Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω να φτιάξω ένα καινούριο desktop για τη κοπέλα μου καθώς το χρειάζεται για τη δουλειά της και δεν διαθέτει άλλο desktop,παρά μόνο laptop που δεν αξίζει σαν σύστημα την συντήρηση ή την αναβάθμιση του για το σκοπό που το χρειάζεται!!!

Ποσό που διαθέτουμε : 600

Χρήση υπολογιστή : Οικιακή ενασχόληση με προγραμματισμό και προγραμμάτα επεξεργασίας εικόνας-βίντεο.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: adobe premier,sql,microsoft visual studio,eclipse,photoshop και παρεμφερή.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Διαθέτω οθόνη προς το παρών,θέλω με τα 600 ευρώ να αγοράσω τη μονάδα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Αν συμφέρει οικονομικά δεν έχω θέμα να τα παραγγείλω απο διαφορετικά μαγαζία,ούτε βιάζομαι να τα παραλάβω τα κομμάτια άμεσα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα.

ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας!!!

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vlavhs είπε

Παρακάτω μια σύνθεση από δυο καταστήματα. Τα κύρια μέρη από priveshop.gr που κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά και οι ram-κάρτα που κουμπώνονται γρήγορα και εύκολα από hellasphone.gr.

Σύνολο 590€

priveshop.jpg

hellasphone.jpg

Δημοσ.
Στις 3/21/2018 στις 6:11 ΜΜ, jeandoumpier είπε

Παρακάτω μια σύνθεση από δυο καταστήματα. Τα κύρια μέρη από priveshop.gr που κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά και οι ram-κάρτα που κουμπώνονται γρήγορα και εύκολα από hellasphone.gr.

Σύνολο 590€

priveshop.jpg

hellasphone.jpg

ευχαριστώ για το χρόνο σου και την απάντηση σου φίλε μου,να ρωτήσω γιατι πάμε σε επιλογή amd?καθαρά για οικονομικούς λόγους?
intel δεν είναι συνολικά καλύτερη επιλογή για τέτοια χρήση?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vlavhs είπε

ευχαριστώ για το χρόνο σου και την απάντηση σου φίλε μου,να ρωτήσω γιατι πάμε σε επιλογή amd?καθαρά για οικονομικούς λόγους?
intel δεν είναι συνολικά καλύτερη επιλογή για τέτοια χρήση?

Παρόμοιος με τον 8100 είναι σε καλύτερη τιμή και φθηνότερη μητρική. Εγώ θα σου έλεγα να ανεβάσεις λίγο και να πάς σε

ryzen 1600 ή σε i5 8400. Και οι δύο εξαπύρηνοι vfm.

amd.JPG.c1d0174f360874d211d51d0650e4c6f3.JPG

Σε intel αλλάζεις μητρική επεξεργαστή αλλα φτάνεις τα 700+. Σκέψου τον ryzen 1600 και δες reviews

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43865262&search=z370&sort=p.price&order=ASC

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43865541

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...