Προς το περιεχόμενο

Windows σε Lenovo G50-30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Νομίζω ήρθε η ώρα να περιγράψω τον γολγοθά του τελευταίου 24ώρου μου.

Λοιπόν ενας φίλος μου έδωσε να ενα Lenovo G50-30 model 80G0 με windows 8 για να του κάνω Format.

Με τα χιλια μυρια (αλλάζοντας στα bios κατι legacy απο uefi) κατάφερα και του εγκατέστησα windows 7 32bit

αλλα συνηδητοποίησα οτι δεν δουλεύει τιποτα απο drivers (μεχρι και στικάκια δεν αναγνωρίζει πόσο μαλλον wifi κτλ).

και απο οσο βλεπω και η λενοβο δεν δινει τιποτα απο Drivers

https://pcsupport.lenovo.com/gt/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/g50-30-notebook-lenovo/80g0/0000ge/downloads

Για αυτο και αποφάσισα να του περάσω Windows 10 64bit και οτι γίνει αλλα στο πρώτο παράθυρο που εμφανίζει μολις μπουταρει απο το dvd δεν ανταποκρίνεται ουτε το πληκτρολογιο ούτε το ποντικι!!!!!

29389008_608028239538267_976875193190318080_o.jpg.22c935dbbcbed386dbb85f13d0717ee3.jpg

Συμπέρασμα: Υπάρχουν Drivers για τα windows 7 32bit ώστε να μην πλέκω με 10αρια ή αν όχι μπορώ καπως να κάνω το πληκτρολιγο/ποντικι να λειτουργήσει στο μενού

εγκατάστασης των Windows 10 ώστε να καταφέρω να τα εγκαταστήσω

Αναμένω απαντήσεις!

Δημοσ.

Κατι μαλλον παει στραβα με το laptop οπως τα αναφερεις, εχεις δοκιμασει να κανεις πχ καποιο memtest για να δεις την κατασταση της RAM?

Αν ειναι ΟΚ απο hardware και εχεις καταφερει να βαλεις τα Windows 7, γιατι δεν τρεχεις το setup μεσα απο το περιβαλλον των 7 ωστε να σε αναβαθμισει σε Windows 10?

Δημοσ.

Αδερφε το laptop εχει βγει για 64αρι λειτουργικο. Γιατι μπλεκεις με 32?

Οχι, δεν υπαρχουν drivers για 32. Θα πας αναγκαστικα στα 64. Οτι σου δινει η εταιρια θα βαζεις.

Για εμενα βαλε τα 10. Δοκιμασες να τα περασεις με φλασακι αντι για dvd?

Δημοσ.

Ριξε μια ματια εδω, ιδιο προβλημα εγκαταστασης windows 10 και εχει και τη λυση απο το forum της levovo, διαβασε ολο το thread

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα παρακολουθήσει εκείνο το thread και είναι περίεργη η λύση στο λινκ που είχες παραθέσει από τα φόρα της lenovo...

Αναφορά σε κείμενο

All you have to do is
Enter the bios go to exit and choose other OS
Then set default load
Then go back yo configuration and disabled hot key
Save and exit
It will work

Μάλλον αυτό θέλει αλλά ο Liam απλώς ανέφερε ότι το έλυσε χωρίς να πεις με ποιον τρόπο.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εγω θα ελεγαν αν ηταν με λειτουργικο 8 ,να ξαναμπουν τα 8  .Και οτι ενημερωσεις δωσει .

Σε ενα λαπτοπ ντελ φιλου τα ιδια .Ασυμβατοτητες με οτιδηποτε αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...