zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Το -40% στον azera είναι η μεγαλύτερη έκπτωση που θυμάμαι, ίσως και στον gold αλλά δεν είμαι σίγουρους. Θα πάω να πάρω μερικούς!
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Edit, ερώτηση. Αυτά τα neoflan σκεύη που έχει ο ΑΒ αξίζουν;
d_gkal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Και με το παραπάνω Κάτοχος 2 συσκευών (κατσαρολα μεγαλη και τηγάνι με καπάκι) Για την τιμή τους είναι πάρα πολύ καλά. Αρκεί όντως να ψωνίζεις από αβ, λόγω κουπονιών (1 κάθε 10ευρω αγορών ή αγοράζοντας συγκεκριμένα προϊόντα) 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ, για κατσαρόλα με ενδιαφέρει. Ψωνίζω αρκετά συχνά ΑΒ.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχει μαγαζιά ο αβ; δεν βγάζει σε χάρτη
Questioner Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ερώτηση. Σου δίνουν κουπόνια που τα κολλάς κάπου; Γιατί έχω αυτά εδώ: Αλλά νομίζω πως δεν μου τα έχουν δώσει από ΑΒ αλλά από Market-in. Είναι ίδια;
alada4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχει μαγαζιά ο αβ; δεν βγάζει σε χάρτη πανω στην λαγκαδα στο υψος της αερογεφυρας εχει ενα μεγαλο 1
vali Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχει μαγαζιά ο αβ; δεν βγάζει σε χάρτη Έχει ένα στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης, ένα πάνω στην Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο και ένα στο κέντρο υγείας Ευόσμου. 1
Menelaos83 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Questioner είπε Ερώτηση. Σου δίνουν κουπόνια που τα κολλάς κάπου; Γιατί έχω αυτά εδώ: Αλλά νομίζω πως δεν μου τα έχουν δώσει από ΑΒ αλλά από Market-in. Είναι ίδια; Ναι σου δινουν ενα χαρτι π εχει θεσεις για αυτα τα κουπονια. Ιδια ειναι και του ΑΒ 3 ώρες πριν, zio10 είπε Edit, ερώτηση. Αυτά τα neoflan σκεύη που έχει ο ΑΒ αξίζουν; Μια χαρα ειναι απο ποιοτητα και δεν ειναι και αγνωστη μαρκα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Menelaos83 1 1
archimidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Spoiler σε αρκετά καταστήματα έχει τύχει να με ρωτήσουν και να μου δώσουν πολλά παραπάνω (ακόμα και όλα όσα χρειάζονται για την προσφορά) χωρίς να έχω κάποιο ποσό συγκεκριμένο. Ίσως επειδή δεν τα ζητάει ο κόσμος και δεν τους ελέγχουν. 2 2
terry308 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, vali είπε Έχει ένα στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης, ένα πάνω στην Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο και ένα στο κέντρο υγείας Ευόσμου. +2 στους Αμπελόκηπους Το 1ο που είχε σίγουρα πριν 1.5 ωρα επί της πανταζοπουλου, είχε και 20 sticks 1.88€ αν θυμάμαι καλά και τη συσκευασία σκόνη 3.41€;; Το 2ο είναι δίπλα σε ένα διαγνωστικό κέντρο, απέναντι από ένα σχολείο, δε θυμάμαι οδό.. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από terry308 1
rubicone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Σταυρούπολη στην Μονή Λαζαριστών, δίπλα από το ξενοδοχείο 1
vrwmiaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Με είπανε ότι έχει στο Ωραιόκαστρο, σε καμία ώρα θα ψάξω να το βρω
darkmatinee Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, archimidis είπε Απόκρυψη περιεχομένων σε αρκετά καταστήματα έχει τύχει να με ρωτήσουν και να μου δώσουν πολλά παραπάνω (ακόμα και όλα όσα χρειάζονται για την προσφορά) χωρίς να έχω κάποιο ποσό συγκεκριμένο. Ίσως επειδή δεν τα ζητάει ο κόσμος και δεν τους ελέγχουν. Παλιά αυτό. Τώρα τους βγάζει το μηχάνημα πόσα κουπόνια να δώσει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Ναι σου δινουν ενα χαρτι π εχει θεσεις για αυτα τα κουπονια. Ιδια ειναι και του ΑΒ Μια χαρα ειναι απο ποιοτητα και δεν ειναι και αγνωστη μαρκα. Μιας και το εψαξα πριν καμια βδομαδα και ειδα διαφορετικα απο οσα λες, δωσε μας καμια πληροφορια αν εχεις: 1. Δεν ειναι αγνωστη μαρκα; Για δωσε κανενα λινκ απο αγορες εξω που τα πουλανε. 2. Μονο στο σαιτ του ΑΒ στο fb βρηκα αναφορες και ειναι πολυ κακες σχεδον ολες. Αποτρεπτικες ηταν για μενα παντως. 3. Βρηκα ενα παλιοτερο προιον στο αμαζον Αγγλιας και εκει ηταν κατω της μεσης τα αστερακια με κριτικες που ελεγαν οτι δεν ειναι καλης ποιοτητας. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις