Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, stefanara είπε Το καναρινι που παρηγγειλε 5 κιτρινα κοντομανικα XL Abercrombie να τα χαιρεται.... Δεν αγοραζουν μονο ιδιωτες φιλε, και μαγαζια αγοραζουν οταν εχει τετοιες τιμες......Τα τραγικα του συστηματος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, zio10 είπε Σε παιδικά τι νόημα έχει να είναι αθάνατα τα χρώματα; Αφού λίγο θα το φορέσει και δεν θα του κάνει μετά... Παιδικά εχω που τα πλένω Συνέχεια 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Πάνες Pampers Baby Dry Active Fit No3 150τεμ . https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=137579 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, milos είπε Πάνες Pampers Baby Dry Active Fit No3 150τεμ . https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=137579 Ε πες και την τιμούλα αφού έβαλες όλα τα άλλα: 26,29€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις παρέλαβα τα ρούχα απο μάνγκο Τρίπολη Αρκαδίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, milos είπε Πάνες Pampers Baby Dry Active Fit No3 150τεμ . https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=137579 ο Σκλαβενίτης είχε τις 2 περασμένες εβδομάδες όλα τα pampers 1+1. τα baby dry 3 έβγαιναν 0,13 λεπτά το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ παρέλαβα χτες τα ρούχα, πρόλαβα ένα σχέδιο μπλουζάκι γυναικείο και ένα αντρικό παντελόνι. Εντάξει η ποιότητα είναι χαμηλή, αλλά για την τιμή που αγοράστηκαν μια χαρά! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από dimitris_st13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, dimitris_st13 είπε Και εγώ παρέλαβα χτες τα ρούχα, πρόλαβα ένα σχέδιο μπλουζάκι γυναικείο και ένα αντρικό παντελόνι. Εντάξει η ποιότητα είναι χαμηλή, αλλά για την τιμή που αγοράστηκαν μια χαρά! Εγώ διαφωνώ κάθετα, μιας και παραλάβαμε αρκετά ρούχα χθες (αντρικά + γυναικεία) και συμφωνήσαμε ότι η ποιότητα είναι αρκετά ανώτερη από zara-bershka κλπ... Δεν το πετύχαμε ακριβώς με κάποια νούμερα, αλλά αυτά είναι τα ρίσκα των online αγορών ρούχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, s2117 είπε Εγώ διαφωνώ κάθετα, μιας και παραλάβαμε αρκετά ρούχα χθες (αντρικά + γυναικεία) και συμφωνήσαμε ότι η ποιότητα είναι αρκετά ανώτερη από zara-bershka κλπ... Δεν το πετύχαμε ακριβώς με κάποια νούμερα, αλλά αυτά είναι τα ρίσκα των online αγορών ρούχων Ίσως έχεις καλύτερη εικόνα από εμένα με μόνο δύο κομμάτια παραγγελία. Δε θα επιμείνω, μιας και το μπλουζάκι ήταν ούτως ή άλλως στο σχέδιο του η ανοιχτή πλέξη και δε μπορώ να κρίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Προσφορά σε Βεργίνα έχει δει κανένας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Προσφορά σε Βεργίνα έχει δει κανένας; Εχω δει σε Σκλαβενιτη το 9+3 που επαιζε απο το Πασχα, τιμη δεν θα θυμαμαι να σου πω τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, james01gr είπε ο Σκλαβενίτης είχε τις 2 περασμένες εβδομάδες όλα τα pampers 1+1. τα baby dry 3 έβγαιναν 0,13 λεπτά το 1 Συμφωνώ αλλά ήταν την προηγούμενη βδομάδα . Επίσης και το Lidl είχε προσφορά με 0.13ευρο ανα πάνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, milos είπε Συμφωνώ αλλά ήταν την προηγούμενη βδομάδα . Επίσης και το Lidl είχε προσφορά με 0.13ευρο ανα πάνα . όπου υπάρχει απόθεμα πουλάνε ακόμα.. Πχ Σκλαβενίτης στο smart park Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στον Σκλαβενίτη Nescafe Classic 100gr 2,98€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, s2117 είπε Εγώ διαφωνώ κάθετα, μιας και παραλάβαμε αρκετά ρούχα χθες (αντρικά + γυναικεία) και συμφωνήσαμε ότι η ποιότητα είναι αρκετά ανώτερη από zara-bershka κλπ... Δεν το πετύχαμε ακριβώς με κάποια νούμερα, αλλά αυτά είναι τα ρίσκα των online αγορών ρούχων Καλα για Bershka δεν ξερω αλλα ο Ζαρας δεν εχει βαλει και ψηλα τον πυχι σε θεμα ποιοτητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις