MarinaMarina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Αν και έχει περάσει καιρός ήθελα να ρωτήσω αν κανείς τελικά έχει βγάλει άκρη σχετικά με το που απευθυνόμαστε. Περιμένω πακέτο από Αυστρία που στο δικό τους tracking γράφει ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης 5 ημέρες πριν, αλλά σε κανέναν ελληνικό φορέα ο αριθμός tracking δεν αναγνωρίζεται και δεν μπορώ να το βρω. Ο πωλητής ούτε λόγο για βοήθεια φυσικά...
spartak1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, MarinaMarina είπε Αν και έχει περάσει καιρός ήθελα να ρωτήσω αν κανείς τελικά έχει βγάλει άκρη σχετικά με το που απευθυνόμαστε. Περιμένω πακέτο από Αυστρία που στο δικό τους tracking γράφει ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης 5 ημέρες πριν, αλλά σε κανέναν ελληνικό φορέα ο αριθμός tracking δεν αναγνωρίζεται και δεν μπορώ να το βρω. Ο πωλητής ούτε λόγο για βοήθεια φυσικά... Επικοινωνησε με την εταιρία στο εξωτεριλό και ρώτησε τους
suspiria Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Και γω απο Αυστρια περιμενω με αυτη την εταιρεια.Απο τις 3 Ιουνιου εχει φυγει απο Βιεννη και μετα δεν υπαρχει αλλη πληροφορηση. Μολις επικοινωνησα με την Γενικη Ταχυδρομικη, δεν ηξερε κατι ο υπαλληλος για αυτη την εταιρεια Μιλησα και με ACS ουτε αυτοι αναλαμβανουν την παραδοση στην Ελλαδα.
ThanosMm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Ιδια ερώτηση και γω σχετικά με hermes uk μου λεει προς παράδοση αλλα δεν εχω ιδεα με ποια εταιρία συνεργάζεται. Ρώτησα πωλητή μου έλεγε στο site της hermes θα ανανεωθεί αυτόματα το tracking number αλλα δεν βλεπω κατι τέτοιο
sbullakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Τελικά πως παραδίδει η myhermes αυστρίας ελλάδα;
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/1/2020 στις 3:47 ΜΜ, MarinaMarina είπε Αν και έχει περάσει καιρός ήθελα να ρωτήσω αν κανείς τελικά έχει βγάλει άκρη σχετικά με το που απευθυνόμαστε. Περιμένω πακέτο από Αυστρία που στο δικό τους tracking γράφει ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης 5 ημέρες πριν, αλλά σε κανέναν ελληνικό φορέα ο αριθμός tracking δεν αναγνωρίζεται και δεν μπορώ να το βρω. Ο πωλητής ούτε λόγο για βοήθεια φυσικά... Στις 29/6/2020 στις 11:59 ΠΜ, suspiria είπε Και γω απο Αυστρια περιμενω με αυτη την εταιρεια.Απο τις 3 Ιουνιου εχει φυγει απο Βιεννη και μετα δεν υπαρχει αλλη πληροφορηση. Μολις επικοινωνησα με την Γενικη Ταχυδρομικη, δεν ηξερε κατι ο υπαλληλος για αυτη την εταιρεια Μιλησα και με ACS ουτε αυτοι αναλαμβανουν την παραδοση στην Ελλαδα. Στις 25/1/2021 στις 12:21 ΜΜ, sbullakis είπε Τελικά πως παραδίδει η myhermes αυστρίας ελλάδα; Επαναφέρω το θέμα, γιατί από όσο βλέπω η ερώτηση αυτή δεν έχει απαντηθεί. Αν γνωρίζει κάποιος, θα του ήμουν ευγνώμων.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 9:30 ΠΜ, PC_Science_Lefkada είπε Επαναφέρω το θέμα, γιατί από όσο βλέπω η ερώτηση αυτή δεν έχει απαντηθεί. Από Αυστρία, το δικό μου ήρθε με ΕΛΤΑ courier πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα