Ducatista Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 παιδια εχω ενα λαπτοπ μετα απο ωρες στο κρεβατι σταματησε πετουσε μπλε οθονες τεσπα καταλαβα οτι ειναι ο σκληρος.. τωρα ο σκληρος μου δειχνει υγεια 42% και δεν μπορει να μπει στα windows τον βαζω σε αλλο pc τον βλεπει παει να τον φτιαξει κλπ αλλα τελικα τιποτα.. το θεμα ειναι οτι εχω μεσα φωτογραφιες ποιος τροπος υπαρχει να τις παρω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στο PC που τον έχεις μπες με ένα live cd όπως το Hirens Boot CD ή οποιοδήποτε άλλο live cd και δες έτσι μήπως πάρεις τα αρχεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Κατέβασε ενα image απο ubuntu, γραψε το σε dvd ή stick και bootαρε απο εκει. Δεν χρειαζεται εγκατασταση, παιξε ως live cd και πηγαινε απο τα μενου πανω, διαλεξε τον δισκο που θες και θα τον κανει mount αυτοματα. Τότε θα καταλάβεις ποσο σταθερό λειτουργικό (δεν) ειναι τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 52 λεπτά πριν, mpentenis είπε Κατέβασε ενα image απο ubuntu, γραψε το σε dvd ή stick και bootαρε απο εκει. Δεν χρειαζεται εγκατασταση, παιξε ως live cd και πηγαινε απο τα μενου πανω, διαλεξε τον δισκο που θες και θα τον κανει mount αυτοματα. Τότε θα καταλάβεις ποσο σταθερό λειτουργικό (δεν) ειναι τα windows. Δλδ ο δίσκος θα διαβαστεί; το πρόβλημα είναι στα win η θέμα δισκου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δλδ ο δίσκος θα διαβαστεί; το πρόβλημα είναι στα win η θέμα δισκου;; Πιθανότατα να έχουν φάει σφαλιάρα τα Windows χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έφαγε σφαλιάρα και ο σκληρός. Τα Ubuntu είναι μια καλή επιλογή για να σώσεις ότι μπορείς. Έχω σωθεί άπειρες φορές έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Adanos είπε Πιθανότατα να έχουν φάει σφαλιάρα τα Windows χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έφαγε σφαλιάρα και ο σκληρός. Τα Ubuntu είναι μια καλή επιλογή για να σώσεις ότι μπορείς. Έχω σωθεί άπειρες φορές έτσι. Ελπίζω να είναι εύκολο για Να το κάνω λοιπόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Ελπίζω να είναι εύκολο για Να το κάνω λοιπόν.. Δεν είναι τίποτα. Το κατεβάζεις, το καις σε στικάκι και κάνεις boot απ' το στικάκι. Θα μπεις στα Ubuntu και θα πατήσεις να δοκιμάσεις τα Ubuntu, όχι εγκατάσταση. Έτοιμος. Μετά ψάχνεις στους φακέλους που θες και κάνεις Backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ο δίσκος μάλλον έχει θέμα αλλά το πρόβλημα είναι ότι στα win αν δεν μπορεί να διαβάσει αμέσως τα αρχεία τότε βγάζει σφάλμα. Είναι και λίγο "μυγιαγγιχτα" που λενε στο χωριο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα