necroboy12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια Εχω αρκετό καιρο που προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλα δεν Έχω κανει ολες τις ρυθμίσεις όπως να απενεργοποιησω την επευξαμενη προστασία του οτε να κλείσω φαεργουορ κτλπ πορτες για htts Εχω βαλει dns αλλα... Οταν βαζω τον dns ή την εξωτερική μου ip μέσα στο δίκτυο ολα ειναι κομπλε δηλαδή μου βγάζει το inface του ρουτερ μου αλλα εξω απο το δικτυο δεν μου βγαζει τίποτα που σημαίνει οτι κάτι παει λάθος με τις πόρτες Ρίξτε καμια βοήθεια γιατί δεν την παλεύω Ευχατιστωω Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από necroboy12
mitsos00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Χρειάζεται να κάνεις και μια ακόμα ρύθμιση στο ρουτερ αλλά πες μας ποιο ρουτερ έχεις
necroboy12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Το έχω προσπαθήσει από διαφορά ρουτερ και από το Η108 και από το speedport entry 2i
sstratos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 20/3/2018 στις 11:27 ΜΜ, necroboy12 είπε Οταν βαζω τον dns ή την εξωτερική μου ip μέσα στο δίκτυο ολα ειναι κομπλε δηλαδή μου βγάζει το inface του ρουτερ μου αλλα εξω απο το δικτυο δεν μου βγαζει τίποτα που σημαίνει οτι κάτι παει λάθος με τις πόρτες Πες μας τι θελεις να κανεις ακριβώς πρώτα! Θες απομακρυσμενα να συνδεθεις στο ρουτερ ??? για ποιό λόγο? Εαν θελεις να χρησιμοποιείς εναν υπολογιστή σε αλλο μέρος , σαν να εισαι μπροστα του , βαλε teamviewer
mitsos00 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αν θέλεις να ενεργοποιησεις την απομακρυσμενη διαχείριση του ρουτερ speedport entry 2i τότε κάνε τα παρακάτω.. Μπες στο ρουτερ στην καρτέλα Internet->security->local service control και φτιάξε κανόνα όπως στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει.. Αν δεν δουλεύει και πάλι ρίξε και το firewall.. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ρίξει και την αυξημένη ασφάλεια του ΟΤΕ.. Καλό θα είναι επίσης να αλλάξεις και τον default password του ρουτερ!
necroboy12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Φιλε τελικα με την τελευταια ρυθμιση που μου ειπες ειναι οκυ σε ευχαριστω πολυ Τωρα ξερεις αν θελει κατι αλλο για το remote desktop εχω βαλει πορτες τελνετ εχω ανοιξει την υπηρεσια στον υπολογιστη Σε ευχαριστω και παλι
dpolal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, necroboy12 είπε Φιλε τελικα με την τελευταια ρυθμιση που μου ειπες ειναι οκυ σε ευχαριστω πολυ Τωρα ξερεις αν θελει κατι αλλο για το remote desktop εχω βαλει πορτες τελνετ εχω ανοιξει την υπηρεσια στον υπολογιστη Σε ευχαριστω και παλι Αν όλο αυτό έγινε για να έχεις remote desktop δεν υπήρχε λόγος να παιδεύεσαι, ήδη σου είχαν προτείνει να εγκαταστήσεις απλώς το teamviewer στον Η/Υ που θες να ελέγξεις και που δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να παίξει.
necroboy12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Οχι δεν εκανα μονο για αυτο και τελικα απο οτι ειδα ειναι κομπλε λειτουργεί δηλαδή Το αλλο το οποιο με εχει βγαλει την παναγια ειναι το wake on lan που για καποιο λογο δεν λειτουργει υπαρχει περιπτωση να μην το υποστηρίζει η καρτα δικτύου που έχω?
dpolal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι και θέμα BIOS του υπολογιστή, πρέπει να το υποστηρίζει και εκεί νομίζω. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από dpolal
m4b Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Πρέπει να μπεις στο Bios και να ελέγξεις αν έχει επιλογή από εκεί μέσα για το wake on lan. Αν δεν έχει, δεν υποστηρίζεται. Πάντως αν έχεις ανοίξει το RDP στο ιντερνέτ για να ελέγχεις εκτός σπιτιού το pc εκθέτεις τον υπολογιστή σου και την ασφάλεια το δικτύου σου σε κίνδυνο. Αν θέλεις να διαχειρίζεσαι το ρούτερ η το pc σου απομακρυσμένα, καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα σαν το TeamViewer και να διαχειρίζεσαι το εσωτερικό σου δίκτυο από εκεί. Άλλη λύση είναι το VPN αλλά εκεί πας σε άλλη κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα