vision Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλα laptops ή μοντέλα της Dell, ωστόσο στο συγκεκριμένο με τα Win10 που έρχεται τραβάει αποσυνδέσεις σε σημείο που θέλεις να το πετάξεις. Η Dell λέει είναι θέμα των Win10 και μέχρι να βγάλει η MS fix, χαιρέτα μου τον πλάτανο! Άντε να βρει το δίκιο του ο πελάτης. Ουσιαστικά είναι άχρηστο με Win10. Εσύ δεν φταις, ο άλλος δεν φταίει, φταίω εγώ που το αγόρασα! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από vision
NotAliki177 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Είναι καθαρά θέμα ΛΣ. Έχω desktop και τρώω τουλάχιστον 2-3 αποσυνδεσεις όταν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο 2-3GB Αυτό συμβαίνει επειδή πιάνει ταβάνι το download. Έχεις -έχουμε μάπα ρουτερ χωρίς load balancing. Λύση1: βάλε netlimiter ή νετbalancer και βάλε Γενικό limit - 200kbps. Πχ αν πιάνεις μαξ 1.6Mbps, βάλε 1.45-1.5. Λύση2: αγόρασε καλύτερο ρουτ... Βασικά Λύση1. Λες να είναι θέμα browser? Χμμμ δεν έχω δοκιμάσει άλλο browser. Anyway. Ότι και να είναι λύνεται με τον παραπάνω τρόπο.
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τι ρούτερ έχεις ; Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το κανάλι στις ρυθμίσεις για το Wifi;
vision Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 δεν παίζει τίποτα απ' αυτά που προτείνετε. 'Εχω άλλο υπολογιστή με wifi και παίζει μια χαρά στο ίδιο δίκτυο (με 7άρια). https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-networking/wifi-disconnects-frequently-windows-10/1c959928-87d6-4cd3-b792-028db8e4e6f6?auth=1&page=2
Agmourk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 hours ago, vision said: δεν παίζει τίποτα απ' αυτά που προτείνετε. 'Εχω άλλο υπολογιστή με wifi και παίζει μια χαρά στο ίδιο δίκτυο (με 7άρια). https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-networking/wifi-disconnects-frequently-windows-10/1c959928-87d6-4cd3-b792-028db8e4e6f6?auth=1&page=2 Αρχικά κάνε όλα τα updates. ΟΛΑ ΟΜΩΣ. Εκτός απο windows update και απο το site της dell. Εάν και έτσι δεν φτιάξει πάρε την dell γιατί κάτι άλλο παίζει. Ότι είναι στο χέρι της MS απο driver βγαίνει update και φτιάχνει. Μόνο σε περίπτωση που δεν είναι signed ο driver και τον απενεργοποιεί (κάτι που δεν ισχύει σε εσένα). Είναι καθαρά θέμα του υλικού που έχει διαλέξει να βάλει η DELL και της υποστήριξης του. Αν θες κάνε και μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, απο ISO απο το site. Να ξεφορτωθείς το bloatware της Dell και να έχεις όλους τους drivers όπως τους δίνει η MS.
vision Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τελικά έφταιγε το bloatware της Dell...έλεος! και συγκεκριμένα κάποιο Smartbyte... Μετά από επικοινωνία με την Dell και απεγκατάσταση του συγκεκριμένου εξαφανίστηκαν οι αποσυνδέσεις, οπότε λογικά αυτό ήταν!! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από vision
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα