσωπική μου άποψη, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Φυσικά και τα άλλα 2 είναι απο τα καλά αυτοκίνητα προφανώς( με τα swift να έχουν μεγάλο vfm για μένα). Βέβαια δεν τα έχω οδηγήσει για να έχω προσωπική άποψη όπως τα yaris.

Επεξ/σία από mad-proffessor
  • Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 3/21/2018 at 9:55 PM, Γιάννης Platano said:

Εχει η μικρη μου κορη το C1 αυτοματο του 2011 αλλα καμμια σχεση με τα κανονικα αυτοματα .Εχει ταχυτητες και φαινεται στο ταμπω ποια εχει μεσα απλα αλλαζουν μονες τους . Σε θεση στασης κανονικα πρεπει να μπαινει νεκρο . Δεν εχει την κλασικη θεση D αλλα την λεει E (easy) .Ειναι τρικυλινδρο και ειναι μονο για εντος πολης.Τα ιδια ισχυουν και για τα διδυμακια του Aygo και Peugeot 107. Ολοϊδια αμαξια με κινητρα Toyota.

Όλα τα φθηνά αυτόματα έτσι είναι. Απλά έχουν αυτοματοποιημένο συμπλέκτη αντί να τον πατάς εσύ. Αρκετά αργές αλλαγές και αν σου βγάλει βλάβη το φυσάς και δεν κρυώνει, όπως και κάθε αυτόματο βέβαια. Ένας γνωστός με Swift του 2006 το έπαθε... έβαζε νεκρά στην εθνική, δεν κούμπωνε η 2α και άλλα τέτοια κουλά. Πρέπει να πλήρωσε σχεδόν χιλιάρικο, και για επαναπρογραμματισμό και απ' ότι θυμάμαι ήταν πάνω 2 εβδομάδες χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό κατόπιν παραγγελίας κλπ...

Εγώ θα έμενα μακριά...

Εγώ θα έπαιρνα Yaris diesel. Έχουμε πολλά εταιρικά, τα λιώνουμε χωρίς κανείς να κοιτάει αν έχουν νερό/λάδια κλπ, μόνο τα προγραμματισμένα service και δεν έχει κάνει κανένα κιχ ποτέ.

Επεξ/σία από GeorgeMan

Στις 3/22/2018 στις 10:10 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Ετσι ακριβως....Προσωπκα η πιο καλη λυση ειναι το Jazz ....Φοβερο κιβωτιο πολλαπλων σχεσεων και σειριακο , μεγαλοι χωροι και οικονομικο σε καταναλωση.

Συμφωνω, ειχα οδηγησει και μια εκδοση με CVT και ηταν φανταστικο!

• Like 1

4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Συμφωνω, ειχα οδηγησει και μια εκδοση με CVT και ηταν φανταστικο!

Ειχα του 2007 και ταν..το κατι αλλο !!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://az749841.vo.msecnd.net/siteselgr/alv1/8ec8930b-9e3d-403b-a92e-3ad68aeb1de3/timokatalogos-lianikis.a70940a09b2713684d041392286f34a1.pdf

skoda citigo καινουριο αυτοματο στα 10.400.

Αν του πεις 10χιλιαρικα αλλιως φευγω, τι διαολο, θα το παρεις

α, ειχα το αυτοματο citigo το 75ρι για 2μιση χρονια. Μια χαρα ηταν, δεν ασχοληθηκα καθολου με το κιβωτιο το οποιο ηταν κανονικοτατο αυτοματο

γκαζι , φρενο και αντε γεια

Επεξ/σία από Que sera sera
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...