Black9Wolf8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους μου έφερε ενα φιλαράκι το λάπτοπ και μαντέψτε .... μία σειρά πλήκτρων δηλαδή το 6 - Y - H - N ..δεν πατιούνται και αμα πατηθούν με τα χίλια ζόρια..άμα στριφογυρνας το δακτυλο σου στο ίδιο σημείο και επίσης μετα απο 7-8 δευτερόλεπτα ...το θέμα αυτό που με ξάφνιασε ποιο πολύ είναι ότι είναι σε μία σειρά διαγώνια πάνω στο πληκτρολόγιο ..και δεν είναι τυχαία ένα στην δύση και ένα στην ανατολή ...!!
Adanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε Καλησπέρα σε όλους μου έφερε ενα φιλαράκι το λάπτοπ και μαντέψτε .... μία σειρά πλήκτρων δηλαδή το 6 - Y - H - N ..δεν πατιούνται και αμα πατηθούν με τα χίλια ζόρια..άμα στριφογυρνας το δακτυλο σου στο ίδιο σημείο και επίσης μετα απο 7-8 δευτερόλεπτα ...το θέμα αυτό που με ξάφνιασε ποιο πολύ είναι ότι είναι σε μία σειρά διαγώνια πάνω στο πληκτρολόγιο ..και δεν είναι τυχαία ένα στην δύση και ένα στην ανατολή ...!! Βγάλε το πληκτρολόγιο και δες τι παίζει γενικά με την καλωδιοταινία. Μπορεί να μην πατάει καλά. Με προσοχή. 1
klimac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αν έπεσε στο πληκτρολόγιο υγρό και θέλετε να κρατήσετε το laptop, τότε θα πρέπει να αγοράσετε νέο (πληκτρολόγιο).
Black9Wolf8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, klimac είπε Αν έπεσε στο πληκτρολόγιο υγρό και θέλετε να κρατήσετε το laptop, τότε θα πρέπει να αγοράσετε νέο (πληκτρολόγιο). τα λόγια που μου είπε το φιλαράκι μου κάνοντας τον αυτή την ερώτηση είναι ότι δεν έπεσε κάτι υγρό πάνω οπότε... 4 ώρες πριν, Adanos είπε Βγάλε το πληκτρολόγιο και δες τι παίζει γενικά με την καλωδιοταινία. Μπορεί να μην πατάει καλά. Με προσοχή. τρόπος υπάρχει σε κανενα βιντεάκι γιατί το πληκτρολόγιο είναι σαν πρεσαριστό και με φοβίζει λίγο αυτό ... (Υ.Γ. επίσης το λάπτοπ που περιγράφω το πρόβλημα.. έγινε εχθές φορμάτ...) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Black9Wolf8
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Το φορμάτ δέν παίζει ρόλο. Κάνε 1 έλεγχο στη μέθοδο εισαγωγής για το πληκτρολόγιο. Επίσης δέν γράφεις ποιό μοντέλο είναι.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ελεγχος καλωδιοταινίας και (πολυ πιθανο) αλλαγή πληκτρολογίου. Εναλλακτικά εξωτερικό πληκτρολόγιο στη usb. Πιο οικονομικό και γρήγορη λύση.
Adanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε τρόπος υπάρχει σε κανενα βιντεάκι γιατί το πληκτρολόγιο είναι σαν πρεσαριστό και με φοβίζει λίγο αυτό ... (Υ.Γ. επίσης το λάπτοπ που περιγράφω το πρόβλημα.. έγινε εχθές φορμάτ...) Το πληκτρολόγιο είναι το πιο απλό γενικά, πλην εξαιρέσεων. Αν πατήσεις "Disassembly τάδε μοντέλο" στο Υoutube, θα σου έχει βίντεο που θα σου δείχνει βήμα βήμα πως να το κάνεις βίδες.
Black9Wolf8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, meletis_m είπε Το φορμάτ δέν παίζει ρόλο. Κάνε 1 έλεγχο στη μέθοδο εισαγωγής για το πληκτρολόγιο. Επίσης δέν γράφεις ποιό μοντέλο είναι. TOSHIBA Satellite C850D-104 9 ώρες πριν, isay είπε Ελεγχος καλωδιοταινίας και (πολυ πιθανο) αλλαγή πληκτρολογίου. Εναλλακτικά εξωτερικό πληκτρολόγιο στη usb. Πιο οικονομικό και γρήγορη λύση. το σκέφτηκα και εγω αυτην την λύση με εξωτερικό πληκτρολόγιο σε USB κατα άλλα thanks! 3 ώρες πριν, Adanos είπε Το πληκτρολόγιο είναι το πιο απλό γενικά, πλην εξαιρέσεων. Αν πατήσεις "Disassembly τάδε μοντέλο" στο Υoutube, θα σου έχει βίντεο που θα σου δείχνει βήμα βήμα πως να το κάνεις βίδες. OK φίλε thankS!
Black9Wolf8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 To Laptop το εκανα βιδες το εριξα ενα καθαρισματακι επισης και το πληκτρολόγιο με χτυπηματα ανάποδα χαχ.. τα ξανα περασα όλα πάνω και ειναι καινουριο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα