greed Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ειμαι μεταξυ 50pus6262 & lg 49uj634v. H philips ενω τα εχει ολα μαζι με το ampilight va panel δεν εχει bluetooth (μικρο το κακο) αλλα τρεχει linux και απο apps αποτι εχω καταλαβει τα παει χαλια. Η lg εχει rgbw και τρωει κραξιμο πως ειναι 3k & ips panel. εχει bluetooth και το webos ή οπως το λεει κανει παππαδες..
greed Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 το εχω κανει.. αλλα απο το μαγαζι δεν καταλαβαινεις και πολλα... βασικα εχω παει 3ης φορες...θα ηθελα γνωμες απο κατοχους ειτε το συγκεκριμενων tv.. Η lg τοσο μαπα ειναι;
bromiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, greed είπε το εχω κανει.. αλλα απο το μαγαζι δεν καταλαβαινεις και πολλα... βασικα εχω παει 3ης φορες...θα ηθελα γνωμες απο κατοχους ειτε το συγκεκριμενων tv.. Η lg τοσο μαπα ειναι; Πήγες 3 φορές και είδες τις τηλεοράσεις από κοντά… είδες ποιότητα εικόνας… ίσως να δοκίμασες το σμάρτ μενού και παρόλα αυτά προτιμάς να εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο από ένα φόρουμ και όχι ότι είδες εσύ από κοντά????
greed Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Πήγες 3 φορές και είδες τις τηλεοράσεις από κοντά… είδες ποιότητα εικόνας… ίσως να δοκίμασες το σμάρτ μενού και παρόλα αυτά προτιμάς να εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο από ένα φόρουμ και όχι ότι είδες εσύ από κοντά???? το smart κομματι το εχω δει μονο απο το ιντερνετ...διαβαζω για διαφορα bugs στη philips.Επισης το φως στα μαγαζια δεν βοηθαει κ πολυ.Εχω παραγγειλει τη φιλιπς και θα την εχω λογικα την επομενη βδομαδα. Η lg χανει στα specs αλλα ειναι πιο ετοιμη σαν προιον. Ισως ξανα περασω να δω το smart τους. Περιμενω αποψη απο κατοχους αν υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα