Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ με το yumi να δημιουργήσω boot usb έφτιαξα ένα iso με το AOMEI PE Builder 2.0

Αλλά δεν εκκινεί μπουτάρει αλλά δεν ξεκινάει.

Προσπάθησα να το κάνω μέσω του AOMEI PE Builder αλλά το usb είναι γκρίζο δεν μπορώ να το επιλέξω μου λέει no supported usb devices.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω ένα boot usb για να μπουτάρω απο εκεί σε περίπτωση ανάγκης.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο step 1 ntfs, και εκεί που επιλέγουμε τις διανομές των boot cds επιλέγω windows pe.

μετά επιλέγω το iso και αυτό είναι μου εμφανίζει το μενού αλλά όταν κάνω κλικ δεν κάνει εκκίνηση βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα

δοκίμασα και fat32 αλλά δεν κάνει τίποτα

Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό boot usb που να είναι έτοιμο υπήρχε παλιά το Hirens boot cd αλλά σταμάτησε να βγαίνει πλέον :(

Ας είναι και windows 7/8.1 δεν με πειράζει

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Το hirens έχει μια έκδοση που κυκλοφορεί μόνο μέσω torrent και λέγεται hirens boot cd restored edition και έχει xp και 7άρια.

Για τα windows 10 ξέρεις κάποιο boot cd με διαφορα προγράμμας και tools ;

Να είναι κάτι σαν το hirens boot cd.

δηλαδή για να καταλάβω το hirens κυκλοφορεί απλά μέσω τόρεντς;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Καλησπέρα προσπαθώ με το yumi να δημιουργήσω boot usb έφτιαξα ένα iso με το AOMEI PE Builder 2.0

Προσπάθησα να το κάνω μέσω του AOMEI PE Builder αλλά το usb είναι γκρίζο δεν μπορώ να το επιλέξω μου λέει no supported usb devices.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω ένα boot usb για να μπουτάρω απο εκεί σε περίπτωση ανάγκης.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Φτιάξε ένα με το επίσημο tool που δίνει η Microsoft 

16 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Φτιάξε ένα με το επίσημο tool που δίνει η Microsoft 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο yumi αντί Windows pe βάλε από την τελευταία ενότητα  unlisted iso via grub (όχι grub 2) και δοκιμασε το. Νομίζω ειναι στην τελευταία ενότητα το δεύτερο.

Επεξ/σία από vags

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...