Προς το περιεχόμενο

Καμμένη μητρική

ctathicxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Εχω στην ιδιοκτησία μου Macbook Air 13''  2014, στο οποιο η μητρική εχει καεί. Πριν απο ενα χρόνο το είχα παει στην Document στη Νέα Σμύρνη και μου είπαν πιο είναι το πρόβλημα αποστέλοντας μου φωτογραφίες και μου ζήτησαν 500 ευρώ για αλλαγή μητρικής. Απο τοτε το αφησα ως εχει. Δεν εχω προθεση να φτιαξω τον  υπολογιστη και θελω να τον πουλησω για ανταλλακτικα. Ενδεχετε να εχω μεσα προσωπικα δεδομενα που δεν θελω να τα δει αγνωστος προς εμενα ανθρωπος. Θα ηθελα, εαν καποιος εχει την δυνατοτητα, να με βοηθησει και να με καθοδηγησει για το πως να χειριστω το θεμα.

1. Πως μπορω να διαγραψω τα δεδομενα του υπολογιστη; (Δεν ανοιγει καν ο υπολογιστης)

2. Πόσο να τον πουλησω για ανταλλακτικα, εφοσον εχω διαγραψει τα προσωπικα μου δεδομενα.(Ολα τα υπολοιπα ειναι σε αριστη κατασταση)

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Επεξ/σία από ctathicxx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρέσεις τον σκληρό και είτε: 1) να πουλήσεις τον υπολογιστή χωρίς σκληρό, είτε 2) να κάνεις ένα secure format τον σκληρό, και να τον ξαναβάλεις μέσα και να πουλήσεις τα πάντα μαζί. 

Γενικά μιλώντας και χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί, είμαι της απόψεως να ψάξεις λίγο καλύτερα το θέμα μήπως και φτιάχνεται η μητρική. Κυκλοφορούν πάρα πολλές φήμες για την Document, σχετικά με "καμμένες μητρικές" και τάχα μου δήθεν φωτογραφίες, που στην ουσία οι μητρικές δεν έχουν κάτι ή φτιάχνονται πολύ εύκολα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μιάς και το εν λογω μηχανάκι είναι πλέον εκτός εγγύησης εγω θα σου πρότεινα να πάρεις και μία άποψη απο κάποιο εξιδεικευμένο service για Apple συσκευές....

Αν είσαι Θεσσαλονίκη μίλα με milaraki service...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες εδώ πώς βγαίνει ο σκληρός δίσκος, βγάλτον και κράτατον. Ολα τα δεδομένα σου βρίσκονται εκεί. Το υπόλοιπο πούλα το, κάποιος θα βρεθεί με ίδιο μηχάνημα αλλά άλλη βλάβη ώστε να διορθώσει το δικό του, με parts από το δικό σου. πχ μπορεί κάποιος να έχει σπασμένη οθόνη.

Επεξ/σία από kinq1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...