vs_skg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Με αφορμη την τελευταια σεζον του Fargo που o Salvatore Esposito μας δειχνει οτι το εχει με την υποκριτικη, συνειδητοποιησα οτι βγηκε προσφατα η 5η και τελευταια σεζον του Gomorrah. Το μονο προβλημα ειναι οτι τοσο καιρο μετα εχω ξεχασει τα παντα, οποτε φυγαμε για binge watching τις σεζον 1-4
Lanike71 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, kage είπε s5 subs? Θα περιμένεις λίγο. Εγώ την είδα με αγγλικούς.
paiktaras69 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Πολύ καλή και η 5η σεζόν , με τέλος λίγο πολύ αναμενόμενο αλλά και τόσο σωστό !
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Cià Cirù, όπως έλεγε και ο Savastanoς σε napoletano stretto (strettissimo θα έλεγα, μιας και σε πολλά σημεία την πάνε καρφοπέταλο τη διάλεκτο). Απίστευτη σειρά, δείχνει στο εκατό τοις εκατό την πραγματική κατάσταση στη Napule, με τους mariuol' και τα scugnizz'. Vedi Napoli e poi muori, που είχε πει και ο Goethe. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από MauroPaltoudias
Lanike71 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Πολύ καλή και η 5η σεζόν , με τέλος λίγο πολύ αναμενόμενο αλλά και τόσο σωστό ! Μέσες άκρες συμφωνώ, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι βιάστηκαν να το τελειώσουν. Τόσα γεγονότα, θα μπορούσαν να έχουν άλλη μία σεζόν. Τέλος πάντων, καταγράφεται ως μία καλή σειρά για εμένα. 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Cià Cirù, όπως έλεγε και ο Savastanoς σε napoletano stretto (strettissimo θα έλεγα, μιας και σε πολλά σημεία την πάνε καρφοπέταλο τη διάλεκτο). Απίστευτη σειρά, δείχνει στο εκατό τοις εκατό την πραγματική κατάσταση στη Napule, με τους mariuol' και τα scugnizz'. Vedi Napoli e poi muori, που είχε πει και ο Goethe. Κάνε μετάφραση αδερφέ!
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Lanike71 είπε Κάνε μετάφραση αδερφέ! Ρε φίλε, ξέρεις τι έπαθα; ζήλεψα κάτι παιδιά εδώ στο insomnia που γράφουν κάτι κατεβατά με εγλέζικες ορολογίες και είπα να το γυρίσω και εγώ στο ιταλικό 😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα