txcellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Eχω ενα φλασακι και δεν μπορω να κανω διαμορφωση γιατι λεει οτι διαθετει προστασια. Εχω win 10 Μεχρι στιγμης προσπαθησα μεσω (δεξι κλικ στο εικονιδιο windows) windowspowershell (διαχειριστης) και δεν τα καταφερα. Αντιστοιχα και με cmd. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα; Αν γινεται πειτε μου αναλυτικα για να μην κανω καποιο λαθος αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. το φλασακι εινια 32gb data travel και ειναι σε φατ32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, txcellas είπε Eχω ενα φλασακι και δεν μπορω να κανω διαμορφωση γιατι λεει οτι διαθετει προστασια. Εχω win 10 Μεχρι στιγμης προσπαθησα μεσω (δεξι κλικ στο εικονιδιο windows) windowspowershell (διαχειριστης) και δεν τα καταφερα. Αντιστοιχα και με cmd. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα; Αν γινεται πειτε μου αναλυτικα για να μην κανω καποιο λαθος αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. το φλασακι εινια 32gb data travel και ειναι σε φατ32 Από τη διαχείριση δίσκων δεν μπορεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 μπα ουτε απο εκει μπορεσα να κανω κατι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, txcellas είπε μπα ουτε απο εκει μπορεσα να κανω κατι! Δοκίμασε να κάνεις ένα restart τον υπολογιστή και βάλε το usb σε άλλη θύρα. Εναλλακτικά βάλε το MiniTool να λύσεις το πρόβλημα σου χωρίς να χάνεις χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα