ctathicxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα! Εχω στην ιδιοκτησία μου Macbook Air 13'' mid 2014, στο οποιο η μητρική εχει καεί. Πριν απο ενα χρόνο το είχα παει στην Document στη Νέα Σμύρνη και μου είπαν πιο είναι το πρόβλημα αποστέλοντας μου φωτογραφίες και μου ζήτησαν 500 ευρώ για αλλαγή μητρικής. Απο τοτε το αφησα ως εχει. Δεν εχω προθεση να φτιαξω τον υπολογιστη και θελω να τον πουλησω για ανταλλακτικα. Ενδεχετε να εχω μεσα προσωπικα δεδομενα που δεν θελω να τα δει αγνωστος προς εμενα ανθρωπος. Θα ηθελα, εαν καποιος εχει την δυνατοτητα, να με βοηθησει και να με καθοδηγησει για το πως να χειριστω το θεμα. 1. Πως μπορω να διαγραψω τα δεδομενα του υπολογιστη; (Δεν ανοιγει καν ο υπολογιστης) 2. Πόσο να τον πουλησω για ανταλλακτικα, εφοσον εχω διαγραψει τα προσωπικα μου δεδομενα.(Ολα τα υπολοιπα ειναι σε αριστη κατασταση) Ευχαριστω εκ των προτέρων
ss13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλώς όρισες , ρίξε ένα τηλέφωνο εδώ http://www.happymac.gr/ Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από ss13 1
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για το 1. Λύσε τον (εσυ ή καποιος δικό σου που ξέρει), βγάλτε το δισκο, βάλτε τον σε αλλο μηχανημα, πάρε οτι δεδομένα μπορεις (εαν θέλεις) και μετά ρίξτε του 2-3 delete με ειδικά προγραμματα. Ο δισκος τωρα μπορει να πουληθει χωρις φοβο για τα δεδομενα σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα