Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ανταγωνιστεί στην αγορά της Κίνας το Xiaomi Redmi Note 5, η Lenovo ανακοίνωσε το S5, που θα λανσαριστεί σε τρεις εκδόσεις ανάλογα το μέγεθος της RAM και του αποθηκευτικού χώρου.

Το Lenovo S5 διαθέτει οθόνη LCD IPS με αναλογία πλευρών 18:9 και διαγώνιο 5,7 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 625 SoC που συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ή από 4GB RAM σε συνδυασμό με 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία του Lenovo S5 διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh. Η συσκευή διαθέτει Hybrid Dual SIM (nano + nano / microSD) και υποστηρίζει 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS και USB Type-C.

Lenovo-S5-2.jpg.31ee143135f84358596db84e08aedeee.jpg

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels ενώ η διπλή κύρια κάμερα, βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 13 Megapixels, έναν RGB και έναν μονοχρωματικό.

Τη διπλή κύρια κάμερα συνοδεύει ένα dual-tone LED flash. Στο πίσω μέρος βρίσκεται και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 8.0 Oreo και στο ZUI 3.7.

S5_1.jpg.017285e14ddd550baf0f1e33b481313e.jpg

Το Lenovo S5 που για την ώρα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας μόνο, κοστίζει $157, $189 και $236 για το μοντέλο 3GB/ 32GB, 4GB/ 64GB και 4GB/128GB αντίστοιχα.

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ πια να βλέπω κινητά χωρίς dual band. Προσπαθούμε να κάνουμε όλα 5 ghz και έρχονται ακόμη συσκευές με  2.5. USB-C αλλά όχι dual band. Μάλιστα.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Εμένα τίμιο μου φαίνεται...οχι όμως η έκδοση με τα 3gb ραμ...αυτή με τα 4gb και 64rom αν μας έρθει σε τιμή εώς 250 ευρώ νομίζω πως θα αξίζει!Αντιπαθώ οτιδήποτε βγάζει η lenovo, αλλά αυτό το βρίσκω vfm!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikοs είπε

Εμένα τίμιο μου φαίνεται...οχι όμως η έκδοση με τα 3gb ραμ...αυτή με τα 4gb και 64rom αν μας έρθει σε τιμή εώς 250 ευρώ νομίζω πως θα αξίζει!Αντιπαθώ οτιδήποτε βγάζει η lenovo, αλλά αυτό το βρίσκω vfm!

Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το redmi note 5 pro που είναι στα ίδια λεφτά περίπου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το redmi note 5 pro που είναι στα ίδια λεφτά περίπου.

Και εγώ έτσι νομίζω , αλλα δεν το λες και κακό deal...μια καλή , οικονομική πρόταση εως εκεί!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikοs είπε

Με 300 και κάτι ψιλά αγοράζεις g6 με προίκα, εναλλακτικά το Nubia m2 είχε 130 ευρώ. Μόνο σε τιμές Κίνας έχουν νόημα αυτές οι συσκευές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3000 μπαταρια και 18:9 ορθιος σωληνας ?

Απορω γιατι βγαζουν ολοι πια αυτη την ηλιθια ασχημη και αχρηστη αναλογια

Δε λεει

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Ενα miA1 ειναι με την νεα αναλογια οθονης(που βεβαια ειναι χειροτερη σχεδιαστικα απο αυτη του redmi 5 plus).

Το μονο θετικο που του δινω ειναι στην εμφανιση.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα γιατι βγαζουν και ξαναβγαζουν τα ιδια κινητα ο ενας και ο αλλος δε μπορω να το καταλαβω.

προσωπικα αδιαφορο οτι καινουριο βγαινει μονο και μονο γιατι πρεπει να βγει οταν δεν προσφερει κατι τοσο χρησιμο

Δημοσ.

O 625 ειναι παλιος πλεον.

Ειχε βγει rumor (και το ειχα δει και στο GSMarena) οτι το κινητο αυτο θα ηταν με 636, 4GB RAM kai μπαταρια 6000.

Ενα αξιοτιμο κινητο που θα αντικαταστουσε το Lenovo P2 (https://www.gsmarena.com/lenovo_p2-8319.php) που ειναι εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις!

Κριμα που δεν βγηκαν αληθεια οι φημες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Ενα αξιοτιμο κινητο που θα αντικαταστουσε το Lenovo P2

Δυστυχώς αυτό περίμενα κι εγώ. Κινητό με 5000 μπαταρία που βγάζει 10ωρες amoled οθόνη δεν υπάρχει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...